Tendințe culori 2017 și cât de bine să înființeze baia

Unele idei și sfaturi despre configurarea băii 

Baia este cel mai plictisitor din casa ta? Este totul concentrat pe funcționalitate și are doar o semnificație prozaică? Asta trebuie să fie schimbată. În baie, aveți grijă de igiena proprie și, prin urmare, ar trebui să vă petreceți cât mai mult timp acolo. Vă putem ajuta cu acest lucru. În plus, sfaturile noastre sunt la îndemână și nu costă prea mult. 2017 vine cu multe tendințe de design deosebite, care sunt moderne, elegante și ușor de întreținut.

Noile creații și inovații provin din unele dintre cele mai bune case de design, dar ele sau ideile și principiile lor pot fi ușor imitate.

Înființați o baie sau proiectați o baie? 

baie decorare idei de mobilier exemple

Proaspăt, natural și echilibrat

idei de decorare baie idei mobilier indigo gruen
Noi combinații de materiale naturale cunoscute

Combinația de materiale naturale nu este nimic nou. Cu atât mai surprinzător este apariția unor combinații necunoscute, inovatoare de acțiune. Explicația nu este atât de complicată: împerecherea materialelor naturale este acum ușor de făcut la nivel organic.

De asemenea, are posibilitatea de a aplica tehnologii de prelucrare care fac rezistenta la apa si umezeala. Acum vine întrebarea logică cu privire la utilizarea acestor materiale de ultimă generație acasă. Cel mai bine este să căutați mobilier de baie și accesorii care sunt un amestec organic de materiale diferite. Pentru a obține un aspect modern, fără a fi nevoie să cumpărați o baie de design. Desigur, aceasta nu ar fi o opțiune atât de rea. Confortul și durabilitatea merită investiția.

Design în funcție de personalitatea ta 

idei de decor pentru baie idei mobilier flori

În plus față de estetică, ar trebui să ne gândim la practică 

idei de decorare baie idei mobilier exemple gratuite ikearedescoperi

Acest punct revine la ceea ce sa spus mai sus și mulți designeri în pregătirea băilor moderne în 2017 au fost preocupați de reluarea combinațiilor organice uitate. Deci, experimentăm modele foarte nobile și moderne de apă și argilă.

Simplu și magnific 

Idei de decorare baie idei mobilier indigo semnificative

Faceți-vă o varietate surprinzătoare

idei de decorare idei de mobila indigo verde stralucitor

Design minimal care se transformă în extravaganță 

baie decor decor idei mobilier exemple albcontinuitate

Liniile drepte sau curbe care extind vizual spațiul reprezintă o altă tendință actuală în anul 2017. Materialele folosite ar trebui să fie de cea mai înaltă clasă. Această simplitate elegantă este o lovitură reală dacă doriți să vă simțiți bine în înființarea băii. Experții se așteaptă ca el să rămână actualizat cel puțin în 2018.

Organic și retro, un trecut strălucitor și un viitor armonios - aceasta are ca rezultat o atmosferă dinamică care formează multe băi de design actuale. Combinațiile de materiale trebuie să fie planificate inteligent și ar trebui să existe încă un spațiu liber pentru variații subtile care pot transforma ocazional atmosfera.

Lăsați în lumină și faceți loc pentru mai multă natură 

Decor de decor de decor de baie

Tăiat într-un mod modern 

Idei de decorare a bailor Idei de decorare desigur

baie decorare idei idei mobilier scara

Un cap de duș optimizat pentru o recuperare maximă după ziua de lucru

idei de decorare baie idei mobilier de lux

Precizie care pare ușoară

Acesta este un alt sfat pe care îl putem lua de la băile de design. Cum funcționează? Utilizați numai aceste elemente inovatoare care sunt ușor de integrat în designul dvs. de baie. Așa că vă lăsați impresia că baia dvs. a fost planificată cu grijă, și totuși, într-un fel, totul a fost creativ și fără efort.

Lăsați sufletul să se relaxeze în baie

baie decorare idei de mobilier exemple

Foarte puțină extravaganță nu durează

Idei de baie idei mobilier indigo albastru

Materialele translucide oferă un aspect futurist

aranjarea ideilor de decorare exemple de mobilier indigo transperent

Aduceți mai multă viață la designul interior

Incorporați mai multă viață de design interior și faceți-o din nou la nivel organic. Acvariile sau decorurile inovatoare realizate din materiale naturale sunt folosite pe scară largă. Lemnul are o prioritate deosebit de mare. Poate fi folosit de procesarea modernă deja în diferite forme în baie.

Fiți liniștiți curajoși în schema de culori 

decorațiuni de baie idei decor decor decor mobilier veselCulori care sunt la modă

Culorile joacă un rol foarte important în băile de design în acest an. Adesea fură spectacolul! Nu mai aveți nevoie de suprafețe strălucitoare de modă veche. Suprafețele strălucitoare și oglindite se vor întoarce puțin în 2017.

baie decorare idei idei mobilier verdeAlama este foarte popular în 2017!

Atenție: În baia modernă 2017 alamă este la curent! În restul interiorului ar trebui să faceți mai bine fără ea. Este nevoie de o combinație cu alt material, care nu poate fi folosit și în restul apartamentului - cu marmură.

În plus, combinațiile de alamă și piatră naturală sunt deosebit de moderne în următorii doi ani.

Inovații în încălzire

Printre inovațiile funcționale, acestea sunt deosebit de importante în ceea ce privește încălzirea. Ele nu fac doar șederea dvs. în această cameră mai plăcută, dar și mai sănătoasă. În combinație cu designul organic, veți avea senzația de "căldură interioară".

idei de decorare baie idei mobilier exemple gratuite ikea

baie decorare idei idei mobilier ferestre

idei de decorare baie Idei mobilier exemple beige2

decorațiuni de baie idei de decor idei de mobilier

decor deco idei mobilier bej

baie decorare idei idei mobilier verde

idei de decorare baie idei mobilier indigo maro

decorațiuni de baie idei de decor idei mobilier exemple indigo gold2

baie decor decor idei mobilier melange

idei de decorare baie idei mobilier vin rosu