Usi glisante practice pentru un fler rustic

usi glisante din usi glisante usoare din lemn

Usi glisante din lemn pentru orice stil de mobilier

Sunteți unul dintre acei oameni care acordă o atenție deosebită fiecărui detaliu sau pur și simplu treceți de cele mai multe lucruri doar căutând în jur? Când a fost ultima oară când te-ai uitat la ușile tale acasă? Cum veți descrie acest lucru, care stil de design interior îi aparține?

Sau credeți că o ușă este doar acolo pentru a-și îndeplini funcția și nu are nimic de-a face cu designul interior? Astăzi ne vom concentra doar pe faptul că vă vom arăta câteva idei pentru ușile glisante din lemn.

În primul rând, vă prezentăm varianta ușilor glisante din lemn masiv, care arată rustic. Dar, cu siguranță, nu trebuie să vă placa mobilierul în stil de țară pentru a avea porțile acasă. Dimpotrivă, este una dintre cele mai recente tendințe în designul interior pentru a integra ușile rustice din lemn ca o schimbare chic în interiorul modern. În acest fel, se realizează un contrast armonios cu suprafețele reci și grave ale betonului și ale cărămizilor deschise, care sunt în prezent foarte trendy.

Simetria funcțională a lemnului

glisante uși din lemn baie cereale brute
Mai ales lemnul de stejar este foarte recomandat pentru o ușă glisantă care duce la baie. Acest lemn nu este numai foarte robust și rezistent la apă, dar și foarte rustic cu granulația mai grosieră. În funcție de gust și de culoarea, puteți alege orice nuanță de lemn. De asemenea, sunt foarte populare ușile glisante cu urme de uzură și culori albe. Ele sunt potrivite în special pentru cei care vă plac stilul Shabby Chic. Usile culisante usoare nu se incadreaza doar in bai retro si vintage, dar si in mobilier in stil industrial si chiar minimalist.

Pentru fani adevărați șchiopi chic

Alunecare culisantă cu baie alunecoasă

Desigur, puteți, de asemenea, să vă decorați ușile într-un mod foarte modern - de exemplu, cu o culoare de accent sau chiar alb, în ​​funcție de efectul pe care doriți să-l realizați. Pentru scopul de decorare al ușilor glisante nu este ultimul loc, de asemenea, caracteristica lor de economisire a spațiului. Nu numai că sunt la îndemână, ci vă ajută să economisiți spațiu prețios, rămânând mereu aproape de perete și evitând pe oricine.

Am fost suficient de convingătoare? Cum ar putea ușile dvs. glisante să privească acasă?

Ambianță confortabilă cu un gust de masculin

glisante din lemn de pin din lemnCiudat și elegant în același timp

usi glisante din stejar masiv de culoare închisă

Baie japoneză și lemn dur

uși glisante se transformă în japonezi rustici

Lemn de stejar radiază siguranța și stabilitatea

Usi culisante din lemn masiv de stejar rustic

Sunteți până la stilul industrial?

uși glisante baie de sticlă de sticlă tablă de metal deschis zid de cărămidă

Este, de asemenea, mai subtil în alb

usi glisante baie alb uși glisante

Perfect pentru aspectul minimalist

usi glisante ușă albă de baie moderne

Setați accente pline de viață

uși glisante uși moderne baie roșie

Vintage baie în alb și negru

uși glisante ușă glisantă ușă toaletă baie de baie

Sursa: www.decoist.com