Reproiectați baia: aduceți culoarea la baie

Doriți să vă reproiectați baia?

 

Baia poate fi un loc ideal pentru a experimenta diferite culori. Există o astfel de varietate de plăci bogat umbrite pe piață!

Deși o regulă generală este că ar trebui mai degrabă să nu folosiți nuanțe evidente în băile mici. Este adevărat mai ales dacă nu aveți nici o lumină naturală în baie. Cu toate acestea, nu ar trebui să fii prea dogmatic cu privire la această regulă. Dacă vă bucurați de o nuanță sau un design de perete colorat, totul poate părea minunat în ciuda tuturor regulilor. Următoarele exemple demonstrează clar acest lucru!

Design de baie în culori proaspete

aduceți o nouă baie de design

Fiți inspirați de junglă!

Chiar dacă aveți puțină lumină naturală, vă puteți lumina starea de spirit cu o temă excelentă. Îți plac imaginile pădurii tropicale? Există combinații de țigle care reflectă această temă. Împreună cu apa curgătoare și, probabil, cu aroma potrivită, vă veți pune cu adevărat într-o altă realitate.

Pentru că în baie nu este vorba doar de igienă, ci și de relaxare!

Pentru un aspect armonios, puteți echilibra nuanțele albastre, albe și lemn.

Creați o atmosferă proaspătă și relaxată

baie design redesign perete albastru verde
Nuanțe pline de energie

Aveți o baie albă vopsită? Perdele și alte elemente, care sunt proiectate cu nuanțe îndrăznețe, puteți încărca acest lucru cu energie și zest pentru viață. Pentru a face acest lucru, alegeți roz, portocaliu și alte astfel de nuanțe. Îmbunătățiți efectul cu o vază plină de flori de toamnă. Printre altele, ea va umple camera cu mirosuri minunate.

Utilizați culori puternice

baie redesign model culori calde chevron

Baie albastră pentru o atmosferă mediteraneană

Designul de baie din Marea Mediterană este plin de nuanțe albastre. Dacă vă place acest stil, faceți pereții cu modele albastre și albe. Balanță cu mobilier de baie albă și facilități sanitare. Du-te pentru efectul sculptural.

Selectați imagini de fundal potrivite

baie redesign baie tapet albastruMobilier de baie colorat

baie remodela badmobel albastru

Glamour în nuante stralucitoare

Culorile indraznete pot lumina o baie daca au un efect radiant. Alegeți nuanțele de aur și accesoriile pentru baie roșie. Combinați cu multe suprafețe de sticlă și oglindă.

O podea albă, chiuvetă și toaletă oferă un aspect echilibrat și în acest caz.

Pentru o privire plină de farmec, nu trebuie neapărat să pictezi toate zidurile în aur. Este suficient să transportați niște accesorii sau elemente funcționale în metale prețioase - acest lucru ar putea fi vorba de lămpile, robinetul sau piesele de montaj ale dulapurilor.

Baie magnifică

baie remodela mobilier din lemn design retro

Model floral

Nu numai natura tropicală are un efect revigorant și revigorant în baie. Puteți alege practic orice model natural pentru a face spațiul modern. De exemplu, frunzele sau alte ornamente florale ar putea prelua acest rol. Acestea dau culoare și, în același timp, un sentiment de curățenie și prospețime în cameră.

Picturi de perete cu model floral pentru baie

răstălmăcit rău accent model de flori de perete

Boho arata

Dacă doriți să dați băirii un caracter mai rezidențial și puțin extravagant, alegeți stilul boho. Pentru aceasta, puteți asocia paleta de culori alb-negru cu o culoare albastră sau o altă culoare bogată. Figurile de dimensiuni mari, care includ și plăci colorate neutre, dau un aspect artistic și complet.

Dedicați design-ului de baie un stil de mobilier

Refaceți designul de culoare albastră proastă

Idei de baie de epocă

Într-o baie foarte veche, puteți reîmprospăta starea de spirit cu unele idei de decorare de epocă. De exemplu, ați putea pune pe pereți hărți ale lumii sau alte aplicații similare.

Ce zici de un covor plin de culoare în stilul potrivit?

Vintage este încă înăuntru

redesign baie înființat baie mică înființat de culoare

Perdele de duș cu un model tematic

baie restyling idei de design baie

Dulap de baie în verde deschis

baie reproiectarea ideilor de design baie cu culoare

Accenturi retro prin tapet

baie redesign baie tapet flori model

Combinați plăcile de perete colorate cu imagini de fundal potrivite

reproiectarea placilor de baie luminos verde

Vopsea de perete galben ca fundal pentru o mică expoziție

baie redesign color baie designbaie retrodesign retro accente picturi murale baie reproiectare turcoaz vopsea perete fereastră baie redesign perete vopsea galben baie redesign perete vopsea verde Bad redesign vopsea de perete roz