Idei unice de decorare și sfaturi pentru petreceri de primăvară

schmuk idei de primăvară pentru hârtie de partid tematice

Adorabile idei de deco pentru petrecerea de primavara

 

Nu știu despre tine, dar promisiunea de vreme caldă și florile noi mi-au dat un sentiment incredibil. Îmi plac situațiile în care arta și divertismentul se întâlnesc. De aceea îmi place să scriu despre cele unice idei de decorare și sfaturi pentru petreceri.

Astăzi vă arăt o colecție care vă va inspira pentru mâncare, decor și mirosuri. Acest lucru va impresiona oaspeții dvs. cu ocazia următoarei vizite.

Am petrecut un pic de timp în anul 2104 explorând puterea culorilor pastelate. Am fost încântat să văd că ideile însăși sunt la modă, care sunt dominate de nuanțe luminoase. Nu credeți că nuanțele curcubeului sunt valabile doar vara. Indrazneste sa fie radiant, la fel ca culorile in aer liber in primavara.

Decorare Partidul de primăvară

Să începem cu decorarea petrecerii de primăvară, ceea ce face o impresie profundă. Aceste baloane de fructe DIY sunt ușor de făcut. Ideea vine de la Brittany Watson Jepsen. Trebuie să decideți asupra unei dimensiuni strategice favorabile și apoi să le furnizați pe foi de hârtie.

 

Sfaturi utile pentru decorarea și mâncarea tematică la petrecerea de primăvară

Idei de primăvară deco pentru ghirlande baloane de partid
 

Florile greșite și scrisorile de lemn merg foarte departe când sunt folosite. Din aceasta se poate crea acest minunat Semn de flori de primăvară care mi-am găsit pe platforma A Beautiful Mess. Acum este momentul să vă exprimați declarația de dragoste pentru noul sezon. Acest semn reprezintă decorarea perfectă a petrecerii. Efectul său este de două ori mai plăcut când este așezat pe un mantel de șemineu.

DIY idei de decorare de primavara

DIY de primăvară decorare motive florale ornament

De asemenea, puteți face o declarație puternică printr-o piesă de decorare mai mică. Un exemplu este piesa centrală a lui Melanie de la “You Are My Fave”. De exemplu, utilizați un suport de tort în formă de oală și nu vă lăsați înclinați cu culoarea florilor. [găsi un tutorial complet la Julep]

Faceți bucata deco pentru primăvară

deco idei primavara vase motiveO altă tendință de astăzi este decorarea pietrelor și a mineralelor. Aceasta este o modalitate excelentă de a sărbători minunile naturii. Această centrală prezintă decorarea la un nou nivel într-un stil mixt rural-modern, prezentat pe platforma Green Wedding Shoes. Coloanele de agate au fost încorporate în decor. Felii de acelasi material sunt cochiliile ideale ale lumanarilor parfumate.

Idei de decorare cu pietre și minerale

Idei deco cu pietre și minerale petrecere de primăvară

Ai bucuria Oh! vazut pentru Colectia Target? Ea a fost proiectată de Joy Cho și ea este incredibil de viu. Acesta include nuanțe cum ar fi galben, portocaliu și turcoaz. Mai jos sunt câteva elemente cheie din aceasta și un ușor de făcut confetti masă alergător. Confetti și puncte de lipit fac pentru echipamente amuzante.

Conducătorul mesei Confetti

primăvara de masă de primăvară deco confetti

Băuturi festive și alimente pentru primăvară

Designerul Joy Cho, așa cum am spus, a creat o mare colecție. Recent le-a prezentat la o petrecere de primăvară. Acolo și-a oferit oaspeților captivante de decorare și mâncare delicioasă.

Și așa am ajuns la următorul subiect: Mâncarea!

Luați în considerare multe feluri de mâncare proaspete și pline de culoare și le prezentați în stil.

Multe imagini fascinante pot fi găsite în videoclipul “Oh Joy!”

Mâncare proaspătă și colorată la petrecere

decorare grădină partid decorare flori culoare

Cu florile proaspete și produsele care sunt peste tot, natura pare să-și sărbătorească bogăția naturală. În nici un caz nu ar trebui să economisiți ingrediente delicioase pentru băuturi, cum ar fi lămâi și limes. Îți place ceea ce vezi mai jos? Această imagine de mai jos include câteva detalii despre petreceri din ideile de divertisment ale noului cartof. Aceasta încheie o rețetă delicioasă de la Moscova Mule. Doriți mai multe informații? Aruncati o privire la Stilurile Camille!

Pregătiți băuturi delicioase

primăvara băuturi deco petrecere

Iată câteva idei pentru mâncare, care au un gust deosebit. Ce zici de sparanghel prajit cu suc de lamaie? Îmi place aspectul marmorat al acestui vas din Crate & Baril pe care îl puteți vedea mai jos.

Sparanghel prăjit cu suc de lămâie

organizarea petrecerii de primăvară alimente

Efectul provine de la procesul de geam multiple.

Desigur, nu ar trebui să uităm de desert! Căutați o modalitate excelentă de a adăuga culoarea la tort? Utilizați fărâmița. Puteți să consultați instrucțiunile din acest articol aici. Aici veți găsi cele mai bune tehnici.

Pregătiți desertul

organizarea petrecerii de primăvară petrecere de alimente

Uneori, un mic gest poate avea o mare diferență atunci când vine vorba de decorare. Indiferent dacă coaceți singur sau cumpărați, depinde de decorare. Unele confetti vă vor aduce rapid tortul la un nivel foarte ridicat. [conform Mirror80]

Idei de decorare cu confetti

petrecere de primăvară decorare confetti tort

Acest aspect extraordinar provine dintr-o imagine care a fost inclusă în articolul Design Fest. Planta comestibila pe tort face o mare diferenta, nu crezi? Totul în strigătele lor de design pentru primăvară.

Tort cu motive de primăvară

organizarea de petrecere de primăvară mânca plăcintă colorată

Spring Party Zvonurile

Vrem să încheiem articolul nostru cu acest subiect? Am putea adăuga câteva idei de partid de primăvară care vor adăuga o stare de spirit festivă. De aici puteți face un joc în care toți participanții pot participa. Fiecare oaspete poate crea un colier cu diferite forme și dimensiuni. Adolescenții și copiii mici vor fi deosebit de mulțumiți de asta.

Fă coliere

de primăvară party colier curcubeu

Cât de frumos este fotografia următoare, care reprezintă o prăjitură de lamaie cu lavandă! De fapt, nu trebuie să coaceți, ci să creați o constelație de lămâi și să le decorați cu câteva plante. Acestea și alte idei grozave ar putea fi găsite pe un subtil Revelry.

Bijuterii din lamaie si lavanda

primăvara petrecere deco idei bijuterii lavanda lamaie

De asemenea, am găsit acest nisip colorat ca o idee. Piesele centrale ajung astfel la un nivel nou, superior. Piesa centrală este o colecție de piese pentru ao lua.

Idei de decorare cu nisip colorat

primăvară partid deco bijuterie nisip

Nerăbdător aștept petrecerea de primăvară următoare! Sper că și eu te-am motivat cu contribuția de astăzi!