Modern Garden – Idei despre cum să faceți o grădină perfectă

grădină modernă, decorată cu grădină

Grădina modernă - Idei frumoase de design pentru exterior

Aveți o casă mare și contemporană? Acum aparține modern grădină de asemenea, pentru. Vrei să creezi asta pentru ca toată lumea să fie geloasă pentru tine? Atunci fă-o! Este dificil, spui? Nu, vă înșelați.

Simplu este cuvântul cheie! Vă arătăm acum! Creativitatea și căutarea pentru a crea un spațiu pentru recreere este ceea ce aveți nevoie cel mai mult.

Cascada în grădină? De ce nu?

modernă cascadă grădină verde elegant grădină gard
Asigurați-vă pentru iluminat atractiv grădină

idei de grădinărit elegant de mobilier rattan de iluminat

Noaptea, această grădină se transformă într-o locație de vis

idei de grădinărit moderne plante de iluminat gradinao grădină modernă este o grădină bine întreținută

Grădina modernă este cartea de vizită pentru un proprietar de case. Are nevoie de o atenție deosebită.

Calea interesantă de grădină care trece prin grădină

idei de grădinărit vizualizarea ochilor de pasăre separând diferite zone

În plus, sa constatat că aspectul clar și ordonat are un impact pozitiv asupra persoanelor care sunt acolo. Așa că structura grădinii tale din cauza impresiei pe care o lași pe ceilalți, dar și în sensul păcii voastre interioare.

principii de bază

Deși aveți o mulțime de libertate într-o grădină modernă, există anumite principii care încă se aplică. Dar nu vedeți acest lucru ca o limitare. Ele au mult sens și servesc drept cadru. Ele dau una stabilitatea și pacea pe care majoritatea oamenilor le pasă de desfășurarea creativității proprii.

Grădină luxoasă, cu scări iluminate prin iluminare încastrată

idei de grădinărit scări container încastrat

Elegant grădina

grădină modernă frumoase idei de design elegant mobilier din lemn

Lucrați solul

În primul rând, ar trebui să fiți conștienți de specificul terenului. Aveți multe inegalități, un teren deluros? Este posibil să trebuiască să terrați, să acoperiți sau să introduceți tuburi diferite care scurg în apă, având în vedere podeaua grădinii.

Pietricele pentru podea și fațadă de case cu pietre

idei de grădinărit pietricele perete de piatra de plante

Casa interioară și grădina trebuie să corespundă între ele

Tranziția fără sudură între interiorul și exteriorul clădirii este un semn distinctiv al designului actual al casei. Din acest motiv, este important ca o grădină modernă să se potrivească cu designul interior al casei.

Pentru a face zona exterioară confortabilă

grădină modernă confortabil mobilier de exterior

Asta nu înseamnă că ar trebui să organizați tot atât în ​​grădină, cât și în interior. Este suficient să armonizați părțile vizibile ale curții cu cele din interior. Acest lucru creează un sentiment de securitate de îndată ce puneți casa interioară în centrul atenției.

simetrie

Grădina modernă este proiectată pentru relaxare, iar simetria joacă un rol foarte important. Există variante diferite pentru acest lucru. Clasicul este acela de a crea o zonă centrală direct vizavi de intrare și de a distribui în jurul său o mulțime de oaze verzi. De asemenea, unele pot servi ca zone funcționale, cum ar fi un loc de joacă sau zonă BBQ sau chiar o bucătărie în aer liber.

Faceți grădina minimalistă

încadrarea grădinii moderne moderne în stil minimalist

În centrul unei grădini moderne ar putea fi o piscină. În jurul acesteia, se pot distribui scaunele pentru recrearea oamenilor.

Scările grădinii trec într-o piscină. Nu este această soluție rece?

idei de grădinărit piscină recliner

Dar nu puteți forma o zonă centrală, deci nici un nucleu, ci o grădină absolut simetrică, cu multe linii mari, sub formă de căi de grădină și garduri.

Separați diferitele zone de grădină

grădină modernă, elegant, spațioasă

Modern este, de asemenea, proiectarea conform credințelor și regulilor filozofice orientale. Luați în considerare și acestea! Acum există o mulțime de informații sub toate formele.

Ascundeți elementele urâte

Important este aspectul fără sudură. Cu toate acestea, în conformitate cu înțelegerea modernă a grădinii, nu este neapărat doar că aveți numai mobilier nou și perfect. Mai degrabă, ar trebui să învățați să dați elementelor folosite un farmec de epocă și să le ascundeți pe celelalte - prin intermediul plantelor, precum și decorarea creativă și gustă din vedere.

Transformați balconul într-o grădină rece

grădină modernă gresie rece gresie alb negru container de plante

Zona din curte

În principiu, am menționat cum să distribuim zonele din curte. Dar să spunem mai multe despre designul lor. Depinde mult de numărul de persoane care trăiesc permanent în casă. Mai mult, interesele lor trebuie luate în considerare.

Creați o zonă plăcută de relaxare

idei de grădinărit grădină de iluminat confortabil canapea plante

Pe lângă natura distribuției, trebuie să luați în considerare diferitele metode prin care distingeți acest lucru. În mod clasic, sculpturile grădinii sunt esențiale în această privință. În plus, ar fi posibil ca gardurile, traseele și puțurile să joace un rol important.

Stilul elegant de grădină poate decora frumos grădina

idei de grădinărit grădini sculpturi păsări decor elegant grădină

Vă ajută foarte mult dacă priviți de sus în timp ce planificați. Acest lucru se poate face din terasă sau tavan. Când planificați o viziune a păsărilor vă ajută mult mai departe.

Elementele decorative

Pentru crearea unui caracter modern în grădină, elementele decorative joacă un rol foarte important. Puteți face și fără ea dacă preferați aspectul minimalist. Sau setați accente puternice într-un aspect clar.

Șemineul modern poate fi un minunat decor de grădină

idei de grădinărit moderne vatră elegant container de plante

Ventilatoarea rotundă deschisă va atrage atenția

grădină modernă răcire șemineu rotund design

Decorați piscina mică cu plante

grădină modernă mică piscină piscină planta calea pavajului

iluminat

o modern grădină trebuie să fie aprins corespunzător. Iluminarea grădinii poate și trebuie să transforme complet starea de spirit în zona exterioară. Soluțiile creative care combină iluminatul și sculptura devin din ce în ce mai populare.

Asigurați-vă un aspect de vis de gradina pe timp de noapte

idei de grădinărit grădină lumina decora

Bucurați-vă grădina ca un interior: gândiți-vă la lumina ambientală și la strălucirea zonelor individuale. De asemenea, iluminatul din interiorul casei și zonele vizibile exterioare trebuie să corespundă bine unul cu celălalt. Astfel, contribuie și la aspectul armonic general al căruia a fost deja menționat la început.

 Zonele individuale se aprind

idei de grădinărit plante de iluminat gradina gradina

În timpul nopții grădina ar trebui să fie bine aprinsă.

idei de grădinărit idei de iluminat de gradina zona de luat masa

Puneți mobilier confortabil în jurul piscinei

modernă grădină piscină cascadă răcoritoare mobilier de grădină

Aceste flamingos sunt sculpturi frumoase de gradina

grădină modernă grădini minunate sculpturi de grădinărit pietricele