Cumpărați bonsai și păstrați-l corect – câteva sfaturi valoroase

Copacii bonsai cresc și îngrijesc

 

Bonsaiii au fost crescuți pentru mai mult de o mie de ani. Grădinăritul, copacii miniaturali și arbuștii din vasele mici, desenate și întreținute, au provenit din China și au fost cunoscute în trecut sub numele de Penjing. Cu toate acestea, copacul de bonsai pe care îl cunoaștem astăzi este varianta japoneză a acestei forme de artă chinezească, care înseamnă literalmente “peisaj în coajă”. Cuvântul japonez “bonsai” are același înțeles – “bon” înseamnă coajă și “sai” – pentru plante. Deci, bonsaiul este arta tragerii unei plante sau a unui copac într-o coajă mică și modelarea ei estetică prin tăierea obișnuită.

Astăzi, arta bonsai este, de asemenea, foarte populară în Europa, iar copacii bonsai sunt adesea văzuți ca fiind frumoase plante decorative de interior. De aceea vrem să fim mai clare cu privire la modul de a desena și de a avea grijă în mod corespunzător pentru un copac de bonsai.

Bonsai tree – Lasă-te să fii fascinat de arta grădinii din Orientul Îndepărtat!

Cirese bonsai de îngrijire specii de grădină bonsai

În primul rând, dorim să subliniem că un copac de bonsai necesită răbdarea și dedicarea. Dar rezultatul final merită toate eforturile. Un copac bonsai creează o atmosferă relaxantă și dă interiorului o atingere din Orientul Îndepărtat. Arborele mic curăță aerul și poate chiar să-ți dea fructe, dacă ai răbdare …

Răbdarea aduce trandafiri sau, în acest caz, un copac frumos, înflorit de bonsai

Sakura Bonsai cumpără specii bonsai frumoase
Desigur, puteți cumpăra pur și simplu un bonsai sau trageți unul singur prin luarea unei tăieturi. În ambele cazuri, totuși, aveți nevoie de anumite cunoștințe despre cum să aveți grijă în mod corespunzător pentru bonsai.

Irigarea, fertilizarea, lumina, tăierea și repopularea sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi țineți cont.

Bonsai de îngrijire – udare

Nu lăsați niciodată solul din coajă să se usuce complet. Apărați bonsaiul în mod regulat, dar aveți grijă să nu-l vărsați, deoarece acest lucru va cauza putrezirea rădăcinilor.

Păstrați bine bonsaiul

Sakura Bonsai îngrijire frumoase bonsai specii de plante decorative de interior

Bonsai îngrijire – fertilizare

Deoarece copacii de bonsai sunt plantați în cochilii mici, fertilizarea regulată este de mare importanță. Îngrășământul poate fi adecvat în special pentru plantele de bonsai. Dar puteți folosi și un îngrășământ popular – mineral sau organic, lichid sau solid. Tipul de îngrășământ nu joacă un rol semnificativ. Urmați instrucțiunile de utilizare și asigurați-vă că iarna este o perioadă de odihnă pentru bonsai (precum și pentru majoritatea plantelor). În acest timp, bonsai are nevoie de mai puțină apă și îngrășământ.

Toate plantele perene și lemnoase sunt potrivite pentru bonsai

Tamarack copac Bonsai cumpăra și să mențină speciile bonsai frunze de toamnăBonsai de îngrijire – repotting

Un copac bonsai trebuie să fie repotted la fiecare doi ani. Desigur, aceasta depinde de tipul și dimensiunea copacului.

Coaja trebuie să corespundă bine speciilor de copaci 

Maple bonsai copac cumpara specii de bonsai

De exemplu, copaci bonsai, cum ar fi pinul, sunt plantați în boluri dreptunghiulare, iar bolurile rotunde și ovale sunt mai potrivite pentru înflorire și delicate bonsai. Coaja nu trebuie să fie prea colorată și decorată și să atragă atenția, ci să formeze un întreg cu arborele de bonsai.

Forma de bonsai joacă un rol important în cultura asiatică

Maple bonsai îngrijire idei de grădinărit specii bonsai

Dacă arborele dvs. de bonsai a crescut suficient de mare, atunci puteți să-l pruneți și să-l modelați. Aceasta face parte din arta reproducerii unui copac de bonsai.

Aflați mai multe informații valoroase despre arta bonsai din Orientul Îndepărtat din videoclipul de mai jos …

Mențineți copacii bonsai în mod corespunzător

Bonsaiul este un decor elegant

Cumpărați bonsai și cultivați în mod corespunzător speciile de bonsai

Aranjați un mic bonsai

Bonsai îngrijire bonsai de tăiere Feng Shui plante de interior

Arborele de chili și alți copaci bonsai inspirați pot fi găsiți mai jos …

Arborele bonsai de chili cumpăra specii de bonsai Rodul de bonsai de rodie cumpăra și întreține specii de bonsai Apple bonsai cumpara bonsai de îngrijire departe de cultura estică Azalea copac bonsai cumpăra specii de bonsaiBonsai copac hrăni specia bonsai bonsai repotting Bonsai cumpăra și întreține specii bonsai mini pădure Bonsai de îngrijire forme extraordinare diferite specii de bonsai Bonsai copac cumpara bonsai de îngrijire formă extraordinară Bonsai copac cumpara bonsai de îngrijire Far Eastern cultura Cumpăra bonsai copac Bonsai tăiat și menține ginkgo biloba Bonsai Tree Cumpara Bonsai taie si cultiva Wisteria BonsaiBonsai-ul cumpără și cultivă Bonsai Cerejeira Rosa Bonsai copac cumpăra bonsai de îngrijire corespunzătoare speciiBonsai copac cumpara rasa Bonsai rasa si mentineCumparati bonsai copac Bonsai taiata uneltele necesare Cumpărați bonsai și cultivați în mod corespunzător coaja de specii de bonsaiBonsai de îngrijire bonsai specii bonsai copaci repottingApple copac bonsai cumpara bonsai de îngrijire departe de cultura de estBonsai de rodie cumpara si mentine specii de bonsaiCumpărați copac bonsai și cultivați în mod corespunzător speciile de bonsai mini lamaie mare bonsai copac în grădina de îngrijire bună specie bonsai mare bonsai copac bun de îngrijire specie bonsai Zen Buddhism