Mobilierul olandez și mediul său tipic

camera de zi interior olandez stil mobilier de design din piele canapea

Mobilă din Olanda - Ce le face deosebite?

Mobilierul olandez aparține acestor piese în echipament, care se caracterizează prin simplitate. La prima vedere, era mai probabil să nu reușească în clasificarea echipamentului modern. Dar cine crede așa, trece cu vederea foarte mult. Pentru integrarea stilurilor vechi în echipamente moderne este una din strategiile moderne de a obține un aspect eclectic.

Dacă sunteți de asemenea interesat, ar trebui să cunoașteți cu siguranță semnele distinctive ale mobilierului olandez.

Podele din lemn și canapea albastră

camera de zi interior olandez rustic tabel
Canapea din piele în stil olandez

mobilier design din piele canapea din Olanda

Culoarea

Schema de culori a mobilierului olandez este aproape de natură în sensul tradițional al cuvântului. Aceasta înseamnă că cineva preferă să parieze pe culorile neutre și pe cele ale lemnului și ale pământului. Există, de asemenea, galben și albastru. Acestea din urmă fac parte, de asemenea, din înțelegerea modernă a designului camerei aproape naturale. Deci, ele pot fi considerate ca element de legătură în decorul tău eclectic.

Camera de zi cu aspect rustic

olandeză mobilier rustic șemineu masă de cafeaSoluție interioară atractivă

mobilier danez idei de mobilier de design

Mediul tipic pentru olandeză mobilier

Deoarece materialele, ceramica, plăcile goale și lemnul sunt primele locuri în materialele potrivite. Piatra naturală și sticla sunt, de asemenea, esențiale dacă doriți să obțineți un aspect autentic. Este, de asemenea, tipic să se prevadă pereții cu un tencuială de granulație grosieră. Caramizile decorative sunt, de asemenea, de preferat. Acest tip de design de perete ar fi fundalul perfect pentru olandeză mobilier, dacă doriți să obțineți un aspect fără sudură în acest stil.

 Stilul de epocă

camera de zi design holland mobilier sisal covor

Podeaua este în mare parte din lemn sau plăci de piatră. Plafoanele sunt decorate cu benzi speciale. Ele imită construcțiile portante. Ar trebui să se facă cel mai bine în nuanța solului. Ferestrele sunt de obicei divorțate în nouă părți prin divizoare subțiri. Se potrivesc vitrinele și vitraliul. Perdelele grele nu se potrivesc absolut în contextul acestui stil. Deoarece sunt întotdeauna super-curat și frumos decorate. Acest lucru trebuie să fie puternic prin acoperirea fină a ferestrelor în avantaj. După cum știți, prin ferestrele olandeze puteți vedea tot ce se întâmplă în cameră.

Acum ajungem la mobilierul olandez

Pentru o lungă perioadă de timp cu privire la echipamentul menționat, dar este, de asemenea, desigur, pentru că acest lucru este contextul pentru mobilierul și percepția corectă. Mobilierul olandez a fost creat din lemn, piele sau alte texturi naturale. Atributele tipice pentru cameră sunt dulapul mare. Are multe uși mici și mari. Înfățișarea cea mai mare parte clasică reamintește un pic de castele medievale. Ele sunt frumos sculptate și acolo veți aduce cu plăcere feluri de mâncare frumoase de porțelan.

Dulap alb și fotoliu verde

design de mobilier olandez, fotograf Holly Marder

Canapea galben proaspătă ca accent

camera de zi galben canapea rustic

 Design de mobilier de Louis van Teeffelen

olandeză scaune de mobilier Louis van Teeffelen

Mobilier din hol în spațiul de locuit cu șemineu

Olandeză mobilier de design vestiar șemineu

Șemineul este foarte des acoperit de urât. Acest lucru completează designul interior într-un mod minunat. Minunatele scaune și mese de răchită pot fi așezate și în sala de mese și în bucătărie.

Arta

Desigur, într-un decor tradițional, veți găsi, de asemenea, opere de mari dimensiuni ale maeștrilor flamandi. Fie că ar fi o idee bună într-o cameră modernizată sau eclectică, va trebui să vă decideți singuri. În toate cazurile, totuși, accesoriile joacă un rol esențial. Vasele, plăcile, bolurile, care corespund bine cu restul mediului, ar trebui luate în considerare în orice caz.

O ambianță confortabilă

mobilier de designer dutch interior nicole & amp; fleur

Scaun cu mese laterale - un colț de relaxare frumos

Olandeză mobilier design Holly Marder

Decor alb și covor roșu

Olandeză mobilier de design de design alb covor roșu

Living interior simplu

Olandeză mobilier living living cameră

Podea strălucitoare din lemn și vopsea de perete alb

cameră de zi înființată olandeză mobilier de plante podele din lemn

Revigorați interiorul cu plante

mobilier de camera de zi design stil olandeză șemineu