Inspirație pentru cabina de duș – în stil walk-in în baie

walk-in cabină de duș idei de design moderne idei de design interior

Stilul "walk-in" cucerește baia - inspirație pentru cabina de duș

 

Anii 80 au rămas în istoria designului ca fiind epoca soluțiilor nepractice. În acel moment, băile erau dotate cu căzi supradimensionate. Astăzi, de obicei, optăm pentru lucruri mult mai practice.

Acestea includ, de exemplu, sistemele de spa verticale. Acestea se caracterizează prin dușuri de ploaie, dușuri de mână, jeturi multiple cu diferite funcții. Aceasta este doar o mică parte din multe extras diferite.

Consumatorii devin din ce în ce mai critici în fiecare zi. Ei vor să înțeleagă exact ce investesc. Ei vor, de asemenea, să se asigure că merită.

Dușul modern este la nivelul solului!

walk-in cabină de duș idei de design minimalist
Nu sunt uși

În mintea multor oameni, cabina de duș modernă nu are nici o ușă. Acesta este așa-numitul stil walk-in. El devine doar subiectul proiectelor noastre speciale.

Cabină duș fără uși

idei de design baie baieti in duș negru

O altă denumire comună, care a fost de asemenea răspândită în limba engleză, este "umedele". În traducere acest lucru înseamnă ceva de genul "cameră umedă". Aici, plăcile ca un mijloc de decorare sunt un avantaj deosebit de puternic. Aspectul practic include un sistem sofisticat, spa-like.

Idei moderne de design interior pentru baie

Echipamente pentru baie Mobilier baie Mobilier baie Baie de baie Idei de designCabina de duș modernă este, prin urmare, de obicei ușă și fără vapori. Această variantă este din ce în ce mai preferată. Ea câștigă una lângă ea prin caracterul universal pe care îl are.

Cabina de duș ocupă puțin spațiu și se potrivește în baia mică

idei de design baie baie mici decor minimalist

Temperatura și facilitatea apei

Acum, să ne uităm la o idee detaliată despre ceea ce ar trebui să includă un astfel de cabină de duș. Controlul ușor și cel mai automat al temperaturii este un factor important.

Tehnologii moderne pentru mai mult confort în baie

cabină de duș cabină de duș idei de design moderne

Unele sisteme merg atât de departe încât să combine fluxul de apă cu celelalte instalații. Deci, nu va veni în permanență la situația neplăcută pe care trebuie să suporte la presiune scăzută în duș, în timp ce mașina de spălat vase se execută.

Design durabil din lemn

idei de design baie mers pe jos duș cabină de duș pereți de sticlă podea nivel

Evoluția automatizării și presetărilor a făcut un progres cu adevărat fascinant. Unii producători oferă soluții în care se vor întâmpla următoarele: ai pus apă în baie de bucătărie și acest lucru a atins deja temperatura dorită, de îndată ce au ajuns la duș.

Controlul temperaturii apei este doar unul din avantajele inovatoare

walk-in cabină de duș baie idei de design mobilier de baie

Inovații în ploaie

Dușurile de ploaie tipice pentru dușurile de mers pe jos au fost, de asemenea, aduse la un nivel foarte ridicat de către companiile inovatoare. Unele modele au un panou dreptunghiular. Apa curge pe perete și de acolo este răspândită în zona de duș. Modurile speciale de aer amestec apa și aerul pentru a crea picături mari de ploaie.

Dus de ploaie cu panou dreptunghiular

idei de baie idei de mers pe jos în duș cabină de duș

Lumină și muzică

Cromoterapia este următoarea mare inovație pe care am dori să o introducem ca opțiune pentru cabina de duș. Panourile speciale din acest material integrează lumina ambientală sub formă de modele. Aceasta aduce sănătatea astfel la un nivel superior și superior.

Unele modele permit utilizatorilor să aleagă între diferite nuanțe. În plus față de umbrirea naturală a cromului, aveți la dispoziție și alte opțiuni.

Este important ca toate aceste variante să creeze sunete de relaxare excelente.

Pebbles ca o podea decorativă în baie

walk-in cabină de duș idei de design pardoseli pietricele

Conservarea apei

Cabina de duș este atunci numai modernă și acceptabilă dacă economisește apă. Acest lucru este fundamental pentru designul modern de acest tip.

Aceste sisteme, care economisesc mai mult de 20 de procente de apă în comparație cu dușurile de dimensiuni medii, sunt cu adevărat inovatoare în această privință.

Planificați o cabină de duș în plimbare în stil? Se plătește numai dacă nu compromiteți calitatea. Dacă este necesar, continuați cu realizarea pas cu pas!

A trăi în mod durabil înseamnă economisirea apei

nivel de la sol walk-in duș moderne cabină de duș uși de sticlă

Designul elegant al băii în gri și alb

cabină de duș cabină de duș idei de design ebeneridige duș

Etaj de duș, separat doar de un perete subțire de sticlă

walk-in cabină de duș idei de design moderne gresie faianță baie

Dus complet din sticlă și de data asta cu ușă

cada de baie cada elastica din lemn in baie cu intrare in sticla de dus

Într-un dublu

design interior modern baie baie cabină de duș

Echipat cu o baie modernă

Baie modernă de design interior cu cabină de duș

Rustic design baie, dar, de asemenea, în stilul "walk-in"

baie de design-idei-rustic-walk-in-dus-runner