Produse din beton bloc pentru zona din față

 

detalii blocuri de beton produse blocuri de beton plante

Produse de bricolaj din bloc de beton

Vreți să vedeți rezultatele unei conversii incredibile de terasă? Combinația de cuvinte cheie se numește "blocuri de cilindri bloc de beton“. Acesta este unul dintre proiectele mele DIY preferate. Partea din față a curții mele a trebuit să fie convertită, dar am vrut să fac o abordare practică și nu foarte scumpă.

Înainte de Fotografii

Produse beton înainte de următorul
Curios? În primul rând, uita-te la poze și apoi voi da explicații! De acord? Ne vedem curând!

Beton blocuri de bloc

De la început am fost sigur că o bancă ar fi în centrul proiectului meu. Întrebarea a fost "numai" cum să proiectăm acest lucru cu succes. M-am dus la magazinul meu de la domiciliu și am luat 16 blocuri de cilindri și două bucăți de lemn acolo. Am avut o idee vagă despre ce vroiam. Ceva ma determinat să obțin materiale suplimentare. Am fost într-un fel sigur că aș avea nevoie de acestea.

Scaun de scaun din piatră din beton

La început am creat gropi în lemn. Apoi am făcut construcția unei bănci de cilindri de beton. Rezultatul final se abate de la ideea originală. Dar acest lucru nu a fost rău în sine și de aceea mai întâi împărtășesc câteva detalii despre ea.

Materialul

scaun de scaun construi blocuri de blocuri de beton

În primul rând, am așezat pe podea două rânduri de cilindri. Apoi am întors marginile paginilor. Apoi am atașat șase blocuri la suprafață. Am două dintre ele, situate în așa fel încât să puteți plasa plantele în ele.

Recunoști acestea în rândul din spate și pe al doilea nivel? În imaginile de mai sus puteți vedea "scaunul de tron" din diferite perspective.

Este necesar pietriș

aduceți pietrișul în uzAm fost convins că mai multă viață a plantelor a trebuit să se realizeze la banca mea. De aceea am pus blocuri de cilindri pe suprafață. Pebbles s-au dovedit a fi perfecte pentru a umple golurile de acolo. În funcție de caz, construcția servește acum ca un bloc sau un fel de canal. Poate împiedica trecerea apei în anumite situații și în altele - transmiterea acesteia. Mai jos vedem iarba japoneza si vase de flori de diferite culori.

Plantele sunt răcoritoare

tron scaun construi beton piatra decoratiuni de plante

Aici puteți vedea pietricele pe fundul blocurilor de cilindri. Se compune din bazalt rămas dintr-un fost proiect de amenajare peisagistică.

În partea de jos a blocurilor de cilindri

Pietriș pe pământ

Când sa făcut totul, am adăugat patru blocuri de marmură. Am acoperit totul cu pietricele, apoi am adăugat niște plante mici la nișă de pe ambele maluri ale băncii.

Uită-te la rezultatul final al proiectului meu, care poate fi văzut ca un scaun de tron ​​sau o sculptură.

Scaunul tronului este gata

scaun de scaun din plante de piatră din beton

Aici vedeți la fel, dar văzând din față. Există și o altă posibilitate: în locul pernei puteți introduce o plantă pe partea de sus.

vedere frontală

scaun de scaun de piatră de beton vedere frontală din plante

Acest lucru creează un perete decorativ din această structură de beton, care servește și ca suport pentru plante. Astfel, se asigură un aspect mai atrăgător.

Turatia Bank

Îmi place aspectul scaunului de tron ​​de deasupra. Dar, de asemenea, am vrut absolut o structură care să servească drept bancă. Am fost inspirat de ideile din blogul lui Kayla, numit The Basement.

Este o idee fezabilă, ușor de asamblat și prin niște junk și zgomot. Am împrumutat mult din proiectele de acolo, dar am vrut să le realizez în dimensiuni mai mici. I-am dat sotului meu ocazia de a decide cu privire la designul final independent de mine. Aici puteți vedea accesoriile cu care am început.

Accesoriile necesare

accesoriile necesare pentru bancă

accesorii

-          O bucată de lemn de 2,5 metri, care a fost tăiată în jumătate. Desigur, puteți opta și pentru o perioadă mai lungă după cum este necesar.

