33 idei curente și creative pentru pungile școlare

În cele din urmă începe școala! Primul elev de școală elementară înveselește, stai în rochii de lux și țineți pungile de creație ferme pe brațele lor. Prima zi de școală este o zi foarte specială pentru milioane de copii din Germania. Alegerea sacului școlar perfect este o necesitate pentru toți părinții în zilele noastre. De aceea vrem să împărtășim multe idei și sfaturi utile cu dumneavoastră.

Prima zi de școală este o experiență unică care va rămâne în memoria dvs. pentru totdeauna

1-schultag-schultüte

Schultüten sau pachete de zahăr numite, sunt o tradiție veche în Germania, care privește înapoi pe o lungă istorie. Începutul său este din nou în timp, dar din secolul al XVIII-lea, sacul de zahăr este o parte foarte importantă din prima zi a școlii. Cei mici aveau pentru prima oară pungi creative, împreună cu părinții lor.

Zi scolarizată.

În zilele noastre, există o gamă enormă de materiale de plăci fină care pot fi întotdeauna remodelate și finisate în culori diferite. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a transforma punga școlară în tezaurul dvs. mic, pentru că procedura acestui proiect DIY nu are nevoie de cunoștințe anterioare. În primul rând, ar trebui să discutați cu copilul dvs. ideea principală, motivele și texturile pentru punga școlară. Dacă copilul dvs. nu are o idee clară, atunci avem câteva sfaturi pentru dvs.

Ideea principală a sacului de zahăr depinde în mod firesc de sexul copilului. În ultimii ani, motivele din diverse filme pentru copii au devenit deosebit de populare pentru decorarea pungii. Dacă copilul are un film preferat sau un actor preferat, copilul ar putea avea o idee grozavă pentru sacoul său școlar. Deseori, fetele nu doresc texturi sau culori reci, ci o decorare cu păpuși, trandafiri și chiar sirene.

Proiectați sacul școlar în funcție de gustul individual al copilului dumneavoastră

ingenios-școală-sac deco
Aceste motive devin un adevărat eye-catcher în curtea școlii, cu o combinație de 2 până la 3 cartoane diferite. Spre deosebire de fete, băieții sunt mai mult interesați de conținutul pungii școlare și nu de designul creativ. Pentru băieți, puteți alege teme cu mașini și eroi din filmele lor preferate, cum ar fi “Star Wars”, “Ninjago” sau “Lego Movie”. Sugerați-i copilului anumite idei și decideți un proiect fezabil.

Lista de materiale nu include multe lucruri. Foarte importantă este o cutie lungă. Obțineți 2-3 bucăți diferite de culoare. Tabla fină ar trebui tăiată foarte precis cu o foarfecă într-un cerc cu patru cercuri. Pentru o pungă de școală robustă, aveți nevoie de 2 cutii de această formă, astfel încât să puteți pune în sac mai multe lucruri și dulciuri. Pentru interiorul și exteriorul puteți alege diferite culori.

Designul ar trebui să fie creativ și unic

genial-schultüte

Redactorii noștri au rezumat cele mai populare pungi școlare din următoarea galerie de imagini. Deci, fi inspirat!

 Autoritățile de fotbal sunt, de asemenea, o alegere bună pentru decorarea

-schultüte-BVB fotbalpungă școală frumoasă și frumoasă

creativ-schultüte minions-schultüte

Începutul școlii igienice școlare

batman-schultüte  cars-schultüte-idei cool-schultüte rece-schultüte-sfaturi pungă școală frumoasă și frumoasă dino-schultüte fotbal-schultüte galben-schultüte

creativ-schultüte-auto minion-schultüte  Doll schultüte-Tinker Doll-schultüte idei robot schultüte schultüte-basteln- schoolday-rece și creativ schultüte-deco-idei schultüte-idei schultüte-creativ-deco

schultüte-sfaturi vezi-schultüte sine-Tinker-schultüte super-mario-schultüte

de sex feminin-schultüte reutilizarea-de-schultüte