Container Architecture: Cele 5 cele mai creative case de containere din Europa

Arhitectură de containere remarcabile container case casa din containere

Condiții de viață într-un container: case creative din Europa

 

Momente noi se încadrează în piața imobiliară. Industria construcțiilor este în plină expansiune și mulți văd șansa de a-și obține propria casă în ratele scăzute ale dobânzilor. Dar aici a apărut o nouă tendință, care, încet, dar sigur, câștigă teren în Europa și se găsește din ce în ce mai favorabilă: casa cu containere.

În Germania, în special, mulți asociază un container rezidențial cu adăposturi, dar casele de containere sunt mult mai mult decât spațiul de locuit funcțional ca o ultimă soluție. Între timp, în Europa se construiesc și variante de case de vis, care se caracterizează prin creativitatea lor unică și ar trebui să fie considerate o sursă de inspirație pentru orice arhitect, proprietar al casei de containere sau celor care ar dori să devină unul. Lasă-te să fii impresionat de cele cinci case creative din Europa și să înveți despre avantajele unei case de containere și ce este necesar pentru a transforma un container simplu de transport maritim într-o casă elegantă.

Arhitectura containerului

Containere de case de arhitectura container de cumpărare casa din containere




CG Architectes maison Crossbox Container Arhitectura Case de containere

Containerele simple de transport maritim se transformă în spațiu de locuit șic

Baza fiecărui container rezidențial este recipientul metalic "gol", utilizat în întreaga lume pentru transportul mărfurilor maritime. Un container folosit poate fi achiziționat de obicei în jur de 1.000 de euro (a se vedea, de exemplu, https://www.containerbasis.de/20-fuss-container/), în timp ce în același timp, companiile s-au concentrat pe furnizarea de module de locuințe finite care în mod individual pot fi unite.
Dacă containerul rezidențial este locuit permanent într-o singură locație, în majoritatea cazurilor este necesară o "autorizație de construire". Informații mai detaliate pot fi obținute de la orice autoritate a clădirii municipale.

Traiesc în containere remarcabile case de containere



Arhitectură de containere remarcabile de case din lume

Atunci când un container de transport prin propria putere de a deveni noua casă, aveți în continuare nevoie de unii specialiști, cum ar fi electricieni sau încălzire și constructor de energie pentru a asigura liniile directoare statutare în crearea de noi locuințe aderat și pot fi confirmate prin expertiză. Este, de asemenea, un Bauhaus, pentru asigurarea siguranței, pentru inginerul structural, deosebit de util în cazul în care se iau pereții containerului maritim și se adaugă podele. Stabilitatea nu este o problemă cu care trebuie să se confrunte un client, ci un must obligatoriu care este ancorat în lege.

În plus, trebuie să vă așteptați la următorul lucru dacă doriți, de asemenea, să transformați un container de mare într-o casă de containere:

- Conexiuni urbane și canalizare
- Conectarea la rețeaua de alimentare
- obligatorie în Germania: izolarea termică a energiei
- Instalarea ferestrelor și ușilor
- dacă este necesar, instalații de scară
- Instalatie de incalzire
- Construcția de instalații sanitare
- Montarea cablurilor electrice
- Dacă este necesar, căptușește pereții interiori proiectați cu izolație termică, de exemplu prin gips-carton

Arhitectură de containere remarcabile case de containere trăiesc în container

Calitatea vieții pentru fiecare revendicare

Un container viu poate fi extins și expandat după cum se dorește. Odată cu deschiderea ferestrelor Flex, înlăturarea pereților laterali permite pentru câteva containere vii adiacente spațiu de locuit mare, pasajele din acoperișul containerului permit construcția mai multor podele Wohncontainer cu scări interne asociate. Imaginația nu cunoaște limite, așa cum vor arăta cele cinci case creative din Europa.

