Idei neobișnuite de decorare pentru casa ta – sculpturi atractive

victorie semn idei de plastic de decorare

Idei de decorare pentru casa ta - Sculptura de viață de la Opiary pasează casa ta

Nu știi ce să faci cu decorarea grădinii tale? Sau te bazezi pe extravagante Idei de decorare pentru casa ta? Apoi citiți articolul potrivit, pentru că astăzi vrem să prezentăm câteva sculpturi pur și simplu uimitoare din colecția Imperiului Opiary.

Sigur că te îndrăgostești de acestea pentru că arată atrăgătoare și proaspete în același timp. Acestea pot reprezenta detalii ecologice, moderne și clasice atât ale designului interior, cât și ale exterioară.

Apollo plastic

Idei deco pentru casa ta Apollo
pedeapsă corporală

Idei deco pentru momeala ta acasă

Este arta sau botanica? Numai grădinarul dvs. poate spune asta cu siguranță! Aceste sculpturi incredibil de vibrante sunt atât pline de viață, cât și statice, o combinație subtilă de artă și botanică, materie primă și tesatura. Și cât de adorabil ar arăta oricare dintre ei în grădina ta! Excepționalitatea lor se extinde de la clasicul Apollo (prima imagine) la perdelele modernizate (ultimul tablou). Fabricate din oțel zincat și acoperite cu ciment, aceste sculpturi se potrivesc frumos în grădina dvs. pentru că sunt rezistente la intemperii, dar sunt și ele excelente pentru designul interior.

Corpul bărbatului

Idei deco pentru corpul dvs. de acasăBucefal, calul lui Alexandru cel Mare

Idei deco pentru casa ta Bucephalus

Lumina face ca culoarea de beton să apară gri, aproape de gri alb, care poate fi combinată cu orice altă culoare. Făcute de meșteri cu îndemânare din SUA, aceste sculpturi sunt șlefuite pe o suprafață fină. Dar farmecul real al acestor figuri este mușchiul și verdele care ies din crăpături. Fiecare sculptură este vie, respirație, artă în creștere. Acest lucru nu poate fi comparat cu nimic altceva.

bust

idei deco pentru bustul tău de acasă

Venus

deco idei designer sculptura venus

Mama Natură Solitaire

deco idei sculptura mama natura solitaire

samurai

samurai sculptură fancy deco idei

trofeu

victorie semn idei de plastic de decorare

Cavalerul care se întoarce

cavalerul întors

Armura de corp pentru femei

Corp de idei de plastic deco femeie

câine

câine plastic idee mare deco

trepte

scena de sculptură dekoidee idei de viață

Perdelele agățate

agățat perdele sculptură dekoidee