Asigurați-vă Herrnhuter Stern: anticiparea Crăciunului cu o tradiție îndelungată

Steaua Herrnhut este simbolul Crăciunului. El vine pentru Steaua din Betleem, care a condus înțelepții la pat cu nou-născutul Isus. Și știi că cea mai mare stea din Moravia cu 110 de puncte atârnă în sala de biserică a Bisericii Moraviei din Herrnhut, Saxonia? Prin activitatea misionară a Bisericii Libere, steaua Herrnhut sa răspândit cu timpul în întreaga lume. Și așa îl vinzi astăzi la Ierusalim.

Cum poți să faci o stea de la Herrnhut? Orientarea din acea vreme nu sa schimbat prea mult. O stea obisnuita are 25 de puncte, care sunt asezate impreuna cu cleme metalice. Practic, compilarea unei vedete a lui Herrnhut este destul de simplă și chiar și pentru pasionații foarte experimentați nici o problemă. Deoarece piesele individuale sunt prefabricate împreună cu materialele suplimentare necesare din fabrica Herrnhuter Stern și oferite clientului într-un set de ambarcațiuni.

Fă-ți o stea magnifică de la Herrnhut

Herrnhuter stea stele tinker decoratiuni de Craciun diy idei

Efectuarea personală a lui Herrnhuter Stern este ușoară

O pălărie autentică din Moravia este brevetată și ambalată, cu instrucțiuni detaliate, la domiciliu sau vă așteaptă pe piața de Crăciun. După cumpărare, toată lumea ar trebui să-și facă propria stea a lui Herrnhut sau doar împreună cu familia. Anume, o stea Herrnhutian este numită, de la început până la sfârșit - manual!

Când îți creezi o astfel de stea pentru prima dată, ai nevoie de aproximativ 40 de minute în medie. Citiți manualul de construcție în pace și urmați-l pas cu pas, încet - cu dragoste și răbdare. Stelele sunt, de obicei, fabricate din hârtie sau plastic și sunt construite cu așa-numitele paranteze de montare. Puteți alege diferite dimensiuni și culori, în funcție de propriul dvs. gust și de nevoile personale.

O stea clasică Herrnhut în alb și roșu

Culorile originale ale herrnhuter-ului se disting
Culorile originale ale Moraviei sunt în principal alb și roșu, alb pentru nevinovăția lui Hristos și roșu pentru sângele său vărsat pe cruce. Vedea glorioasă este adesea observată doar monocromă, cel mai adesea în galben sau roșu, strălucește atât de frumos pe ferestrele și copertinele de la prima advent. Pur și simplu ceresc!

Iată un ghid simplu pentru o stea de hârtie pentru interior:

O stea strălucitoare de la Herrnhut oferă siguranță și pace, contemplație și anticipare de Crăciun. Dar nu numai această stea înfrumusețează casele, grădinile, bisericile și străzile în timpul sezonului Advent. Chiar și glorioșii vedeți Fröbel, Hartensteiner, Bascetta și multe inspirații moravice ne încânta deja în sezonul advent și ne dau o stare de spirit festivă unică și momente contemplative.

Poinsettii luminoase

Crăciun de piață herrnhuter stele auto-tinkering instrucțiuni

Starurile Herrnhut sunt de asemenea disponibile ca lumini de fabulos

herrnhuter star te-teancă ca un fir de luminăIntroduceți chiar mai multă magie și contemplare înainte de Crăciun în propriii dvs. patru pereți, făcându-vă o stea a lui Herrnhut sau chiar două sau trei ...

Dă-ți întreaga familie momente de neuitat și sărbători împreună!

Închideți pomul de Crăciun cu o stea mare din Moravia!

Crăciun decorațiuni de copac herrnhuter stele tinker tine

Găsiți-vă personalul Herrnhuter Stern

herrnhuter star tinker original cumpara piata de Crăciun

Starurile tradiționale în roșu și alb ca lumini de zână

herrnhuter star tinker Crăciun decoratiuni copac rosu alb

Fabulosul Sternstunden de pe piața de Crăciun

herrnhuter pupa el însuși tinker weihnachtsdeko idei

Micile stele Herrnhuter sunt potrivite chiar și ca decor de masă de Crăciun

herrnhuter star decorați cununa de Crăciun tine

Clasic printre poinsettias

Starul lui Herrnhuter te-ai scuipat

Modul simplu de construcție al articolelor

plastic herrnhuter stea-te instrucțiuni de crafting

Deci nimic nu se opune decorului tău de Crăciun din atmosferă  

straluceasca stralucirea cu steaua cu luminile cu led

Frumosul Bascetta se vede în galben și roșu

maestrul modern, el însuși făcând hârtie

Și mai multe vedete de Crăciun din hârtie inspirată de steaua lui Herrnhut

2n herrnhuter te joci tinker roz galben albastru albastru galben albastru steluță cartușul de hârtie albastră vă vedeți tinker Herrnhuter stele a face propriul dvs. 3D Crăciun stele origami Herrnhuter Stern însuși făcând hârtie din hârtie colorată Herrnhuter stele a face dvs. din carton colorat herrnhuter stele a face propria ta trei-dimensională de hârtie Herrnhuter pupa însuși de a face inspirație de hârtie Herrnhuter se juca cu el însuși, inspirat din hârtie Herrnhuter se joacă în steaua de hârtie Herrnhuter se vede singur, făcând hârtie roz Herrnhuter stâlp tu teasc poinsettia moderne purpuriu hârtie maestru starul vostru  papierul herrnhuter te joci tinker colorat papier origami poinsettia herrnhuter star crafting tine hârtie de Crăciun stea albastru herrnhuter stea tinker tine pastel colorate stele Herrnhutter face propriile tale idei pin star violet herrnhuter face-ți propriul roșu negru de hârtie steluța herrnhuter stele tinker tine Crăciun stea albastru herrnhuter stele a face tu propriul