Filmele pentru ferestre sunt versatile

Aplicați o folie de fereastră opacă din folie de fereastră autocolantă

Filmele pentru ferestre sunt versatile

 

Ferestrele lasă soarele în propriile patru pereți, permiteți vizualizarea naturii - dar permiteți și vedere spre interior, ceea ce nu este întotdeauna dorit. Filmele de ferestre, cum ar fi cele disponibile pe Windowfilms-online.com, asigură că este mult mai greu pentru persoanele neautorizate să obțină o imagine de ansamblu asupra casei.

În plus, filmele pot chiar să împiedice în mod eficient o furt. Ce variante sunt potrivite pentru care aplicație?

Atașați filmul de ferestre opac

Filme ferestre opace ecran de film fereastră
Filme ferestre opace de decor fereastră de film

Pelicule de protectie solara umezeala

În special, în clădirile cu ferestre mari, lumina soarelui poate provoca dificultăți: Luminozitatea este într-adevăr de dorit și ușurează lucrul, dar clădirile se încălzesc și mai puternic. Un film de fereastră ajută aici: Lumina soarelui este reflectată, ceea ce împiedică efectiv încălzirea camerei. Aproximativ 80% din energia termică de intrare poate fi blocată prin simpla atașare a unei folii. Pentru stațiile de lucru cu calculatoare este posibilă o activitate plăcută, deoarece protecția solară împiedică apariția orbirii. În același timp, protecția solară servește ca un ecran vizual, prin care acest efect este pierdut în întuneric. Dacă sunteți interesat de protecția solară, rețineți că există două variante:

- Folia de protectie solara, care este aplicata din interior, este protejata de vreme si deci este deosebit de durabila. Pentru aceasta, sticla trebuie să fie și potrivită pentru atașare; În caz contrar, există riscul de crăpare cu unele tipuri de sticlă.

- Filmele de protecție solară pentru instalarea în exterior sunt potrivite în special pentru geamurile speciale, cum ar fi geamurile termice, duble sau duble

Dacă confidențialitatea este în prim-plan, se poate folosi așa-numitul film oglindă. Acest film este transparent din interior în lumina zilei, în timp ce o singură oglindă poate fi văzută din exterior. În întuneric, totuși, efectul scade considerabil. Dacă lumina este apoi pornită în interior, folia poate fi văzută și din exterior. Desigur, perdelele ar putea fi atârnate pentru a fi protejate de soare și de privirile nedorite. Cu toate acestea, atașamentul lor este de obicei asociat cu un efort mai mare. În plus, perdelele au dezavantajul că blochează în mare măsură lumina soarelui și, de asemenea, împiedică vederea spre exterior - filmele rezolvă această sarcină elegantă.

Geamurile termoizolante din folie termoizolantăFoliile din sticlă de lapte creează o ambianță luminată

Un adevărat clasic în domeniul filmelor de intimitate sunt filmele din sticlă mată. Acestea sunt utilizate în principal în practicile medicale, în cazul în care viața privată trebuie menținută. Numele este deja o idee bună despre optica: Filmul de sticlă de lapte este un film alb-mat, care nu reflectă lumina, oferind astfel camere luminoase. Avantajul este - în afară de ecranul de confidențialitate - că filmele din sticlă de lapte sunt potrivite pentru toate tipurile de ferestre. În plus, atașamentul are loc din interior, ceea ce permite, la rândul său, o viață îndelungată și instalare ușoară. Utilizarea universală permite chiar și o Teilbeklebung de suprafețe de sticlă. Acest lucru nu este posibil, cu toate tipurile de film, deoarece din cauza diferitelor dilatările termice ale spargerii geamului nu poate fi exclusă.

Filme ferestre opace fereastra filmului de confidențialitate pisici model

Fereastra de film folie opacă de ferestre

S-au făcut dificultăți de înfrângere: Filmele anti-spargere împiedică spargerea ferestrelor

Complet invizibil, dar nu fără valoare, sunt filme anti-sfărâma: De asemenea, numit de film-break protectoare, prevenind în mod eficient zdrobirea discului. Chiar dacă copiii preferă să joace fotbal în grădină, este recomandată protecția împotriva unei astfel de folii. Rezistența ridicată la rupere asigură distrugerea greșită a discului. Cumpărător trebuie să se asigure, cu toate acestea, că filmul este certificat conform DIN 52337 și standardul european EN 12 600 Deși filmul anti-spargerii nu împiedică vizualizarea ei nu au un efect secundar practic: Radiația UV se filtrează la 96 de procente.

Ferestre folie opacă fereastră de film Jaluzele Decora ușa din față

Ferestre folie auto-adeziv fereastră de film Protecția vieții private

Filmele Deco slăbesc aspectul

Cât de practică sunt aceste filme - esteticul joacă un rol, mai ales cu ușile din sticlă și ferestrele mari. Dekofolien poate servi și ca ecran, dar apreciază în plus suprafețele de sticlă mari și sterile. În principiu, nu există limite pentru propria creativitate, deoarece foliile de decor se găsesc în toate modelele, dimensiunile și culorile.

Atașamentul este ușor de realizat pe toate filmele care sunt montate din interior:

- După selectarea diapozitivelor potrivite, acestea pot fi achiziționate fie ca un blanc, fie de către contor. Cu toate acestea, semifabricatele sunt recomandate datorită ușurinței instalării.

- Curățați geamurile și îndepărtați complet praful. Fereastra trebuie să rămână umedă

- Pregătiți folia prin îndepărtarea foliei protectoare

- Se amestecă lichidul de instalare cu apă și se aplică. Lichidul trebuie aplicat atât pe fereastră, cât și pe film. Lichidul de asamblare poate provoca lovirea buzelor de aer după aplicarea filmului.

- Alinierea foliei: dacă este un semifabricat sau fereastra este lipită doar parțial, se recomandă o aliniere la nivelul spirtoasei.

- Dacă filmul trebuie îndepărtat, acest lucru este, desigur, posibil și ulterior - fără reziduuri.

Filme pentru ferestre Jaluzele Fereastra de film Bai

Filme de ferestre opace film fereastra model auto-adeziv

Concluzie: alternativă perfectă la perdele

După cum se vede, la sfârșitul acelui film fereastră poate convinge nu numai prin aspectul lor, dar oferă o reală valoare adăugată: anti-sfărâma filme împiedică efractie, filme de protecție solară a preveni efectul de orbire și de încălzire și lamele de sticlă mată pentru a crea un luminos și la ambianța discret același timp. Instalarea simplă în procesul "do-it-yourself" economisește și costurile. Atunci când se cumpără, trebuie să vă asigurați că fereastra proprie pentru filmul dorit este de asemenea potrivită. În plus, tăierea corectă a contorului este preferabilă, deoarece în caz contrar, filmul trebuie tăiat în timpul montării. Oricine navighează online va găsi rapid slide-ul perfect.

Ferestre folie opacă film de fereastră auto-adeziv