Vizionați ecranele pentru uși și ferestre de la NoFlyStore

plasă de țânțari pentru ușile noflystore protecție împotriva insectelor balcon mobilier

 Ecrane de proiectare pentru țânțari pentru uși și ferestre ușor de asamblat? Acum ele sunt o realitate, on-line!

Se apropie sezonul frumos și, din păcate, tantarii vin și ei. Nopți fără somn, cusături, ferestre blocate atunci când sunt 40 de grade ... Vă amintiți asta? Bine! De câte ori ți-a spus le „Acum m-am o ușă ecran frumos cumpăra“ și apoi te-ai răzgândit pentru că 1) nu există nici ecrane zbura frumoase și 2) care știe cât de mult costă, și ai nevoie de o mecanică?

Ei bine, acum nu există scuze! NOFLYSTORE este online! Este un site nou de comerț electronic, care oferă o calitate ridicată, prețuri scăzute și instrucțiuni simple și clare de asamblare. Puteți monta ecranul de zbor în mai puțin de 10 minute.

țânțar ecrane pentru uși glisante ușă noflystore insecte ecran net mobilier balcon
Ecranele pentru uși sunt foarte diferite de cele precedente

Dacă singurul model este ecranul clasic de zgârieturi pe care îl puteți gândi, atunci tocmai a trecut. Acum, există, de asemenea, Schieberahmen-, Rollos-, cutată, golf cu balamale, retractabil, cu Federmachanismus, cu mecanism de lanț cu sisteme de protecție împotriva insectelor magnetice. Și toate pe noflystore.de! Pentru cei care doresc să se bucure de panorama în timpul zilei, au o fereastră cu dimensiuni extraordinare, să se teamă că câinele lor o poate rupe. Pentru cei care au puțin loc pentru instalare, îngrijesc de o persoană cu dizabilități care caută o piesă elegantă de mobilier, nu doar o soluție de urgență.

țânțar ecrane pentru uși glisante ușă noflystore protecție balcon mobilier

Un "dușmani de țânțari", dar un site ușor de utilizat

Aveți nevoie de un ecran de acoperiș pentru uși sau ferestre? Pe www.noflystore.de veți fi urmărit la fiecare întoarcere de la primul la ultimul clic. Un site web foarte detaliat în care, în funcție de nevoile dvs., puteți alege între o varietate de modele și caracteristici. Dacă ați ales modelul, site-ul vă ajută să măsurați cadru și selectați culoarea, materialul, numărul de lame și figuranti pentru a personaliza usa de ecran cu mai multe detalii mici în persoană. Modul ideal pentru o cumpărătură simplă și sigură, cu ajutorul constant al echipei NoFlyStore, de asemenea prin chat.

țânțar ecrane pentru uși glisante ușă față-verso noflystore protecție balcon mobilier Și acum adunarea

Acesta este coșmarul fiecărei gospodine, dar și al multor oameni. Cum să montați un ecran de zbor NoFlyStore oferă un produs auto-asamblare, al cărui instrucțiuni de montaj explică modul în care ecranul de acoperiș poate fi montat de către cei neexperimentați cu puțin efort și cu puține dispozitive. Dacă instrucțiunile de asamblare nu sunt suficiente, este posibil să utilizați tutorialul video, care explică orice îndoială cu privire la secvențele critice de asamblare. Toate mijloacele posibile de a face totul singur. Și încă un lucru: dacă dimensiunile sunt măsurate incorect sau dacă culoarea selectată nu se potrivește cu decorul, NoFly garantează înlocuirea gratuită.

plasă de țânțari pentru uși și ferestre noflystore protecție împotriva insectelor

 Nu există costuri de transport. Complet de securitate!

Da, exact! Ați înțeles bine! Oriunde v-ați afla, livrarea produsului nu are costuri de transport și va fi efectuată în termen de 7 zile de la primirea plății (prin PayPal, card de credit, transfer instant și bancar). Nopți fără somn, cusături, ferestre încuiate cu 40 de grade la domiciliu ... ... du-te la www.noflystore.de! Vor fi doar o amintire veche!

    plase de țânțari pentru uși și ferestre noflystore protecție împotriva insectelor