Patul înalt Stima – idei de design de grădină elegante

de înaltă stima stima de decorare chic

STIMA a ridicat patul – o bijuterie practică pentru grădina dvs.

STIMA a ridicat patul este un produs destul de nou pe piață. Este un pat înălțat, care garantează libertatea genunchiului și piciorului, protejează împotriva melcilor și este ecologic. Paturile ridicate STIMA sunt realizate din lemn de brad Douglas de înaltă calitate, care este un material ecologic.

Bradul Douglas este un conifer. Pentru construcția produsului se utilizează exclusiv lemn de brad Douglas din pădurea neagră. Acesta este tăiat în timpul iernii, la o altitudine de 1000 de metri și este foarte rezistent. Utilizarea lemnului ca material de construcție pentru patul înalt a fost foarte popular de ani de zile. Lemnul este respirabil în comparație cu plasticul și metalul și asigură o climă mai bună pe pământ. Puteți găsi o varietate foarte largă de forme și culori și, spre deosebire de pietre, necesită foarte puțin spațiu. Se înscrie în toate designurile grădinii. Patul înalt este caracterizat prin construcția sa simplă. Fundația este pusă împreună. În plus, trebuie să-l conectați la grila de volei. Elementele individuale sunt puse împreună și apoi fixate. Filmul este atașat la banda de nylon din partea de sus cu paranteze. Și asta e tot!

Integrați un pat înălțat în grădina dvs.!

stima hexagon sfeclă grădină
De ce aveți nevoie pentru construirea unui pat înălțat STIMA?

– 1 x nivel de spirit

– 1 șurubelniță fără fir

– 1 x ciocan

– 1 x inserție Torx

1 x cleme de prindere și cleme din oțel inoxidabil

De ce să integrați un pat înălțat STIMA? Știați că înălțimea clădirii încălzește mai repede pământul și că lumina este mai bună? În plus, grădina dvs. va fi organizată prin intermediul paturilor crescute și arata bine întreținută. Și nu în ultimul rând, amintiți-vă că plantele se vor simți mai bine.

Datorită formei lor interesante, paturile crescute STIMA pot ocupa un loc în mijlocul grădinii ca protagoniști principali și pot atrage atenția cu o plantă bogată. Uitați-vă la modele și, mai presus de toate, bucurați-vă de grădinărit!

Modelul Cubus

stima ridicata cub model de pat

modelul clasic

stima ridicată pat clasic modelModel oval

stima ridicată pat model oval

Model trio

stima a crescut trio model de pat

Modelul de confort

stima confortul crescut al patului

Stima a ridicat modelul patului Canto

stima ridicata pat canto model

Modelul Comfort-U

confort sporit la nivelul patului u

Model Cor

stima ridicată pat model cor

Model Flor

stima ridicata pat model flor