Decorarea lumânărilor – Idei grozave despre DIY cu privire la realizarea decorurilor cu lumanari topite în sticlă

Decorarea lumanarilor cu lumanari topite in sticla: acest proiect DIY merita!

Decorul cu lumânări este frumos pe tot parcursul anului. Există ceva special în acest sens: poate lua mai multe forme diferite. Nu aruncați lumânările colorate și frumos parfumate dacă nu le mai puteți folosi în mod tradițional. Chiar dacă sunt aproape arse, puteți realiza proiecte minunate de DIY. Astăzi veți învăța cum să creați o decorare pas cu pas a lumanarilor topite și / sau a borcanelor de gem și alte produse. Apoi, veți primi sfaturi de la noi despre cum să finalizați cu succes designul interior cu ei.

Decorarea lumanarilor - idei de bricolaj cu lumanari topite

deco lumanari mason bastoane idei craft

Decorarea lumanarilor - idei cu ochelari

Dekko lumânări glasgefase dekoideen face idei tine
  • Obțineți materialele necesare

Aveți nevoie de câteva materiale pentru acest proiect DIY. Mai întâi determinați cantitatea de lumânări pe care doriți să o utilizați. În primul rând aveți nevoie de sticlă, ceară de lumânare și mai mult frigăci și sârmă (în numărul corespunzător pentru lumânări).

Idei neobișnuite cu privire la modul în care poți face tu singur decorarea cu lumânări

deco lumanari plate decora idei de meserii idei

Decorarea cu lumânări - Idei colorate pentru decorarea casei

deco ceară lumânare utilizați borcan de sticlăDacă cumpărați ceară incoloră, puteți să-l colorați cu uleiuri adecvate.

Ceara de lumânări poate consta din lumânări vechi, inutilizabile sau ați putea dori să cumpărați câteva pentru acest proiect. Puteți alege ceară pentru fiecare obiectiv sau puteți încerca să amestecați unele nuanțe împreună.

Combinația frumoasă de culori face lumânarea destul de originală

lumânări decorare idei diy idei deco

Faceți singur lumanari colorate

lumanari decor însuși face culori

În acest moment, este logic să ne gândim la poziționarea lumanarilor. Pentru camere diferite, este posibil să aveți nevoie de nuanțe diferite pentru a putea îndeplini cu succes rolul lor decorativ.

Asigurați-vă propriile lumânări în sticle originale

deco lumanari diy idei sticle

  • DIY lumânări cu sârmă - pas cu pas

Topiti ceara!

Pentru a topi lumânările, aveți nevoie de un borcan de sticlă, pe care îl plasați într-o oală plină cu apă. Aduceți-o pe placa de gătit și fierbeți apa. Adăugați ceara la borcanul de sticlă și așteptați până se topește corespunzător. Puteți să-l amestecați cu o lingură de lemn. Este posibil să adăugați culori de parfum sau ceară.

Pregătiți ochelarii pentru lumanari!

După cum se întâmplă, puteți pregăti restul proiectului DIY. Luați un fir și legați-l până la mijlocul unui bivol. Așezați-o pe verticală pe orificiul de sticlă. Sârmă trebuie să atingă solul.

Aranjați mai multe culori unul lângă celălalt

lumânări de decorare borcane mason colorate

Faceți același lucru pentru toate lumanările rămase pe care doriți să le faceți.

Turnați ceara în sticlă

Mai întâi, se toarnă o cantitate foarte mică de ceară în vasele de sticlă destinate lumanarilor. Lăsați-o să se răcească. Odată ce este rece, puteți turna restul. Puteți, de asemenea, să o faceți în porții. Aceasta va răspândi uniform ceara și firul va sta drept.

Decoreaza apartamentul cu lumanari

lumanari decorare ceara topi borcane de deco

Sfaturi pentru distribuirea lumânărilor în casă

În funcție de cât de complete sunt ochelarii cu ceară, aceste lumânări pot fi ușor mai sigure decât cele obișnuite, deoarece flacăra este protejată de contactul cu alte obiecte. Deci, aveți multă libertate în distribuirea acestor.

Utilizați lumânări și flori pentru decorarea casei

lumanari decorare idei de craft Idei de decor

Ei merg bine cu bibliotecile și alte rafturi deschise. Este foarte important să alegeți un parfum adecvat pentru fiecare cameră. Unele au o revigorantă și altele - un efect calmant.

Desigur, aceste lumânări DIY au un efect decorativ și trebuie să se potrivească cu culoarea restului decorului: acestea ar trebui fie să atragă atenția ca accente accentuate, fie să corespundă culorii de fundal.

 Decoratie originala care aduce atmosfera romantica

deco lumanari decorare diy decorare cu lumânări