Alegeți patul drept, cu scări pentru grădiniță

patul drept cu scări în camera copiilor colorat jucaus

 Alegeți patul drept, cu scări pentru grădiniță

Îți amintești de zilele în care paturile de pe paturi arătau ca accesorii militare și erau făcute din metal și erau soluția cea mai inconfortabilă care putea fi oferită copiilor? Să nu mai vorbim că a merge în sus și în jos nu era altceva decât tortură.

Dar scările contemporane și scările creative au făcut paturile cea mai bună alegere pentru mobilierul din grădiniță. Veți fi surprins de numeroasele variante noi pe piață și de cât de ușor veți găsi patul potrivit pentru copilul în creștere.

Indiferent dacă doriți să vă mutați într-un pat supraetajat sau căutați doar sfaturi utile, veți face următoarele fotografii în direcția cea bună.

Două paturi masive din lemn, separate de o scară

patul drept cu scări în camera copiilor din lemn masiv
Asigurați-vă că camera este suficient de mare pentru un pat supraetajat.

Având în vedere că paturile supraetajate sunt o mare plus față de grădiniță, asigurându-vă că există suficient spațiu acolo este foarte important. Cel mai bun lucru pe pat pat este că poți folosi suprafața verticală. Spre deosebire de aceasta, suprafața orizontală este de mare importanță pentru o plimbare sigură în jurul patului, fără a provoca dizabilități reciproce.

Amintiți-vă că accesoriile, cum ar fi scările, scările, sertarele, necesită mai mult spațiu în jurul dvs. pentru a merge în mod normal și încă mai au suficient spațiu. Asigurați-vă că camera este suficient de mare pentru a avea suficient spațiu pentru toate aceste extra. Faceți câțiva metri de mers pe jos în jurul scărilor sau scărilor, astfel încât copiii să urce și să coboare în siguranță.

Saltele moi colorate cu dungi

patul drept cu scări în camera copiilor patru copii

Evaluați corect capacitatea copilului de a intra într-un pat supraetajat

Dacă sunteți în căutarea unui pat, asigurați-vă că copiii sunt cu voi în etapele finale de cumpărături sau cel puțin știți cum să se ocupe de scări sau de scări. Paturile supraetajate necesită un mijloc prin care ajungeți la nivelul superior. Scările care sunt prea înguste sau greu de urcat pot fi o provocare dificilă pentru copiii dumneavoastră.

Dacă este posibil, verificați cât de dificil este să urcați pe scări și asigurați-vă că există o bară de mâini pe care să o țineți. Multe paturi care nu au balustrade au fost făcute pentru copii mai mari sau adolescenți care nu trebuie să-și facă griji în privința echilibrului. Nu uitați acest lucru când căutați un pat adecvat pentru un copil din grupul de vârstă corespunzător.

Culorile pastelate din grădiniță creează liniște și confort

patul drept cu scări în foile de pepinieră verdePaturile albe ale paturilor contemporane au sertare și rafturi

patul drept cu scări în suprafața netedă albă pepinieră

Ce tip de pat supraetajat se va potrivi bine cu stilul tău de viață și stilul decorativ?

Paturile cu pat dublu sunt disponibile într-o majoritate de forme, configurații și stiluri decorative. Există o gamă largă și chiar colorată de posibilități pe care le puteți gândi, de exemplu, paturile sunt aproape pe acoperiș, astfel încât puteți plasa o masă și un alt obiect funcțional sub pat! Acest lucru este perfect pentru camere mici, unde trebuie să economisiți spațiu. Asigurați-vă că cu orice tip de configurație pe care o alegeți, scara și scările sunt ușor de introdus.

Built-in moft paturi pentru mai mult de doi frați atașat - balustradă de protecție

patul drept cu scări în partea laterală a scaunului pepinier

Paturile suprapuse sunt din nou la modă. Și dacă alegeți un pat de auto-asamblare în magazin sau doriți o comandă făcută, opțiunile sunt nesfârșite. Odată ce decideți tipul de pat, luați în considerare siguranța patului și planificați un spațiu suficient în jurul scărilor și scărilor. Copiii se vor bucura de sentimentul de independență în noul lor pat supraetajat!

 Încă alte modele de paturi de mansardă din lemn, care au scări și paturi suplimentare alunecoasepatul drept cu scări în pat dublu pepinieră

Pat matrimonial masiv cu sertare de dedesubt

patul drept cu scara din gradinita ferm stabil  Pat dublu prevăzut cu scări patul drept cu scări în structura masivă pepinieră

Pat alb pat feminin are un pat alunecare pentru fiecare caz

patul drept cu scări în patul de grădinițăStructura acestui pat de mansardă    patul drept cu scări în camera de depozitare albă pepinieră