Amuzant junglă decor în grădiniță – 15 exemple frumoase

sala de decorare junglă colorată

 

 Și decorul nu va fi greu de observat. Animalele și plantele junglei au culori colorate și strălucitoare și arată foarte fericită și aventuroasă. Mobilați camera cu diferite elemente decorative, cum ar fi palmieri, viță de vie sau animale, cum ar fi maimuțe, tigri, girafe, elefanți și crocodili.

De asemenea, puteți pune autocolante cu modele de junglă pe scaune și mese. Nu trebuie să uitați că pătuțurile merită o atenție deosebită. Pictați capul cu vopsea viu colorată, aduceți lenjerii de pat, cămăși și paturi care sunt decorate cu motive de junglă. O decorare foarte atractivă a junglei în grădiniță sunt și pernele mici în formă de animale din junglă - vor aduce o mulțime de bucurie și fluier în cameră.

Acest echipament este foarte original si va trezi buna dispozitie si spiritul creativ al copiilor. Aruncați o privire la exemplele noastre minunate și experimentați fanteziile pline de culoare din lumea junglei.

 Drăguț decor junglei în camera copiilor cu ornament de perete și balansoar

perete decor junglă grădină



  Extravagant decor junglă în grădiniță cu scară din lemn, ferigă și covor iarbă

elemente de decor decorative din lemn  Camera pentru copii cu decor de perete de bambus, scară de bambus și pluscolorat deco camera pentru copii jungla animale



Un ornament elegant în camera copilului în spiritul africilorcameră deco copilul galben maro Distracție amuzantă cu o casă de copaci deasupra patuluijunglă deco copac casa de patElegant decor de perete cu girafă și elefanți Decorarea junglei în stilul africilor pentru copiiDecorare frumoasă a junglei în pepinieră - pereți albastri, decorați cu maimuțeDecorarea junglei în construcția bej pepinierăCameră frumoasă pentru copii, cu o casă de lemn pentru joacă și balansoarDecorarea junglei în interiorul grădinii din lemnCameră atractivă pentru copii, cu decoruri frumoase de iluminat și jucării de plușDecorarea junglei în jucării de plus pentru copii Decorare delicată în camera copilului în culori pastelate strălucitoaredecorarea junglei în rozmarin rozEchipamente jucăușă în grădiniță cu motive de junglăjunglă decor în grădiniță jucăuș amuzant Decoratiuni atractive de perete inspirat de junglagrădiniță decor junglă galben verde Zonă de joacă amuzantă cu decor de perete și masă coloratăfelierzimmer wanddeko animale dulci Fabulous design jungle în pepinierăfunny jungla pepinieră ornament

Text cu Katja