Târgul iSaloni 2016 din Milano: tendințele actuale în lumea mobilierului

Tendințe actuale la târgul de mobilier din Milano

 

În fiecare primăvară, se întâmplă din nou unul dintre cele mai importante evenimente de design. Este vorba despre show-ul iSaloni din Milano, unde sunt prezentate unele dintre cele mai recente tendințe. Târgul de mobilier a avut loc pentru a 55-a oară în acest an.

Cel de-al 55-lea Târg de mobilier din Milano iSaloni

Târgul Milano estealoni 2016 test occhio slide

Târgul de la Milano: Salone del Mobile 2016

isaloni Târgul Milano Salone del Mobile 2016
Ce puteți găsi la târgul de mobilier?

Ce oferă Târgul de mobilă din Milano? Milano prezintă cele mai recente metode de elaborare, inovații de tot felul și modele pentru tendințele de design actuale. Cu alte cuvinte, la târguri ca acestea din Milano, dimensiunile modernității în acest domeniu sunt stabilite. Italienii sunt întotdeauna printre cei care sunt la curent. Dacă puteți vizita doar un târg de mobilier, atunci optați pentru iSaloni din Milano.

Puteți afla din Târgul de mobilier din Milano care sunt tendințele actuale de viață

Târg Milano Salone del Mobile 2016 tendințele actuale în viață

De altfel, acesta este și un excelent mod de a cunoaște acest minunat oraș. Târgul nu se limitează la o anumită zonă. Deși puteți vedea expoziția principală pe 240 de metri pătrați desemnați special. În plus, există alte locuri de expoziție, care sunt distribuite în întreg orașul.

Creativ design 3D de perete

Milano Fair Salone del Mobile 2016 design creativ de pereteDesign care este redus la confort

Mobilierul, iluminatul și accesoriile sunt executate în cea mai mare parte într-un stil minimalist. Elementele superficiale care nu au nicio funcție concretă nu par a fi moderne în acest an.

Mai puțin este mai mult, chiar și în bucătărie 

Milano Fair Salone del Mobile 2016 design modern de bucatarie

Un amestec bold de materiale

Ceea ce se remarcă este marea varietate de materiale și modul în care acestea sunt combinate. Piatra naturala, suprafetele din lemn, sticla si toate tipurile de compozite artificiale sunt in prezent foarte moderne.

Îndrăzniți să combinați diferite materiale

Târg Milano Salone del Mobile 2016 tendințe durabile plante de interior

Plăcut să atingi

Timp de mulți ani, o mare valoare a fost pusă pe confortul pe care îl simți când atingi anumite mobilier. În acest sens, observăm multe progrese în anul curent. Merge până acolo încât uneori viziunea ajunge în fundal. Nu conteaza daca o bucata de mobilier arata foarte bine sau foarte rau, dar cat de confortabil se simte.

Un mare accent se pune pe confort

Milano Fair Salone del Mobile 2016 Tendințe mobilier Mobilier camera de zi

Accenturi strălucitoare

Deși am scris că multe tendințe minimaliste sunt observabile. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că trebuie să vă asigurați că aveți un palet de culoare plictisitor sau monocrom. De fapt, descoperim multe nuante luminoase printre noile tendinte de moda. Ele sunt acolo pentru a face piesele de mobilier sau anumite accesorii accente deosebite și pentru a asigura un design original de origine.

Utilizați accente de culoare în nuante grosolane

Milano Fair Salone del Mobile 2016 Designul de mobilier

afectivitate

Cu siguranță nu a fost un vizitator la Târgul de Mobilă din Milano, care nu a fost profund atins emoțional. Mobilierul prezentat se caracteriza printr-o anumită senzualitate. Se poate spune că aceasta a fost una dintre proprietățile de legătură dintre toate exponatele. Deci, puteți spune că în contextul modern, diferitele piese de mobilier trebuie combinate mai des în funcție de senzație.

Mobilă care provoacă sentimente

Milano Fair Salone del Mobile 2016 Tendințe în mobilier

Fiți mai aproape de natură

Nu este nimic nou pe care doriți să vă apropiați mai mult de natură în fabricarea mobilei. Dar anul acesta va fi și mai clar decât în ​​anotimpurile anterioare. Acest lucru a fost resimțit foarte mult la târgul de mobilier din acest an de la Milano. În plus față de materialele naturale, decorarea cu motive de plante este mult mai importantă decât înainte. Ele sunt folosite din nou și din nou și sunt integrate din ce în ce mai inovatoare și originale în proiectare.

Materiale naturale și motive florale

Târg Milano Salone del Mobile 2016 Tendințe mobilier de sufragerie

Înapoi la natură

Târg Milano Salone del Mobile 2016 design interior verde

Modernitate care are o mare atenție pentru clasic

Cu o încărcare emoțională crescută a mobilierului, tot mai multe categorii umane intră în joc în calificarea lor. Se poate spune că cele mai recente idei, și acest lucru a venit în prim plan cu privire la iSaloni, sunt întotdeauna mai respectuoase și mai înțelepte. Așa cum am menționat deja, cineva încearcă să ia din ce în ce mai multă atenție naturii și să o integreze mai intens în viața proprie prin mobilier. În plus, rămâneți modern fără a fi arogant în ceea ce privește tradiția. Dimpotrivă, chiar și cu formele foarte inovatoare, se simte cunoștințele designerilor despre istoria mobilierului și a stilului și faptul că au fost luate în considerare.

Design-ul clasic este întotdeauna la modă

Milano Fair Salone del Mobile 2016 Tendințe de mobilier pentru canapele de colț