Idei simple de stocare pentru jucăriile copiilor dvs.

simple cutii de lenjerie de stocare și bușteni de rattan

Idei simple de stocare pentru jucăriile copiilor dvs.

Prin entuziasmul și modurile lor inovatoare, copiii dau bucurie vieții noastre și, uneori, ne fac să râdem. Dar ele pot provoca un pic de haos în casele noastre, mai ales când vine vorba de jucării. Atât cât ne iubim pe micuții noștri, nu ne place mizeria jucăriilor în camerele noastre de zi frumoase.

Care este soluția la această problemă? Combinați nevoia cu stil în alegerea spațiului de depozitare a jucăriilor care se potrivește cu decorul din casă. Să aruncăm o privire asupra unor idei de depozitare a jucăriilor, care vă vor plăcea chiar și pe cei mai distingeți entuziaști de design.

Memoria mobilă facilitează redarea jocului

În timp ce organizarea și depozitarea jucăriilor este mai ușoară, atunci când camera de joacă este limitată, unele familii pot avea mai multă flexibilitate în fiecare cameră. Copiii dvs. se joacă cu majoritatea jucăriilor păstrate într-o unitate mobilă, cum ar fi casetele de lemn de la Cozy. Hut. Drăguț. Dulapurile dinamite antice sunt perfecte pentru a fi laminate de mâini mici și destul de șic pentru a le ține departe.

Cutiile antique sunt un echilibru perfect între epoca de epocă și cea șubredă

simple idei de depozitare cutii din lemn și rafturi simple
Perfect pentru jucării mai mici cum ar fi Lego, cutiile de pantofi vă pot ajuta să organizați bucăți mici, deci asigurați-vă că rămân împreună. Ele nu ocupă mult spațiu și pot fi împinse sub pat sau stivuite într-un colț pentru confort. În loc să utilizați o cutie veche simplă din dulapul dvs., încercați să folosiți cele care au un design ca acesta din aurul Jellybean.

Designul distractiv face depozitarea prietenoasă a copilului

simple idei de stocare pictate cutii de pantofi

Dacă preferați o metodă mai simplă de a efectua jucăria din cameră în cameră, un caz unic oferă soluția de stocare. Vechile valize oferă o senzație de vintage, în timp ce cele mai noi sunt potrivite pentru o casă modernă. Pentru culori șocante pe care copiii le vor iubi, încercați să găsiți o valiză într-o culoare coloristică distractivă, cum ar fi acest set turcoaz și verde din The Land of Nod.

Apel la membrii familiei mai tinere cu depozitare colorata

simple idei de depozitare valize mici în culori neonContainere decorative care adaugă o atingere specială

Au trecut mult timp zilele în care singura noastră opțiune de depozitare a jucăriilor a fost un coș de gunoi plictisitor. Acum plasticul este împins deoparte în favoarea altui material. Nu vorbim aici despre un container mediu de pânză. Aceste containere dau o notă specială fiecărei încăperi. Ele sunt durabile și ușor de curățat.

Cu o varietate de produse care apelează la proprietarii de case de înaltă calitate, nu mai trebuie să alegeți dintre containere simple, de depozitare solide. Acum există o abundență de culori și modele care pot fi alese. Într-o cameră care are o paletă neutră, un model asemănător acestui container polka dot poate adăuga interes vizual.

Containerele de depozitare tipizate adaugă interes vizual în fiecare cameră

simple cutii de idei de stocare cu modele alb negru

Lucrul grozav despre acest caz de pânză de ceramică pentru copii de la Pottery Barn este funcția adăugată a etichetelor personalizate. Dacă aveți mai mult de un copil sau modalități de a vă organiza mai bine jucăriile, trebuie să vă etichetați recipientul pentru panza. Dacă preferați un aspect clasic, monogramele sunt, de asemenea, o opțiune bună.

Etichetele și monogramele adaugă o atingere personală

simple idei de depozitare bușteni de materiale cu monograme

Containerele pentru pânză sunt o organizare perfectă pentru rafturi. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, deci alegeți recipiente care sunt cu cel puțin două-trei centimetri mai scurte decât deschiderea raftului. În acest fel, ele pot fi ușor inserate și eliminate. Containerele care au culoarea raftului în design, asemenea acestor cutii albastre și albe de la Pottery Barn Kids, creează un aspect fără sudură.

