Renovați casa veche – un exemplu inspirat din America

cladire veche renovare casa cladire faianta cladire langa cladire pereti culoare verde

Renovarea unei case vechi - Cum se integrează cărămizile Lego în viața reală

Ai aparținut și copiilor care iubesc jocul Lego? Dacă da, atunci ar putea fi un arhitect sau alt fel de artist ... poate doar un artist de viață. Ceva similar este cazul lui Jeffrey Pelletier.

Este arhitect.

Fascinația sa pentru blocurile de clădiri colorate nu sa încheiat în anii adolescenței. Da, a lucrat cu aceste piese și în anii săi adulți. La un moment dat, el are o mulțime de astfel de spațiu și mai mult pătrat pentru a le pune în acțiune.

El și partenerul său, Christopher Pasco, au obținut o locuință din 1902 în Seattle. Caracteristici ale acestui lucru au fost facilitățile generoase, proporțiile modeste și locația convenabilă a acestuia în cartierul Capitol Hill. În timpul renovării, au decis să păstreze structura de bază, dar să adapteze apartamentul la stilul modern. Deci aveți avantajele celor două lucruri. Ei au planul de podea al unui apartament modern, dar în același timp sentimentul unei case vechi. Placa de culoare, pe care o utilizați într-un astfel de caz, este cu adevărat izbitoare ... ca Lego ...

Casa dintr-o privire:

Cine locuieste aici: Jeffrey Pelletier, Christopher Pasco, fiul lui Kellen (varsta 1) si Cavalier King Charles Spaniel Helo si Athena.

Localizare: cartier Capitol Hill din Seattle

Dimensiuni: 306 de metri pătrați, 5 dormitoare și 4 băi

Anul construcției: 1902. Anul de reconstrucție 2013

Informații interesante: În timpul renovării, a fost descoperită o capsulă de timp din anul 1980. În acel moment clădirea a servit drept pensie

renovarea proiectului vechi al casei
Pelletier și Pasco (Facility Manager prin profesie) locuiau în apartament timp de șase ani înainte de a începe reconstrucția. Casa veche era foarte întunecată, avea acces slab la curte și multe dintre facilitățile originale au fost distruse. Lipsesc multe din aceste detalii care fac o casă veche fermecătoare. Acest lucru este luat din declarațiile proprietarilor înșiși.

După conversie, totul părea diferit. Unul a vrut și a reușit să facă zona specială. Unul dintre elementele noi a fost rafturile de podea până la plafon. Ele sunt o soluție ergonomică care a extins spațiul de viață și de depozitare.

Un aspect complet nou după conversie

casa veche renovat proiect camera de zi după copac

Paleta de culori luxuriantă a fost inspirată de climatul local. În Seattle, acest lucru poate fi descris ca fiind permanent gri. De aceea v-ați hotărât asupra nuanțelor luminoase. Acestea pot fi schimbate cu ușurință dacă nu le place la un moment dat.

Pereții din camera de zi au fost vopsite cu o vopsea specială numită focuri de artificii. Casa nu are placi de tavan și de aceea Pelletier a decis să o adauge peste tot. La marginea rafturilor ați luat formele lor. Scara bibliotecii a facilitat accesul la diferitele rafturi. Le puteți folosi în camere diferite.

Paleta de culori luxuriantă a fost inspirată de climatul local

vechea casa renovat proiect după conversia culorilor vopsea perete roșuȘemineul casei de familie sa prăbușit în 2001. Camera era plină cu bucăți și rămășițe ale decupării, pe măsură ce cuplul se mișca acolo.

Împreună cu N & R Construcția au redesenat zona. A existat un spațiu ridicat și în același timp strâmt. Camera simțea ca un turn. Vatra înălțată oferă scaune suplimentare în care puteți savura o băutură.

Cosiness în camera de zi

renovat renovarea casei după conversia culorilor perete vopsea verde

După camera de zi roșie și camera de familie verde, sala de mese gri pare ca un sedativ. A decis în mod deliberat o paletă de culori senină în această cameră. Ei căutau ceva mai în vârstă și mai clasic.

Paletă de culori neutre în sala de mese pentru a compensa

casa veche renovat proiect sala de mese după reconstrucție vopsea de perete gri

Forma uniformă a ornamentelor și sudură de culoare albă solidă împreună cu camerele, care sunt altfel în culori diferite. Podeaua este de asemenea făcută din lemn de cireș brazilian pentru un aspect uniform.

Podelele din lemn oferă o armonie suplimentară

renovarea casei renovare sala de mese după conversia vopsea de perete gri

Pelletier a luat totul din bucătărie. El a creat o cameră nouă, formată din părți ale bucătăriei vechi, depozit și baie. A împărțit camera în spații separate pentru muncă. Dulapurile iluminate au fost create fără scopuri speciale. Îți place felul în care aduc mai multă lumină în cameră.

În rafturile deschise păstrați cărți de bucate și mâncăruri de zi cu zi, lucruri pe care doriți să le aveți la îndemână

Renovați proiectul casei vechi după remodelarea ideilor bucătăriei bucătăriei

Definiți spații de lucru separate

renovați casa după remodelarea bucătăriei bucătărie idei blat

Trecerea de la casă la exterior a fost foarte dificilă executată în casa veche. Prin urmare, a fost adăugat un set de uși pliante pliante. Acestea au venit în locul fostului depozit și al băii.

Trecerea directă la zona exterioară

Proiectul de renovare a casei după ușile de verandă din lemn de bucătărie

Când ușile sunt deschise, aproape că simțiți că vă pregătiți afară. Terasa și scările adiacente fac o trecere ușoară spre curtea de dedesubt.

