Decorarea mesei de vară în pastel

Romantismul și ușurința într-o după-amiază de vară caldă în grădină ... fantastic! Dar nu trebuie doar să fie un vis. Puteți face cu siguranță ceva în legătură cu asta. Încercați-l cu nuanțe pastel! O decorare de masă de vară în culori delicate este cu siguranță ceea ce aveți nevoie. Nu pentru nimic, aceste nuanțe se mai numesc culori sorbet. Ele nu numai că arata vesel și suplu față de simțuri, ci și răspândesc un fler plăcut, romantic și lasă mintea să rătăcească. Albastru deschis, roz deschis și verde de var sunt adesea preferate și pot fi perfect combinate. Pe masă, ei chiar au capacitatea de a stimula ușor pofta de mâncare și de a da conversației o direcție plăcută.

Tonurile delicate pot fi aduse nu numai prin porțelan și sticlă pe masă, ci, desigur, prin textile și, în mod clar, prin flori magnifice care nu mită doar vizual, dar și dispersează un parfum înfricoșător și rotunjează întregul în mod sensibil. Cu o decorare de masă de vară, vă puteți lăsa imaginația să ruleze liber și să aranjeze totul în funcție de propriul dvs. gust și preferințe personale. Puteți folosi întotdeauna câteva sfaturi bune și inspirații. Am vrea să ajutăm, deoarece culorile pastelate în vara sunt deja parte a pasiunii noastre.

Delicate tonuri pastelate pentru decorarea mesei în timpul verii

decor tabel de vară pastel puncte porțelan mâncăruri de porțelan

Desigur, Zara Home și Dawanda sunt unele dintre primele portaluri unde veți fi bine consiliați. Dar am descoperit mai mult. Ce zici, de exemplu, oferta multilaterală de la Rosenthal.de din punct de vedere al tacamurilor? Aici am descoperit culorile Sunny Day ale mărcii Thomas - trimite stilul de viață și funcționalitatea perfectă în culori de vară frumoase, cu un gust retro inconfundabil.

Culorile noastre preferate sunt cu siguranță delicatele Rasberry, levantica blândă și galbenul pastel elegant, dar și celelalte nuanțe au farmecul lor foarte special și pot fi perfect coordonate.

Delicate roz deschis pe porțelan

masă de decorare colecție de vară thomas zi însorită roz deschis
Placă elegantă în pastel

masă de decorare colecție de vară thomas sunny zile culori placă

Zmeura de la Thomas

masă de decorare colecție de vară thomas zi însorită zmeurăPuteți, de exemplu, să vă uitați la www.emilundpaula.de. Acolo veți găsi una dintre favoritele noastre atunci când vine vorba de portelan în pastel - Miss Etoile pitcher în Lemon. Pur și simplu minunat!

De asemenea, puteți utiliza cana cu alte produse de la Combină Miss Etoile

decor de masă de vară de portelan de lamaie pastel

În cele din urmă, vă atragem atenția asupra colecției de vară a GreenGate. Designul danez de top și de înaltă calitate în culori pastelate moi. Modelele subțiri și trandafirii magnifici decorează cupe, plăci, boluri și fețe de masă. Trebuie să fie foarte clar pentru fanaticii șchiopiști dintre voi.

Puneți-vă în lumea senină, aproape magică în pastel și creați-vă decorarea specială a mesei pentru vara!

Vă dorim multă distracție și o vară minunată!

Bucurați-vă de creațiile de vară ale GreenGate!

masă de decor colecție de vară greengate tacamuri fel de mâncare ceainic zahăr castron ceașcă ceașcă de cafea

Începeți ziua cu asta!

masă decorare colecție de vară greengate mic dejun porțelan castron farfurie ochelari

Pentru fanii reali de epocă și cei șchiopiști

masă decorațiuni de vară colecție greengate cani trandafiri de epocă ceas shabby stil chic

Acest lucru se potrivește de asemenea cu cupe de hârtie, prosoape și cadmi de ceai

masă de decor de colectare de vară greengate de hârtie prosop cuțit prosop

Un vis de vară plin de trandafiri

tabel de decorare colecție de vară greengate porțelan ceașcă alb trandafir

masă de decor de colectare de vară greengate porțelan cupe zahăr poate borcan

Magnificul castron de zahăr "Amelie"

masă de decor de colectare de vară Greengate de zahăr poate amelie

masă decor de colectare de vară greengate shabby stil chic echipamentul de bucătărie

masă de decor colecție de vară greengate tacâmuri porțelan linguriță de sticlă  tabel de decorare colecție de vară greengate tabel de decorare model de trandafir