Culorile Feng Shui în dormitor – încredere în intuiția ta

feng shui elemente de culori colorate de energie

Culorile Feng Shui - energice și vindecătoare

Dacă aveți o preferință pentru o anumită culoare, înseamnă că organismul dumneavoastră are nevoie de ea. Această culoare este ceva ca mâncarea spirituală pentru tine. Culorile radiază energia și sunteți în ton cu exact acele nuanțe care vă percep. Deci, încredere în instinctele tale.

Culorile Feng Shui - schema de culori a culorilor tale preferate

feng shui filozofie elemente de culori armonie dezvoltare
Creați o schemă de culori din culorile preferate.

În Feng Shui, culorile reprezintă cele cinci elemente - apă, foc, pământ, lemn și metal. Ca rezultat, ar fi bine să vă familiarizați cu Feng Shui Bagua. Apoi știți ce nuanțe corespund elementului. Acest lucru vă va ajuta să selectați culoarea. Și totuși, este foarte individuală, deoarece o singură culoare ar putea avea un efect mai bun asupra unuia și unul mai rău pentru altul. Alegeți cu grijă schema de culori, amintiți-vă că unele culori sunt mai potrivite pentru accente, cum ar fi culori puternice, cum ar fi roz, roșu și purpuriu. Și în dormitor mai bine calm, relaxare culori se potrivesc.

Creați o atmosferă relaxantă și liniștită în dormitor

feng shui elemente de culori colorate de energie calmă somn verde

Joacă-te cu culorile și distrează-te

feng shui elemente de culori schema de culoare colorat de energie cameră de zi canapeaAlegeți culorile potrivite în funcție de elementele la care corespund

feng shui culori elemente schema de culori colorate de energie Creați o schemă de culoare armonioasă și jucăușă

feng shui filozofie elemente de culoare armonie