Perdele idei și unele alternative interesante

perdele idei perdele magazin rollos idei decor

12 perdele decorative mari

Există mai multe moduri de a adăuga modele într-o cameră. Unul dintre ele este ferestrele. Puteți aplica acestea în moduri diferite, cum ar fi prin țesături. Acestea ar putea reprezenta vâscări voluminoase de materiale textile sau forme funcționale, funcționale. Acestea sunt două mari variante, dar cu siguranță nu epuizează posibilitățile.

Ferestrele în sine ar putea arăta modele interesante. Sticla vopsită ar fi o soluție tradițională. Dar ferestrele și ușile industriale ar putea avea un efect similar. Cu toate acestea, ați putea face acest lucru într-un mod mult mai contemporan. Există, de asemenea, sticlă gravată, umbrele, umbrele și multe altele Perdele idei. Astfel, nu numai lumina care vine în filtre, ci și crearea unor forme diferite.

Primul dintre ideile perdelelor ilustrate este paharul de plumb

perdele idei perdele alternative plumb de sticlă confidențialitate protecție solară
Aceste ferestre vitrate minunate umple camera cu umor și dramă. Desigur că nu sunt pentru toată lumea. Dar ele arată modul în care principala idee de proiectare a unei camere poate fi reprezentată prin fereastră.

 1. ecrane metalice

perdele idei perdele alternative mettallleinkodeko idei umbra joc

Ecrane de aluminiu tăiate cu jet de apă oferă aceste arabescuri rotative de lumină și umbre. Ce decorare mai bună se poate imagina pe aceste ferestre din podea până în tavan?

 1. Tablouri sculptate

perdele și perdele idei perdele de suprafață alternative perdele de protecție a soareluiAici avem de-a face cu o sculptură inspirată de alge. Acesta se blochează în fața peretelui ferestrei, similar cu perdelele. În plus, oferă un aspect interesant și texturat în acest spațiu larg.

 1. Modele care protejează intimitatea

perdele și perdele idei geometrice model

Aceste modele interesante pictate ajută la protejarea intimității acestui spațiu tradițional. De asemenea, se înmoaie lumina care intră, protejând astfel țesăturile moi și lemnul.

 1. Jaluzele orizontale

perdele idei perdele magazin rollos idei decor

Jaluzelele de aici erau dotate cu modele mozaice marocane. Ele oferă un caracter etnic și deosebit de interesant la mansardă. Cu toate acestea, confidențialitatea este încă sigură.

 1. Usi cu cadru metalic

draperii și draperii idei rollos fereastră mare decor fereastră fereastră

Ușile metalice într-un stil de atelier reprezintă o abordare geometrică în materie de execuție a lucrărilor de ferestre. Ramele metalice brute sunt lăsate de pe tablourile Mondrian.

 1. Ferestre vopsite în pardoseală

perdele și perdele idei colorate rotunde de sticlă

Ferestrele rotunde din sticlă colorate contemporane reprezintă punctul focal al camerei. Este o alegere îndrăzneață și de succes.

 1. Modele modelate

draperii și perdele idei dormitor mobilier idei perdea țesătură model

Ascuns în spatele plafoanelor de la podea până la tavan și draperii albite, forma modelată adaugă atingerea potrivită a tensiunii în această baie liniștită. Ți-ai dat seama că nici măcar nu se potrivește covorașul cu legătură? Dar de fapt arata bine impreuna, nu?

 1. Panouri tăiate cu laser

perdele și perdele idei panouri perdele panouri din lemn tăiate din lemn

Aici vedem o interpretare rece și complet nouă a draperiilor clasice pentru cafenele. Panourile de lemn tăiate cu laser plutesc deasupra ferestrelor, asigurând intimitatea și controlul luminii. Rolați-le peste peretele alb și se vor transforma în opere de artă.

 1. Copertine cricate

draperii idei perdele de bucatarie awning sailuri de soare

Aceste copertine cu dungi reci reprezintă o alternativă amuzantă la banda decorativă tipică.

 1. Filtre de filigran

confortabil zonă de ședere coridor idei de mobilier idei de decorare ferestre

Acestea sunt folosite de mulți ani în climatul cald al deșertului și asigură astfel răcirea în mediile în stare proaspătă. Aceeași abordare face un efect deosebit în vestiar și dulap. Delia Solarform filtrează lumina și protejează zona privată.

 1. flacoane de sticlă

draperii și perdele idei colorate sticla de sticlă borcan

Sticlele de sticle colorate umple ferestrele din această sală de vin. Ele corespund frumos sticlelor vintage din apropiere. Ca urmare, nu numai un rezultat frumos, ci și un rezultat practic, deoarece sticlele de vin sunt protejate de lumina soarelui.