20 de mese de cafea extrem de creative de la diferiti designeri

extrem de creative, mese de cafea racoroase aproape de realitate

20 de mese de cafea extrem de creative de la diferiti designeri

Cu mult timp în urmă, masa de cafea nu mai este o bucată obișnuită de mobilier. Și vă puteți convinge uitându-ne la postul nostru. Acestea sunt desenele designerului Svilen Gamolov. Veți fi surprinși cât de realistă arată această expoziție de mese de cafea.

Am făcut o cercetare și am descoperit că există multe mese de cafea creative și elegante disponibile pentru cumpărare. Și prin această colecție de mobilier pe care dorim să o prezentăm, operele de artă pot fi create în diferite dimensiuni și forme. Nu mai pierdeți timp și uitați-vă la galeria de imagini. Poate că aceste modele ar putea să vă inspire și să vă ajute să selectați un cadou interesant, unic de la prietena dvs. sau pur și simplu să-l atașați la casa ta.

Masă spiralată - design de masă de cafea

extrem de creatoare masele calde de cafea design din sticlă acrilică
Baxton Studio Barbara Wenge - masa de cafea reglabilă

extrem de creatoare de mese de cafea racoroase de masă de lemn aplicabile

Această masă de cafea neobișnuită combină simplitatea clasică cu cea mai bună tehnică. Cele două topuri de masă pot fi întoarse și astfel veți obține mai multe configurații diferite. Suprafața de sus a mesei se poate roti liber în jurul a 360 de grade. Diferitele configurații de formă fac ca acest tabel să fie foarte versatil și util pentru diverse ocazii.

Ida zone de colorat măsuță de cafea

extrem de creative mese de cafea racoritoare de stejar negru idaSuprafețe din sticlă colorată și spațiu de depozitare

extrem de creative, mese de cafea rece zone de colorare

Această masă laterală modernă, originală, are suprafețe de sticlă ușor colorate și spațiu de depozitare.

Masa de sticlă Howard Miller cu suprafața cadranului

Tabelele de cafea răcoritoare extrem de creative formează suprafața

Această masă elegantă de cafea este echipată cu un cadran antic funcțional, care este o caracteristică foarte artistică și practică.

Dekon 2 măsuță de cafea

extrem de creative, mese de cafea rece acryl dekon 2

Mese de cafea Dekon 2 este rezultatul cooperării de către bine-cunoscutul designer industrial Karim Rashid și Tonelly Italia. Tonelli este specializată în cele mai bune mobilier din sticlă și lucrează cu designeri celebri.

Masa de cafea Elipse

extrem de creative mese de cafea racoroase acrilic rafa garcia spaniolă

Designerul Rafa Garcia lucrează cu studioul spaniol de design mobilier Sancal și este, în același timp, autorul acestei mobilier elegant. Masa de cafea elipsă este formată din două părți, iar cea superioară dă impresia că plutește în aer. Desigur, asta e doar o amăgire. Placa și fundul sunt ținute împreună prin oțel.

Globul de masă

extrem de creatoare mese de cafea rece acril glob glob de oțel

Bilele de oțel mari sprijină masa

extrem de creative, mese de cafea rece, placă din oțel acrilic din oțel
Această masă de cafea din sticlă, din sticlă, vă face ca zona dvs. de living să arate atractivă și izbitoare, datorită structurii sale uimitoare (bile de oțel strălucitoare).

Mese de cafea KAT

extrem de creative, mese de cafea rece, acrilice, sticlă KAT

Designerii au creat o masă de cafea absolut unică. Trei plăci de sticlă, fabricate din trei tipuri diferite de sticlă, afumată și sticlă transparentă, par să se încrucișeze reciproc. Dar aceasta este doar o iluzie optică completă.

Mese spiralate

Masă superioară de cafea răcoritoare răcoritoare, suprafață neagră spirală

Există o mulțime de mese de cafea creative pe piață, dar aceasta este cu adevărat excepțională. O spirală frumoasă de sticlă este un lucru solid. Îți place?

Masă de măcinat splice

Design extrem de creativ pentru mesele de cafea

Nu vă faceți griji - masa nu este ruptă. Exteriorul "rupt" are un aspect funcțional, fundul în formă de V este perfect pentru păstrarea revistelor.

Cafea de foc

extrem de creative, mese de cafea răcoritoare design de cafea de foc

Această masă laterală este proiectată de designerul israelian Arik Levy. Fire Cafea este un model cu o latură largă, din bare de oțel, care seamănă cu o rozetă. O suprafață de sticlă se află pe rozetă, ceea ce îl transformă într-o masă de cafea unică.

Mese pentru sanie

minunate mese de cafea cool de săniuș

extrem de creative mese de cafea rece cafea acrilice copilărie

Pentru a crea acest tabel fictiv și în același timp creativ, designerul Kino Guerin a dat o pictogramă de masă din noul său aspect din copilărie.

  Gloria masă laterală - joasă și ondulată extrem de creativ, mâncăruri răcoritoare din sticlă acrilică  Havana masă de cafeaminunate mese creative de cafea acrilice havana     Mese de cafea Venus în roți acriliceextrem de creative mese de cafea racoritoare acrilice venus roll

Masa de cafea Thetaextrem de creative mese de cafea răcoritoare acrilic Venus ThetaCină de cafea cromatăextrem de creative, mese de cafea răcoritoare plăci cromaticeMasa laterală Serena Oval extrem de creative mese de cafea răcoritoare din plastic oval albă serena  Masă roșie de cafea - elegantă și atractivă cromat extrem de creativ, masă de cafea rece culoare roșie

Compact, practic și interesant

extrem de creative mese de cafea răcoritoare roșu sticlă rotund

Mese laterale rotunde

mese de cafea racoritoare extrem de creative în jurul valorii

Circulară, masă decorativă în culori vii

circulară mese de cafea răcoritoare creative rotund gri alb  Istikbal Stella Masă de cafea de top cu suprafață de sticlăSuprafață de sticlă creatoare de cafea răcoritoare mese de top de sticlă