Un raft cu recipient pentru pânză pentru depozitarea personalizată a jucăriilor

simple cutii de lenjerie de stocare și bușteni de rattan

Unități care trag taxe duble

Când încerci să gestionezi dezordinea jucăriilor din gospodăria ta, este important să ai o locație specifică pentru fiecare articol. Dacă nu puteți dedica o cameră întreagă pentru timpul de joc, o unitate ca această cameră de depozitare multifuncțională Brookstone este pentru dvs. Mai multe containere vă permit să utilizați cât mai multe sau mai puține rafturi pentru jucărie, fără a lua loc pentru alte articole, cum ar fi pantofi sau cărți. Organizatorii cum ar fi acestea funcționează bine într-un hol sau lângă o ușă din spate - aveți posibilitatea să ocupeți jucăriile în aer liber și încălțămintea în timp ce intrați în casă.

Compartimentele de depozitare multiplă permit stocarea flexibilă

idei simple de depozitare compartiment multifuncțional de raft

Nu vă faceți griji, nu trebuie să cumpărați o unitate specială de depozitare doar pentru jucăriile copilului dumneavoastră. Utilizați mobilier care este ușor de găsit, cum ar fi un piept de sertare. Dressers sunt ușor de personalizat în orice design interior. Cu mânere uși confortabile, ele sunt, de asemenea, ușor de folosit pentru copii. Și cea mai bună parte? Pe masura ce copiii vostri devin mai in varsta, puteti folosi jucaria swap pentru depozitarea suplimentara a imbracamintei.

memorie dresser va continua să servească nevoile copiilor dvs. în viitor.

idei simple de depozitare dulapuri din lemn strălucitoare

Dacă aveți rafturi încorporate în casa dvs., aveți deja un bun punct de plecare pentru organizarea jucăriilor. În afară de frumusețea lor, rafturile încorporate ajută la maximizarea duratei de depozitare prin faptul că pot găzdui jucăriile până la plafon. Se separă jucăriile în recipiente din plastic sau de panza și le așază pe rafturile inferioare pentru accesibilitatea pentru copii. Dacă doriți să utilizați rafturile pentru mai multe scopuri, utilizați rafturile superioare pentru cărți, decoruri delicate sau orice doriți, ceea ce este ușor de realizat.

Rafturi încorporate pentru a maximiza stocarea de la podea până la tavan

idei simple de stocare rafturi încorporate cu culori pline de culoare

S-au așezat idei de stocare

În zonele multifuncționale, cum ar fi camerele de zi, păstrarea jucăriilor este o necesitate atunci când nu este utilizată. Mobilierul ca un scaun sau o bancă din Land of Nod adaugă scaune și păstrează jucăriile departe de podea, astfel încât întreaga familie se poate relaxa și se poate deplasa cu ușurință.

O reclinare oferă scaune suplimentare în fiecare cameră

idei simple de depozitare un loc confortabil

Dacă vă place ideea unor scaune în plus, dar planificați să păstrați jucăriile în camera copilului dvs., caracteristicile de design distractive, cum ar fi plăcile blackboard, vă vor face mai atractive. Personalizați banca cu numele copilului dvs. sau permiteți-i să folosească creativitatea și să le schimbe cu scârboși sau poezii.

Funcții juvenile, cum ar fi tablouri, astfel încât copiii să-și prezinte creativitatea

idei simple de depozitare tabla scaun scaun

Unitățile constructive oferă personalizare

Viața este imprevizibilă și niciodată nu știi cum se pot schimba nevoile dvs. de stocare. Adăugarea mai multor copii în familia dvs. sau mutarea într-o altă casă poate duce la o reconfigurare a sistemului dvs. de stocare a jucăriilor. De aceea, un sistem de rafturi de genul asta de la iToyBoxes este ideal. Flexibilitatea acestuia vă permite să utilizați o singură tavă sau să încărcați unele pentru a crea spațiu de stocare personalizat.

Începeți cu o unitate de stocare simplă

simple idei de stocare toate în prințesa roz

sau utilizați mai multe unități pentru un sistem de stocare care crește în funcție de nevoile dvs.

simple idei de depozitare printese roz cu cutii de vilen

Aceste idei de stocare oferă soluții simple pentru gestionarea chiar și a celei mai mari colecții de jucării. Atâta timp cât considerați întotdeauna nevoile personale ale familiei dvs., veți fi siguri că veți crea un sistem care să funcționeze perfect în casa dvs. Ați inspirat această listă să veniți cu idei noi? Spune-ne despre asta lăsând un comentariu de mai jos ..