-          16 blocuri cilindrice individuale

-          3 bucăți de piatră din beton

-          plantă

-          șindrilă

-          Pământ pentru ghivece de flori

Beton și lemn

Blocuri de beton și lemn pentru bancă

Etape de construcție

  1. Stabiliți blocurile de cilindru în trei din două rânduri. Asigurați-vă că există distanța corectă, astfel încât să puteți poziționa suprafața de lemn și pietrele de deasupra.
  2. Așezați cele două plăci de lemn prin găuri și conectați găurile superioare ale blocurilor. Plăcile de lemn nu trebuie să atingă cele mai îndepărtate extremități ale găurilor, dar odată ce acestea sunt coborâte, ele ar trebui să fie mai apropiate pentru ca construcția să fie stabilă
  3. Stabiliți pietrele de pavaj pe panou

Dă-i plante

Blocuri din beton si lemn pentru constructii bancare

Luați în considerare unele extra extraordinare. Puteți adăuga două blocuri lângă bază. Unul ar trebui să indice cu deschiderea orientată în sus și cealaltă așezată. În partea superioară se pot introduce plante. În acest scop, umpleți spațiul cu pietricele și oa treia trebuie să fie pentru plante și pământ. Deși puteți vedea în imaginea de mai jos dificil, dar pe ambele părți ați găzduit plante.

Aproape terminat

Bloc de beton si lemn pentru uzine de constructii bancare

Vrei și tu să arunci perne? Aceasta este cu siguranță o idee minunată. În cazul meu, animalele mici m-au îngrijorat puțin. De aceea am ținut pernele într-un dulap în zona de intrare și le-am scos după cum este necesar. De cele mai multe ori acest lucru se întâmplă când mă bucur de o băutură afară.

Aruncă perne schimbă aspectul

DIY banca betonstein arunca perna

Vreți să știți unul dintre secretele mele? Inițial, banca părea diferită și, deși imortalizase aspectul lor anterior în imaginea de mai jos. Aceasta este o mare opțiune, dar de fapt am vrut o privire mai clară. Dar apoi m-am răzgândit și a venit la proiectul de mai sus.

O altă opțiune

O altă opțiune betonstein bancă

Sunt foarte fericit cu rezultatul final. Dar, în ochii mei, curtea încă pare cam subțire.

DIY proiect de perete de arta pentru exterior

... și de aceea sunt în favoarea unui proiect de perete exterior pentru DIY. Am facut o cercetare inainte si in acest timp am dat peste urmatorul bloc: Positive Splendid. Acolo am văzut ideea cu mușchiul laminat. Am iubit-o și am decis să o pun și eu acolo. Era vorba despre iarba proaspata taiata cu detalii metalice.

Moss și tablă

DIY foaie metalice de perete

Am avut table metalice acasă, ceea ce a fost deja un mare avantaj. Am expus acestea ca o pânză și atașate de ea piese magnetice. S-ar putea schimba minunat fotografiile superioare prin aceste construcții. Metalul vizibil pe partea laterală arăta ca un cadru modern. În acest caz, aici avem de-a face cu un strat de mușchi pe o suprafață metalică.

Se folosesc foarfecele

Moss pentru foarfece de perete DIY

Am măsurat și tăiat doar mușchiul și apoi l-am atașat la o bucată de metal. Cred că aspectul rezultat este clar și foarte liniștitor!

DIY arta de perete în aer liber

Mușchi modern și mucegai de metal DIY wall art

Sarcini finale

Acum vrem să analizăm rezultatele finale ale proiectului de mai jos. Am pus tăvile în containere lângă ușă. Mai mult, mi-am pregătit totul printr-o rochie roșie. Am terminat-o cu două vase mici de flori vopsite, executate în albastru moale.

satisfăcător

final look wandart bancă în aer liber

Uneori detaliile mici fac o mare diferență. Vă mulțumim că ați împărtășit bucuria acestui proiect cu mine astăzi. După cum puteți vedea, încă mai există loc pentru mai multă culoare în această cameră. Personal, voi continua astăzi cu maratonul meu DIY. Când am terminat cu noile idei despre exterior, le voi împărți cu bucurie! Sper că vă simțiți ca și dvs.!

              idee decorare

instalații de decorare în aer liber