Efectuați-vă pantofii – idei inteligente pentru pantofii de vară

Vă găsiți pantofii de vară puțin plictisitori? Vrei ceva nou? Da, desigur, există atât de multe modele de încălțăminte disponibile pe piață. Dar dacă nu doriți să vă despărțiți de sandalele vechi sau de balerinele noastre, avem câteva idei inteligente, de care puteți beneficia în mod sigur. Aveți nevoie de unelte simple și câteva elemente decorative pe care le puteți găsi cu ușurință în magazinul dumneavoastră de artizanat. Dar mai presus de toate, aveți nevoie de un pic de imaginație și abilități de mână pentru a finaliza cu succes proiectul dvs. de pantofi.

Cum sa faci singur pantofii

pantofii înșiși fac sandale de piele ciucuri

Să începem cu prima idee. După cum ați văzut mai sus, este vorba de ciucuri de piele șic pe care le puteți face. Aici veți găsi instrucțiunile de la Infamous. O pereche de foarfece, lipici și bucăți de piele sunt singurele lucruri pe care trebuie să le faci.

Balerine eficiente în lac negru

pantofii înșiși fac lanț negru de lăcuire de argint
Dacă vrei să-ți îmbogățești balerinele negre din lac negru, atunci așezarea colierelor de argint ar fi o modalitate foarte bună de a face asta. Uită-te la ghidul de imagini de mai jos. Materialele necesare în acest caz sunt din nou foarfece și lipici, perie, lanțurile dorite și o bandă subțire de piele. Ca o completare, puteți adăuga, de asemenea, pietre, în funcție de cât de departe doriți să mergeți.

Pentru un aspect retro subtil, obțineți-vă un spray de culoare aurie și cu ajutorul șabloanelor de hârtie decorați pantofii din piele cu inimi strălucitoare șic. Desigur, puteți improviza și puteți lua argint sau cupru în loc de aur. Depinde de dvs.

Puțin efort și un mare impact

pantofii te faci arătat plat aur retro design

Reîmprospătați pantofii de vară cu ciucuri delicate!

pantofi de pantofi de vară de pantofi auto-făcuți, cu ciucuri dungateMerge pur și simplu. Pentru această idee inteligentă de mai jos, aveți nevoie doar de o culoare de țesătură la alegere și bandă. Lăsați pantofii să se usuce complet timp de 24 de ore după aplicarea vopselei.

Nu ar putea fi mai simplu

pantofii fac bandă adezivă neagră gri

Varianta de bandă adezivă cu spray auriu

pantofii înșiși fac bandă de aur spray

Dacă aveți pantofi ca acestea de mai jos, un stilou neon este exact ceea ce aveți nevoie

pantofii se transformă în balerini de culoare neagră de brodat gri

Înfrumuseți-vă balerinele de brevete cu nituri la gustul tău. În funcție de tinuă, puteți folosi nituri de aur, argint, cupru sau colorate. Fixarea este foarte ușor și rapidă pentru a trage. Du-te!

Puține materiale - rezultate excelente

pantofii înșiși fac nituri de lac negru

Margelele strălucitoare sunt excelente pentru decorarea încălțămintei

pantofii înșiși fac sandale broșe

Ceva luxos continuă cu aceste pantofi elegant de vară negru jos. Aici puteți face minuni numai cu o bucată de dantelă de aur, câteva pietre, lipici și creion. Doar în câțiva pași veți obține o pereche de pantofi noi care fascinează cu pompă și glamour.

Combină-te cu o geantă feminină șic și fii mândru de creația ta

pantofii înșiși fac balerinele negre cu pietre sclipitoare

Toate aceste idei pentru decorarea pantofilor sunt, desigur, doar indicii pe care le puteți lua ca bază. Acestea pot fi extinse sau complet schimbate. Utilizați sfaturile practice ca sursă de inspirație și creați-vă singuri propriile dvs. pantofi de vară. Mult noroc!

Rețeaua albă subțire vă va face și mai delicate balerinele albe

pantofii înșiși fac balerine albe

Design-ul permanent, dotat cu pantofi pentru adevărații cunoscători

pantofii fac balerine albe punctate