O casă confortabilă fără a cheltui bani – sfaturi utile pentru tine

o casă confortabilă caldă atmosferă caldă

Creați o casă confortabilă fără a cheltui bani

Nu este atât de dificil cum credeați că vă curățați casa sau apartamentul și aduceți puțin aer curat. Iată câteva sfaturi valoroase despre cum să cheltuiți fără a cheltui bani, adăugând condimente și prospețime la casa ta. Veți fi surprins de cât de multe instrumente sunt în jurul vostru, ci doar colectați praful.

Această varietate de comori mici așteaptă doar să fie pusă la dispoziție. Începeți!

Aranjați mobila din nou

Nu este nimic mai simplu decât asta. Este de necrezut cât de diferit are spațiul după o astfel de acțiune. Pune fotolii, canapea, dresserul și poate masa de cafea în altă parte.

În acest fel, chiar puteți face camera dvs. să arate mai largă

o felinetă strălucitoare de lumânări și o fotoliu din piele
Scoateți cutiile vechi de vopsea din subsol

Desigur, există încă unele dintre recipientele bune de vopsea pe jumătate în orice loc în casă. Chiar dacă culoarea nu este suficientă pentru a picta un întreg perete, încă puteți pune accente proaspete. Tavanul și piesele vechi de mobilier sunt la fel de potrivite pentru acest lucru.

Accent accent pe tavan

o canapea confortabilă de casă și o masă de cafea

Utilizați din nou textile vechi cu model

Luați țesăturile colorate din dulapuri și le folosiți ca perne de aruncare, covorașe sau perne de scaun. Puteți crea un mozaic elegant sau puteți crea cele mai originale materiale textile și le puteți atașa ca artă de perete.

Varietate de culori și modele

o casă confortabilă cu broderii și modelePerfecționați perne, foi și perdele

Oferiți țesăturilor dvs. mai multă prospețime și un aspect nou. Cu panglici sau pompoane, pernele arată foarte diferit, iar dungile colorate pe marginea cortinei oferă mobilierului mai multă eleganță și carisma veselă.

Fabulos în turcoaz

o casă confortabilă turcoaz și luciu de aur

Scoate-ți comorile

Indiferent dacă sunteți un colecționar pasionat sau aveți doar trucuri prețioase, expuneți aceste comori. Nu-i lăsați în întunericul dulapurilor sau dulapurilor. Arătați plăcile de bijuterii din porțelan fin, imaginile vechi, cutiile de vinuri și sfeșnicele de epocă!

Solid eleganță

o placă de perete alb ceramică confortabilă

Oglindă, oglindă pe perete …

Plasați oglinzile supradimensionate în camera dvs. Așa că câștigi în spațiu optic și lumina zilei este intensificată. Oglinzile mari și grele se pot sprijini doar pe perete sau pe mantel.

Neo-barocul întâlnește modernitatea

un candelabru cristal neo-baroc acasă confortabil

Folosește semineul într-un mod nou

Dacă șemineul nu își îndeplinește funcția convențională, beneficiați de ea și reproiectați-l. În mod normal, șemineul este un centru natural în cameră și, prin urmare, foarte potrivit pentru o decorare originală. Puteți picta interiorul într-o culoare izbitoare, puneți câteva lucrări de artă, plante sau lumânări în diferite dimensiuni.

Romantic cu stil

o lumanare confortabilă de stâlp de casă în șemineu

Scoateți cutiile de fotografii de pe substrat

Suflați praful de pe vechile fotografii și le atârnați cu mândrie în sufragerie, în bucătărie sau pe hol. De asemenea, le puteți așeza pe mese, mantel și cufere de sertare.

Amintiri în alb și negru

o casă confortabilă nostalgic cu fotografii și lumânări alb-negru

Invită natura la tine acasă

Aduceți o bucată de natură în camerele dvs. – flori proaspete tăiate, ramuri, pietre naturale sau conuri de pin, totul este permis. Chiar și copiii vor fi încântați. Pietrele pot fi așezate liniștit pe pământ, iar conurile în grupuri pe tăvi puțin adânci.

Prospețime naturală

o casă confortabilă, ovală, construită în rafturi

Decorează cu fructe

Fructele sunt accesorii naturale cu efect unic, vizual și textural. Pune în sezonul de citrice, mere, pere sau chiar dovleci și gutui în boluri de sticlă sau în containere mari transparente si lasa viata sa fie mai colorat și fructe.

Gustos colorat

o ochelari de casă confortabili, plin de gustoase delicii