Idei de viață – plante verzi în interior în baie

baie instalat plante de interior la fereastră

 Suculente plante de interior în baie

 

De fiecare dată când mă uit la baia mea, am sentimentul că ceva din interior lipsește acolo. Mobilierul cu baie albă, liniile curate și netede, totul pare prea ușor, fără culoare. De fiecare dată când folosesc o decorație colorată, ea nu poate inscripționa vizual în interior.

De aceea m-am decis să rămân la naturale. Am început proaspăt  houseplants să gândești. Dar cum ar trebui să funcționeze cu mai puțină lumină și umiditate? Am făcut unele cercetări și sa dovedit că există plante de interior pentru fiecare interior. Există astfel de specii care tolerează mai puțin lumină și multă umiditate foarte bine. Dacă sunteți interesat de acest subiect, citiți mai departe!

Plantele de baie creează o ambianță confortabilă și primitoare

mobilier pentru baie mobilier baie mobilier baie
Găsiți locul perfect pentru plantele de baie

Să începem cu locul ideal pentru poziționarea plantelor! La fel ca chiuveta! Acesta este locul exact unde vreau să-mi poziționez plantele de baie. Ce specii de plante s-ar potrivi într-un astfel de loc? Depinde de volumul luminii. Plantele cum ar fi aloe și epiphyllum tolerează lumină scăzută, în timp ce plantele azalee și aeriene au nevoie de mai multă lumină. Unele specii de orhidee și ferigi sunt bune atât pentru lumină scăzută, cât și pentru lumină abundentă. Aceasta depinde de speciile specifice.

Frumoase orhidee

baie setat plante orhidee cameră

Un alt loc popular în care ați putea pune plantele de baie este lângă cadă. Mai jos este un exemplu foarte bun de instalare a unui container de plante.

Montați recipientul de plante

baie instalat plante de interior construit în container de planteMai jos vedem o oază luxuriantă, tropicală de verdeață. Plantele au fost plasate în spatele cadă și pe raftul de perete. Baia are acum un aspect nou, inspirat.

Suculente plante de casa

baie cu cadă verde pentru dormitor

În următoarea fotografie, vedeți Aspidistra Elatior (nu are nevoie de o lumină naturală puternică) și de feriga lângă cadă. Nisa, nu?

Aspidistra elatior și ferigă

baie instalat plante interioare cada de baie independent

Pentru o privire fermecătoare, vă puteți gândi la o grădiniță topiară. Plantele de casă de mai jos creează o imagine fermecătoare a băii și fac fereastra o capcană. Ce atmosferă primitoare!

Formschnitt Nursery

   baie furnizează mobilier de baie plante de interior

Baie în stil marocan

baie în plante de interior în stil marocan

Nu aveți spațiu pentru plante? Gândiți-vă repede! Integrați un raft în care puteți avea o plantă în ghiveci lângă loțiune și cremă.

Integrați un raft

baie set up camera de plante orhidee decoratiuni de perete

Aici ați pus plantele de baie în chiuvetă. Original, nu?

Fern în chiuvetă

baie frumoasă înființată plante verzi de interior

Nu uitați că plantele de baie pot fi o parte importantă a decorului pentru baie. Soiurile de plante selectate în mod corespunzător dau un aspect rece interiorului.

Blat de baie eclectic

  baie setat camera de plante covoare vanitate

Ultimul nostru exemplu este o baie tropicală, unde vă puteți pierde în atmosfera proaspătă, verde. Gândiți-vă înainte și creați un colț de paradis în baie!

Baie baie tropicala

  baie tropicală amenajată cu plante verzi interioare