Unul a pus o cutie de câine în interiorul unei unități de depozitare, care separă bucătăria de zona de intrare. O parte este întotdeauna deschisă, iar grilele de pe ambele părți oferă ventilație. Animalele pot avea, de asemenea, vederi în direcții foarte diferite.

Cu gândurile animalelor de companie

casa veche de renovare a câinilor de animale de companie

În mod normal, cutiile sunt un subiect foarte dificil, deoarece greu puteți instala alte piese de mobilier în jurul lor. Cu toate acestea, dacă le puteți integra oriunde, ele vor deveni o caracteristică proeminentă în casă.

Helo și Athina se pot mișca în casă în timpul zilei. Cu toate acestea, ele preferă adesea să rămână în cutie. Probabil se simt în siguranță și protejați acolo. O scurgere pe podea evită accidentele.

O ușă Amgenta se deschide spre zona de intrare. Bucătăria se vede prin intrarea pe spate. Casa veche nu avea un dormitor matrimonial, așa că Pelletier a decis să înființeze unul. El a reunit două camere mai mici în acest scop. Acestea au fost anterior dormitoare mai mici. Dulapurile umple peretele într-una din aceste camere. De asemenea, ele servesc ca vestiare și vestiare, în funcție de partea în care vă aflați.

Ușa din față adaugă un accent de culoare proaspătă

veche casa renovat proiect de schemă de culoare roz alb lego

Arhitectul a reconstruit, de asemenea, camera de deasupra scărilor negre. Această zonă servește acum ca o terasă largă, pe care o puteți intra din vestiar.

Dormitorul principal are o baie separată după renovare

vechi casa renovat proiect dormitor pat etaj de lemn alb negru

Inițial, la etajul doi era doar o baie comună. Pelletier a adăugat încă unul lângă dormitorul principal. Capetele de duș sunt situate la ambele capete ale dușului. Dulapurile inteligente de medicamente au rafturi deschise care au fost integrate dedesubt. Așa că evitați, că chiuveta este plină de lucrurile mici din viața de zi cu zi.

Lux în baie

veche casa renovare proiect baie baie din sticla

Sala de lucru strălucește în această culoare albastră

casa veche renovare proiect birou acasa birou perete vopsea albastru

Casa a avut o dată un subsol complet, dar asta nu a fost decât primitoare. În cea mai mare parte, acest lucru se datorează plafoanelor relativ scăzute (înalte de 1, 9 metri). De asemenea a trebuit să treceți printr-un vestiar pentru a reuși în acest lucru.

Renovarea unei case vechi - pivniță înainte de renovare

vechea cladire de renovare a casei inainte

După conversie, plafoanele au fost de 2,7 metri înălțime. A creat o atmosferă foarte primitoare, care a fost perfectă pentru divertismentul fiului Kellen și al prietenilor săi. Ai putea organiza multe acolo fără a deranja restul locuitorilor sau vecinilor.

Pivnița după reconstrucție

cladire veche de renovare a casei dupa beciuri bin

Numit Lego Lounge, această zonă include bar, cameră media, spălătorie, camere de depozitare și camere de oaspeți. Decizia lui Pelletier de a coborî un nivel a fost foarte curajoasă. Dar, ca rezultat, aveți o cameră de zi suplimentară și nu a trebuit să extindeți structura casei.

Piesele Pelletier Lego sunt frumos depozitate pe rafturi. Fiul său pare să fi moștenit această pasiune.

De asemenea, găsiți cărămizile Lego fascinante?

Renovarea proiectului vechi de case după reconstruirea barului casei în pivniță

Pelletier a scos un garderobă în partea superioară a scării. Astfel, drumul în jos este mult mai liber și mai plăcut

Renovează proiectul casei vechi după reconstrucția barului în contorul de bare de la subsol

La parter, aveți un design aspru modern. Un dispozitiv de proiecție de televiziune atârnă de tavan și transformă spațiul într-o cameră media modernă.

Camera de oaspeți din subsol nu se simte subteran și acest lucru se datorează tavanelor înalte. Pereții albi și culorile îndrăznețe în spatele patului adaugă aspectul deschis.

Cameră de oaspeți în subsol după renovarea casei

casa veche renovat proiect dormitor cameră de oaspeți portocaliu alb vopsea perete

Zona în aer liber era prea fragilă pentru gustul proprietarilor. Se îndrăgoseră, de fapt, de culorile vibrante ale casei vecine. Au văzut acest lucru ca o oportunitate de a-și transforma propriul Seattle acasă într-o versiune a Doamnelor Pictate în San Francisco.

Renovarea unei case vechi - fatada casei înainte de renovare

cladire veche renovare casa cladire faianta inainte

După conversie: Casa este adiacentă unei zone comerciale și aceasta a motivat proprietarii să creeze ceva mai exuberant. Au folosit culorile bradului roșu și Douglas de la Benjamin Moore. Ambianța se simte fericită și strălucitoare, chiar și atunci când ziua este foarte întunecată.

Renovarea unei case vechi - fațada casei după reconstrucție

cladire veche renovare casa cladire faianta cladire langa cladire pereti culoare verde

În fiecare zi este fotografiat de trecători. Pentru unii provoacă admirație, pentru alții - frică .... Această soluție de design nu este pentru toată lumea, dar asta e un lucru bun!

Renovați o casă veche - plan de la etajul 1

casa veche renovat proiect plan schi primul etaj

Renovați o casă veche - planificați de la etajul 2

veche casa renovare proiect plan schiță al doilea etaj