Vopsea de perete galben – design de culoare Idei în nuanțe de culoare proaspătă de culoare

perete vopsea camera de zi galben colorway ziduri pictura stâlpi

Culoarea peretelui galben – Creați o schemă de culoare răcoritoare și caldă

 

Galbenul este culoarea tuplelor și a narciselor, a soarelui, a puiilor, a lămurilor și a canariilor. Datorită acestei culori, puteți satisface pe deplin orice ambianță cu putere și vitalitate, delicatețe și puritate. Galbenul este culoarea preferată a copilăriei mele.

Astfel, camerele sunt luminoase, indiferent de vremea exterioară. Dar vremea sumbră nu este singurul motiv pentru a pune această umbră în acțiune. Van Gogh are multe și, probabil, a plăcut să folosească această culoare, chiar și atunci când a trăit în sudul Franței. Galbenul este binevenit peste tot cu energia și zestul său pentru viață.

Stropii puternici, vibranți și chiar acizi adaugă o culoare strălucitoare în orice cameră. Aici, această culoare completează într-un mod minunat candelabrul, ușile verzi și covorul de zebră. Și ca și soarele, galbenul este o umbră semnificativă. Deși repetarea în această cameră este total în regulă, cu siguranță nu este nimic de făcut.

Îmbunătățiți mediul casei dvs. cu accente de culoare galbenă

perete vopsea galben schema de culori coridor scară pereți vopsea
Umbra galbenă mai moale este la fel de minunată, deși baza este bronzată, deci efectul este mai cald și mai puțin surprinzător. Și trebuie să vă amintiți: înainte de a cere culoarea afișată aici sau după aceea într-una dintre camerele ilustrate, ar trebui să știți că nimic nu este mai rău pentru reproducerea culorilor decât o fotografie. Prin urmare, ar trebui să scrieți numele culorilor pe care să le căutați într-un magazin.

Pictura pereti – idei cu nuanta galbena

perete design perete vopsea galben culoare design coridor mobilier din lemn

Singurul lucru mai bun decât o nuanță galbenă este aplicarea a două. Culoarea palidă chiffron a dormitorului apare în versiunea sa mai matură în camera de oaspeți. Adăugând culori minunate este “cireșul” designului.

Dormitor și cameră de zi schema de culori în galben

perete vopsea galben dormitor schema de culori pereți vopsea model de patNu puteți merge prost dacă folosiți culorile așa cum face natura.

Uitați-vă la obiectul de aici și bucurați-vă de prospețimea pe care pansamentele violete radiază în cameră

perete vopsea cameră de zi galben pereți de culoare vopsea vopsea

Această galbenă moale și cremoasă îmi amintește de untul bătut și arată minunat împreună cu una dintre aceste culori

perete vopsea sala de mese galben vopsea perete color

Din nou, aceste beneficii apar: utilizarea de culori galbene în camere cu lumină soarească. De fapt, oamenii nu-și amintesc, de obicei, culoarea zidurilor atunci când sunt vopsite în galben.

Ei simt doar natura invitativă a acestor și că se simt imediat mult mai bine

vopsea de perete galben schema de culori baie baie toaletă toaletă pereți

Combinația de galben și alb este pur și simplu clasică și oferă camerei un caracter de cabină. Formele strălucitoare vă ajută imediat să vă îmbunătățiți starea de spirit.

Știai că anumite culori te pot face foame? Aceste dulapuri colorate cu unt, cu un strat superior nebulizat, amestecat cu această culoare de roșii …

Da, chiar trebuie să mănânc ceva …

schema de culori bucătărie amenajată până dulapuri de bucătărie perete vopsea galben

Crezi că atunci când folosești galbenul ar trebui să te limitezi doar la interiorul cabane? Uită-te la camera asta aici și gândește-te din nou. Ce crezi despre combinația de nuanțe contemporane negre, gri și galbene?

Fără îndoială, asta arată bine, nu crezi?

mobilier idei de culoare perete vopsea galben designer mobilier sideboard modern

Dacă aveți încă multe preocupări, încercați mai întâi să folosiți un zid de accent. Sau doar vopsi tavanul … sau peretele din spate!

Camera de zi perete vopsea pereți de culoare galbenă pictura

Sau fiți mai îndrăzneți și pictați această lucrare în nuanțe de aur. Vă puteți imagina cât de plictisitoare ar arăta această cameră fără mișcarea cremului de lemn galben, nu?

perete vopsea galben schema de culori zona de living mantel

Nu lăsați plafonul alb

culori de design bucatarie amenajat bucatarie bucatarie bucatarie de masa in galben

Peretele din spate din bucătărie în galben

culoarea bucătăriei de design decorați bucătăria bucătărie idei de perete înapoi de formă galben

Ok, puteți începe cu câțiva pași mici. Preferi să faci asta? Apoi încercați doar puțin pe mânerul balustradelor! Dar cât de invigorant are umbra galbenă necorespunzătoare pe pernă! Doar perfect! Aici avem din nou galben și violet! Dar de data aceasta canapeaua era tapițată în bumbac. Umbrirea este exact la fel ca lămâile copți!

Începeți cu accente subtile de culoare

perete vopsea galben schema de culori scara arunca perna culoare accente

Încă nu te simți confortabil cu ideea integrării galbene? Încercați numai culori! Plasați câteva ramuri și vedeți cât de mare este schimbarea acestor mici detalii!

Covoare pentru living în galben proaspăt

schema de culori camera de zi galben covor arunca perna idei vii

Galben canapea cameră de zi

design de culoare camera de zi canapea galben perete perete design vopsea

Prospețimea plantelor de interior 

schema de culori color de camera de zi în flori galben plante de casa