Sideboard agățat pe perete pentru un decor elegant cameră

strălucitor sideboard vibran design negru covor

Sideboard agățat pe perete ca element important în design-ul casei tale

Care ar fi un punct de plecare potrivit pentru designul dvs.? Există strategii diferite cu care se poate ajunge. Mai presus de toate, vorbim despre aceste cazuri în care obțineți un aspect foarte original. Apoi, există posibilitatea de a decide mai întâi un obiect sau un element care să simbolizeze toate caracteristicile care ar trebui incluse într-un design.

Ar putea fi ceva care, la prima vedere, este secundar. servantă agățat sau super-modernă, ar fi o idee foarte bună în acest context. Deoarece acest lucru ar putea impune o idee principală, care poate fi trasă către celelalte elemente ale designului casei. Pentru a face totul mai clar, am selectat câteva exemple minunate și am dori să le prezentăm în detaliu.

Sideboard elegant în negru cu rafturi

sideboard agățat design negru suprafata oglinda
O armonie între bufet și covorul colorat

sculptură strălucitoare modern bej funcțional

Design elegant în maro închis

sideboard agățat de designul clasic maro închisminimalismul

Ați ales minimalismul sau stilul scandinav la domiciliu? Apoi, puneți pe un blat agățat, care constă în principal din vopsea albă și lemn. Atât nuanțele selectate, cât și materialele ar fi o măsură la care ați putea întotdeauna să vă întoarceți, dacă alegeți echipamentul rămas.

Pe bufet puteți pune diferite obiecte decorative. Vaze de flori sunt deosebit de potrivite

sideboard agățat design flori albe lumânări

Model foarte simplu în alb

sideboard agățat design simplu

Super modern

Din nou, acest exemplu este un exemplu care se potrivește ideal cu tendințele din 2015. Este vorba despre schema de culori, care combină verde și albastru. Materialele și textura peretelui sunt, de asemenea, foarte topice, chiar puteți spune - futurist. În același timp, se reușește să fie aproape de natură.

Tabla verde de pe peretele gri deschis

sideboard agățat design modern verde

Girlishly frumos

Acest bufet, atârnând pe peretele alb, pare cumva un fel de primele două exemple. Dar charisma camerei este complet diferită. Textura drăgălașă a covorului și aspectul absolut al perdelelor fac totul atât de blând, girlez și feminin. Un pic de roz, cum ar fi marginile de pe cârpă deasupra blatului și ar putea fi prea drăguț pentru mulți ... Chiar și imaginea altfel naturalistă a elefantului arată ca un desen al unui copil, nu crezi?

Sideboard-ul conține culorile de bază ale interiorului

sideboard agățat alb covor alb vopsea de perete

Stil în alb și negru

Frumusețea alb-negru la domiciliu este, de asemenea, ceva care poate fi tolerat de panourile agățate. Ele fac, de asemenea, un proiect mai ușor. Uitați-vă la cele două exemple! Ei introduc nuanțele întunecate în cameră. În ambele exemple, avem un hibrid cu gri, ceea ce îl face și mai original și actualizat.

Decorează blatul

Dulap agățat mobilier de cameră de zi

Agățat bufet în hol

sideboard agățat hol de design negru

Alb uluitor

Albul orbitor poate fi accentuat ca efect asupra unui bufet prin aspectul său foarte puternic. Vom experimenta acest lucru din nou cu ajutorul imaginilor următoare.

Sideboardul alb este o mare parte a designului interior

sideboard agățat covor de lumină albă

Tablă cu rafturi deschise în care se află coșuri de depozitare

agățat coșuri de depozitare rafturi deschise laterale

Detaliile pe aceasta, care înregistrează celelalte nuanțe principale din cameră, sunt aproape super-urgente. Altfel vei fi orbit ...

Sideboards, care aduc materialele naturale

Pentru a folosi un bufet modern agățat, ar fi o condiție adecvată pentru materialele naturale, care pot predomina în cameră, în avantaj.

Aceste rafturi au ceva rustic pentru ei

agățat raft rafturi laterale de design

Design inspirat

agățat sideboard design alb-maro imagini

Neutralitatea alunecării albe poate avea o dispoziție foarte armonioasă. Alternativ, se poate crea un contrast deosebit printr-o abordare eclectică care folosește culori moderne.

Blatul alb și plăcile din lemn se completează bine între ele împreună

sideboard agățat albastru de design gresie arata lemn

De ce sunt atât de moderne atârnate de perete?

Acum am dori să tragem câteva concluzii din ceea ce sa spus până acum. În primul rând, blaturile agățate sunt moderne, deoarece se înscriu în aspectul atât de popular fără sudură al echipamentului modern. În plus, au oarecum mai multă capacitate de a domina în spațiu. Aspectul său elegant, modern, face ușor să devină un hub în cameră. Dacă le aplici ca îndrumare, împreună cu efectul asupra peretelui la care sunt atașate, ar fi mult mai ușor să se atingă stilul dorit și de restul echipamentului.

Combinație de alb și maro

agățat sideboard design covor albastru albastru albastru

Blatul funcțional și interesant din dormitor

agățat dormitor dormitor amenajat mobilier

Sideboard iluminat alb

agățat sideboard alb covor negru

Chic mobilier de camera de zi

suspendare mobilier de sufragerie mobilier modern

Agățat bufet în sala de mese

sideboard agățat mobilier de sufragerie mobilier întuneric covor