Cargo Box Casă pentru case de tip container

Arhitectură de arhitectură exemple de case remarcabile case

Case de containere Seattle Container Houses

Și tocmai aici casele de containere reprezintă o provocare reală pentru mulți dintre un arhitect sau un decorator de interior. Din dimensiunile containerului dreptunghiular se poate evoca mult și chiar se poate crea un spațiu de locuit de câteva sute de metri pătrați. Fie că aveți o zonă de piscină în fața containerului viu, cu o terasă mare sau o grădină de acoperiș, ca o casă de o familie sau de familie, ca o casă de vară sau pentru o vacanță de vacanță a oaspeților dvs. de vacanță, containerele vii sunt versatile.
Acestea oferă avantajul că pot fi implementate în orice moment, astfel încât nimeni nu este legat de un loc datorită unei case. Mutarea este o briza cu o casa de containere.
Cererea de module de locuințe low-cost este în continuă creștere, iar arhitecții și producătorii din industria imobiliară descoperă containere vii, creativitatea și, desigur, vânzările. Cu o casă de containere beneficiază atât companiile din diverse industrii, cât și persoanele de toate vârstele care doresc să aibă propriul lor regat în doar câteva săptămâni, pentru care nu trebuie să cheltuiască prea mult.

Container arhitectura case container container de casa

Container Arhitectura Container Case Container Construiți casa

Containere rezidentiale - cele 5 cele mai creative idei de viata din Europa

Un container de 40 de picioare, cu o lungime de 12,19 metri, și șase containere de 20 de picioare, cu o lungime de 6.096 de metri, au fost puse împreună în Suedia într-unul din primele 5 containere cele mai creative. La etajul superior 32, 28 de metri pătrați oferă o mulțime de spațiu pentru dormit și baie. Pe balconul învecinat, vă puteți bucura de micul dejun pe una dintre clădirile rezidențiale, în timp ce cealaltă parte a casei cu containere oferă o vedere panoramică printr-o față frontală completă.
La parterul inferior, șase containere rezidențiale au fost strânse împreună, iar pereții laterali ai celor patru containere vii centrale au fost îndepărtați, creând un spațiu mare de la care la bucătărie, birou și baie de oaspeți. Spațiul inferior e sub 90 de metri pătrați. Exteriorul este acoperit cu un lemn natural, care conferă casei containerului un farmec elegant.

Case containerizate Cumparare Case containerizate Europa Containere rezidentiale

Un exemplu perfect de design creativ și unic este o casă de containere, alcătuită din 18 module vii răspândite pe trei etaje și oferind peste 400 de metri pătrați de spațiu de locuit. Această casă de containere emblematică impresionează cu ochii elegant-taur, care dă acestei case un stil extravagant. Prin atașarea bolțurilor în containere vii, au fost create locuri suplimentare de parcare acoperite. Ușile de containere servesc ca ecrane inteligente de confidențialitate pe balcoane. Această clădire de apartamente se află în Londra.

Container House Londra, Anglia, Marea Britanie

Arhitectură de containere remarcabile case de containere din Europa

O proprietate rezidențială exclusivă de vis, veți găsi și Cipru. Aici, trei containere rezidentiale de 40 de metri au fost aranjate cu gust pe doua nivele si au creat un spatiu de locuit de aproape 100 de metri patrati, care este conectat la o terasa imensa ce separa un front de sticla de la podea pana la tavan din interior. Jocul cu poziționarea modulelor vii face ca proiectarea casei noi să fie o provocare foarte specială și conferă fiecărui container cu un caracter foarte individual.

Containere case casa de constructii

O creație a arhitecților din Madrid este casa de containere, care are un design exterior cu europaleți și chiar și-a găsit drumul spre Chile ca un punct de atracție vizuală. În sistemul modular, casa a fost proiectată și containerele de mare au fost aranjate astfel încât casa de containere să poată fi extinsă după cum se dorește. Constă din materiale pur reciclabile și celule solare fac din acesta unul dintre containerele rezidențiale cele mai ecologice din Europa.

 

Arhitectură de containere case remarcabile de containere
Arhitectură de containere case remarcabile pentru case de constructii din paleti

Containere de arhitectura Case de ambalare Case din paleti

Arhitecții au creat o capodoperă pentru un canadian care locuiește în Austria și a dorit acolo o locuință ieftină, care îi permite să fie aproape de natură în orice moment și, în același timp, oferă spațiu și confort. Modulele de containere rezidentiale permit un design unic, care pot fi integrate acoperișuri fronton chiar clasice., Se poate poziționa fiecare cameră individual și oferă o notă personală aspectul general prin colțuri, proiecții și angularea acasă ca o casă convențională într-un design clasic drept este dificil și ar fi foarte costisitor să pună în aplicare.

Preturi de la containere pentru case din containere europene