Pătuțuri decorative îi lasă pe copiii tăi să se culce pe cer

Paturi fantezie idei pentru copii în mașină pentru copii

 Paturi fantezie care îmbunătățesc imaginația copiilor dvs.

 

Nu pentru prima dată prezentăm mobilierul interesant și practic pentru copii. Noi facem asta foarte conștient și cu adevărat cu multă dorință, pentru că știm bine: copiii noștri merită doar cei mai buni. Și asta face ca sarcina parentală să fie atât de dificilă.

Părinții doresc întotdeauna să cumpere cele mai bune pentru copiii lor, dar de cele mai multe ori nu știu ce este mai bun. Sau uneori pur și simplu nu-și pot permite. În acest caz, trebuie să faceți un compromis, care nu este întotdeauna atât de rău. Puteți găsi mobilier valoros pentru copii la un preț rezonabil pe piață.

Principalul lucru: părinții și copiii sunt mulțumiți de rezultatul final. De aceea, astăzi căutăm răspunsurile la următoarele întrebări: "Ce face copiii fericiți?" Și "Ce face părinții fericiți?"

Paturi pentru copii pentru băieți - Lăsați-l pe băiat să doarmă într-o mașină

Formula fantezie auto fantezie 1
De data aceasta, am selectat 11 paturi de copii fanteziste pentru tine, care au ceva sigur. Le găsim în special pentru copii și cred că și părinții vor spune așa. Să ne uităm la următoarele pături și să le găsim împreună.

 Cot Bus - transformă grădinița într-un oraș cosmopolit. Fiți inspirați de Londra!

Fancy pantaloni de autobuz SCBBLB

Familiarizați-vă copilul cu marile capitale. Am descoperit că mobilierul de pepinieră arătat mai sus este foarte inteligent, deoarece nu este doar neobișnuit și practic, ci informativ și stârnește interesul copilului pentru istoria mondială.

Exemplul de mai jos arată o pat de copil în formă de autobuz. Dar acesta este echipat cu un diapozitiv. Este de fapt un pat supraetajat, cu un loc de joacă de dedesubt. Am spune că face copiii fericiți.

Cot cu diapozitiv

Pătuțuri fantezie pătuț pălărie pompier cu diapozitiv PIHSGB1070Copiii iubesc casele de copaci. Dar dacă nu aveți nici o modalitate de a construi unul, atunci următoarele două exemple sunt potrivite pentru dvs. Acestea sunt pline de oportunități de a vă juca și de a vă relaxa.

Patul înalt pentru copii proiectat ca o casă din lemn

Pătuțuri de înălțime cu pisică ORIGINAL P.36-2 PĂDĂMINĂ

 Un alt model similar în camera băieților 

Idei de cameră pentru copii pentru copii LIFE_HOUSE_JONGENS_SFEER_MODEL

Celelalte exemple se potrivesc perfect în camera fetelor. Decorate în roz, roz și violet, următoarele camere pentru copii sunt mai mult decât basmul. Asta face fetițele fericite și visătoare, și mamele lor de asemenea.

Spațiu păstrat pentru două fete

Copii fantezie paturi pentru copii idei cameră pentru copii fetiță pentru fete alice

Simplu și elegant pentru fetele adolescente cu stil

Fancy cribs baby bed fată VALENTINE COMPO 05

Fiecare fetiță visează să fie o prințesă. Cu o astfel de pătuț, visele devin realitate.

Băieții iubesc mașinile rapide, iar fetele iubesc căruțele romantice

Fancy Cribs prințesă de pat pentru copii SCPC201 + CHILD02

 Cu pat cu baldachin în violet 

Fancy baby cribs cer copilul pat fata ORIGINAL P.21-2 MAROC CHIC

 Idei pepinieră pentru copiii școlari

Paturile de copii fantezi au creat camera copilului AX-COMPO.05

Dacă copilul este deja în școală, prioritățile vor fi resetate. Acum copilul are nevoie de mobilier nou care "ajută" la învățare. De exemplu, ele sunt numerotate (ca în imaginea de mai sus) sau cresc împreună cu copilul prin ajustarea la înălțime. Mobilierul ergonomic de învățare este acum o opțiune.

Tablă neagră neagră atârnată pe perete deasupra patului

Fancy cribs baieti copii cameră Legbanken + kajuitbed

Te-ai bucurat de galeria foto? Sperăm că aceste idei pepinieră sunt utile pentru dvs. Am dori să vă ajutăm cu următoarele sugestii și vă dorim multă distracție în alegerea patului potrivit pentru descendenții dvs.!