Idei de decorare de vară – 13 sugestii reci

vară deco idei florale model perna colorate culori pastel

Idei de decor de vară - treziți un sentiment de vară la dvs. acasă

Aduceți culorile și senzația vremii de vară care vine în casa dvs. cu cele mai bune sfaturi și trucuri - totul de la reorganizarea mobilierului până la parfumurile noului sezon pe care le puteți experimenta acum și aici!

 1. curat

Gândiți-vă la casa dvs. ca un apartament de închiriat pentru vară și o veți vedea într-o lumină cu totul nouă.

Deschideți uși și ferestre, trageți înapoi perdelele și aruncați mobilier întunecat, sumbru și agitat. Puneți la distanță accesorii grele, inclusiv elemente decorative puțin inutile. Nu au nevoie de ele în lunile calde de vară.

Idei de decor de vară - de la rearanjarea mobilierului până la parfumurile noului sezon

decoratiuni vara idei tacamuri ochelari proaspete colorate
 1. Acoperiți o masă colorată

Dacă aveți nevoie de tacamuri noi pentru petrecerea următoare, cumpărați ceva cu modele și culori de vară. Combinați modele florale și tropicale luminoase cu mâncărurile și bolurile de zi cu zi. Proiectați un bar improvizat pe o tavă frumoasă și aranjați sticle și sticle acolo. Elemente amuzante precum agitatorii și umbrele de hârtie creează un aspect nou.

Mâncarea în aer liber cu familia

decor de vară idei terasă veranda zonă de luat masa

 1. Față de pe verandă

Vremea caldă din lunile de vară este o oportunitate minunată de a organiza o masă de grădină pe verandă. Mâncarea în aer liber împreună cu familia vă va ajuta să folosiți tot ceea ce vara are de oferit.

Rearanjați mobilierul pentru vară

decoratiuni de vara idei florale model fereastra de canapea rosie 1. O nouă privire

Șemineul este ochelarii în cameră în alte sezoane, acum vara, dar nu mai mult. Aveți nevoie de un nou aranjament de mobilier, departe de șemineu, care nu mai este punctul central al camerei. Ei au nevoie de mai mult soare, care vine din ferestrele franceze și din ușă. Înlocuiți perdelele grele cu perdele permeabile care permit cea mai ușoară briză în cameră. De asta aveți nevoie de vară!

Bucurați-vă de timpul de vară în aer liber

vestimentație de vară de vară mobilier de grădină umbrelă parasol

 1. toată vara

Vara nu este doar un sezon, este ca o stare de spirit. Reproiectați camerele astfel încât să vă puteți bucura de beneficiile vara. De exemplu, puneți o umbrelă mare în afară pentru a avea o umbră suplimentară în aer liber. Așezați felinare de hârtie pe copaci și ramuri de lângă terasă, făcând posibilă prieteniile până târziu noaptea. Sau, dacă vremea este furtunoasă, puteți sta confortabil pe veranda acoperită, unde lumina lămpii arde. În ploaie sau strălucire, trebuie să vă bucurați de vară.

Culorile strălucitoare creează un aspect nou.

vară deco idei de flori model tapet reparații

 1. Reînnoiți mobilierul vechi

Dați un scaun vechi sau o masă laterală un nou contract de închiriere a vieții cu vopsea lucioasă cu spray, într-o nuanță de vară, cum ar fi albastrul deschis sau iarba verde. Culorile strălucitoare creează un aspect nou. Asigurați-vă că ați început mobila corect, astfel încât vopseaua să se mențină mai bine pe suprafață.

Nu lăsați niciodată peretele gol

vară deco idei flori model murale proaspete

 1. Opere de artă pe perete

Strângeți zidurile întunecate cu lucrări de artă colorate. Piesele accesibile pot fi găsite aproape oriunde online sau pe piețele de purici. O piesă mare sau o colecție de piese este soluția perfectă pentru un perete gol.

Plantele naturale adaugă mult farmec ambianței dvs.

decoratiuni de vara idei elemente naturale plante mare senzație

 1. Natură naturală

Pentru a adăuga atractivitate, plantele suculente într-o coajă supradimensionată. Ele necesită puțină grijă, dar sunt o completare perfectă la masa de masă de vară. Combinația de plante naturale adaugă un farmec ambianței dumneavoastră.

Bună dispoziție în dormitor

vară deco idei floral model proaspete culori

 1. Îmbrăcăminte plăcută

Decupările luminoase pe lenjeria de pat crează imediat o stare bună în dormitor.

Culorile luminoase arată fericit și creează o stare de spirit în timpul verii

decorațiuni de vară buchet de sticlă de roșu galben

 1. Proaspăt de grădină

Aduceți culorile luminoase de vară în casa dvs. cu flori proaspăt luate. Puteți obține un efect extraordinar cu culori calde, utilizați portocale saturate, galben radiant, roz vibrant și salvați roșii bogați ca purpuriu adânc pentru celelalte sezoane. Grupurile mici de culori strălucitoare arată fericit și creează o stare de vară incontestabilă.

Bine ați venit vara

Decor de vară idei de masă decorare tacâmuri grădină zonă de luat masa

 1. Partidul poate începe!

Să salutăm vara, în aer liber! Micile mese, pernele de podea și luminile de grădină - cu siguranță vă mulțumim tuturor. Culorile luminoase, cum ar fi turcoaz, roșu și alb, creează o atmosferă fericită și toată lumea se va bucura aici.

Tânjesc pentru mare

decoratiuni de vara idei mare ocean parfum lumanari

 1. Arome de vară

În timpul verii, trebuie să miroasă și în timpul verii în casa dvs. - așa că schimbați mirosurile! Turta dulce și periwinkle sunt mirosuri minunate pentru lunile de iarnă, dar acum mulți oameni sunt de dor de briza de mare și pepene galben!

Puneți la distanță accesorii grele, inclusiv elemente decorative puțin inutile

decorațiuni de vară idei răcoritoare băuturi răcoritoare

 1. Fii ușor

Vremea de vară oferă oportunități perfecte pentru a folosi din nou articolele de uz casnic de mult uitate. De exemplu, o tavă de argint poate fi încărcată cu obiecte din sticlă, o cană și se tratează cu un cocktail de vară, în timp ce un răcitor de șampanie servește drept recipient.