10 dintre cele mai bune birouri de vintage din biroul sau biroul de acasă

Tabele de birou în aripa dvs. de birou de birou de birou

 Tabele de birou în biroul sau biroul de acasă

Rafturile de birou personalizează camerele. Sigur că au fani. Problema este că replicile și replicile vechiului design au inundat piața. Acest lucru se aplică și birourilor și altor piese de mobilier în stil antic și retro. Principala diferență este vârsta.

Anticul este ceva de peste 100 de ani, Vintage este mai puțin de 100 de ani, dar mai mult de 50 de ani, iar Stilul Retro este mai mic de 50 de ani.

Ce să ia în considerare atunci când alegeți birouri Vintage: Luați în considerare motto-ul de origine sau de birou. Tabelele de epocă sunt destinate să ofere camerei o valoare estetică ridicată. Dacă nu te gândești la asta, poți obține o privire haotică. Deci, biroul Vintage ar trebui, într-o oarecare măsură, să fie în armonie cu camera mobilată, stilul podelei, opera de artă, ferestrele, ușile și așa mai departe.

Ar trebui să cumpărați o piesă de mobilier vintage de la un dealer sau să o proiectați singur? Tabelele originale de vintage pot fi găsite pe piețele de purici, la dealeri de vintage sau antic, dealeri antic și licitații on-line. Și se oferă prețuri, calități și origini foarte diferite. Mulți dealeri de bună reputație sunt experți în restaurarea și renovarea mobilierului. De asemenea, puteți să comandați o replică de la un tâmplar bun care să ia dimensiunea camerei.

Preț. Una dintre problemele pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți un birou de epocă sau o piesă de mobilier este varianța de preț. Înainte de a cumpăra, verificați dacă piesa este corect stabilită. Acest lucru se realizează cel mai bine prin cercetarea licitațiilor online și a piețelor de purici pentru mobilier antic, retro și vintage. Dar, cu premii online puteți obține doar o idee despre cât de mult a vrut să plătească cel mai mare ofertant. Magazinele care sunt cu adevărat specializate în mobilier vechi sunt o bază realistă pentru nivelul prețurilor.

Reparatii moderne. Contrar designului real al unei mese vechi, birourile de vintage pot fi fixate cu elemente moderne pentru o mai mare ergonomie și confort. Sau, o masă nouă poate fi construită în stilul de epocă. De fapt, există multe companii care o fac reușită, păstrând culoarea, aspectul și stilul original al meselor de epocă originale.

Obțineți aspectul industrial cu acest birou de metal de epocă

Tabele de birou în biroul de acasă metal metal industrial
Birou metalic pentru birou. El ar sta bine în fiecare cameră. Fabricat din plasă de sârmă și metal lustruit, masa include un scaun metalic care se rotește în interior și în afară. Are multe opțiuni de stocare și un stil industrial cu adevărat vintage.

Brooklyn birou de epocă în stil industrial cu sertare

Tabele de birou în biroul dvs. de birou de origine birou rustic din metalMasa are un cadru metalic și lemn vechi de la o barcă, cu pete de la utilitatea anterioară. Astfel, masa este unică și interesantă. Cu detaliile de oțel puternice, această bucată de mobilier este potrivită pentru camerele în care stilul este gândit.

Oțel de birou din oțel inoxidabil

Bănci de birou în biroul de acasă metal metal solid industrial Oțel greu, care a fost mărit, lustruit și vopsit.

Rack de vintage de birou de epocă industrială

Tabele de birou în biroul dvs. de birou de birou de sticlă placă metalică

Cadrul a fost găsit într-o fabrică înainte de al doilea război mondial. A fost apoi restaurată într-o masă izbitoare.

Vintage birou cu oglinzi și mânere din sticlă tivită

Tabelele de birou din biroul de birou au oglinzi din mânere de sticlă

Masă de masă cu acoperire din piele

Tabelele de birou din biroul de birou de la biroul de acasă au mânere din inel de lemn

 O masă franceză cu un finisaj spălat alb. Suprafața de scris este realizată din piele alb crem, cu model cheie grecesc în aur.

Statele Unite ale Americii, anii 1930, masă industrială de ascuțitoare industriale cuțite

Tabele de birou în biroul dvs. de birou de birou industriale de lucru în SUA

Piața de masă a lui Richards

Tabele de birou în sertarele de birou din biroul de acasă

Se crede că această piesă a fost stăpânită la începutul secolului al XX-lea pentru un călător - Tom Richards. Apoi a fost restaurată și chiar utilizată ca bază pentru o întreagă colecție.

Biroul Oxford Radcliff

Tabele de birou tapițate în birou de birou de origine din piele roșu închis

Birou lucrat manual

Tabele de birou în biroul dvs. de birou de origine lampă de lemn lampă de masă