Spațiu de depozitare Idei și idei creative de viață – rafturi de sârmă pentru fiecare cameră

 idei de viață idei bin bucătărie înființat raft de perete raft de sârmă

 Spațiu de depozitare Idei pe care le puteți utiliza cu ușurință în casa dvs.

Care este prima asociație pe care o asociați cuvântului "rafturi de sârmă"? Cred că de spațiu de depozitare în garaj!

Dar vreau sa schimb acea idee generala si sa te fac sa te gandesti la rafturi, ceva chic, modern, util, plin de sens si stil.

Ești gata pentru asta?

Cablurile din bucătărie

Când mă uit la această imagine aici, mă gândesc la un loc fericit. Culorile roz roz, verdele, nuanțele albe și argintii din metale joacă împreună atât de frumos, aproape că uitați că aceasta este o unitate de regulă de bucătărie. Este chiar minunat cum armonizează aceste rafturi cu metalele cuptorului cu microunde, precum și cu vasele și cuvele. Această unitate simplă este atât de șic și atât de complet utilă și are un scop important în bucătărie.

11 rafturi pentru fiecare cameră din casă

idei de stocare idei de rafturi de viață rafturi bucătărie bucătărie idei
Combinația dintre metal și lemn poate arăta foarte plictisitoare, dar contrariul este adevărat aici. Această combinație colorată este imaculată și este ideală pentru afișarea plăcilor și a unităților speciale.

Abilitatea de a juca cu înălțimile rafturilor este, de asemenea, foarte practică și scoate la iveală cadrul metalic al întregii unități. Este o lucrare a creației companiei Mezzanine Interiors.

Posibilități suplimentare de depozitare în bucătărie

mobilier de bucatarie idei de stocare idei idei de viata sârmă rafturi practice

Stilul vestiar al acestor elemente a fost realizat prin utilizarea scaunelor de sârmă, care sunt cu adevărat speciale. Experimentează libertatea de a ascunde unele lucruri aici și de a le arăta în același timp. Suprafața deschisă pe tavan este ideală pentru utilizare și imită foarte bine elementele naturale ale raftului superior. Asigură un echilibru minunat. Îmi place absolut acest chic rural și îl numesc, de asemenea, modern și util.

Sârmă de raft într-o bucătărie rustică

idei de bucatarie idei idei de rafturi de viață sârmăAcest raft, ca și cel precedent, a fost realizat într-un stil complet diferit. Datorită aspectului nautic, el arată mult mai frumos. Coșurile țesute sunt foarte bine utilizate și există ceva fermecător doar pentru că nu se potrivesc perfect unul cu celălalt.

Acesta este, cu siguranță, aspectul câștigătoare pentru o bucătărie nautică

bucătărie înființat idei de idei idei de viață idei de viață sârmă rafturi coșuri de coș

Plăci de sârmă pentru camera de zi

În primul rând, unitățile de control dreptunghiulare sunt în formă mare și acest exemplu ilustrează de asemenea motivul. Pătraturile oferă suficientă întrerupere vizuală pentru un aspect modern. Decalajul dreptunghiular dintre tavan și podea este foarte proaspăt. Acum, să ne uităm la stilul perfect! Cărțile sunt sortate în funcție de culoare și nu de ordinea alfabetică tipică, ceea ce face într-adevăr un aspect atrăgător. [Imagine de la Dehn Bloom Design]

Se potrivește cu un raft de sârmă în sufragerie?

camera de zi design idei bin idei de viață idei de sârmă rafturi raft

Aici avem un alt amestec de sârmă și lemn și funcționează foarte bine. Îmi place că nu toate rafturile trebuie să fie folosite. Unele sunt foarte aproape una de cealaltă pe verticală. Aceste elemente de design adaugă întreruperile vizuale foarte necesare pe unități atât de mari, precum cele pe care le vedem mai sus. Este proaspăt și nou și contribuie cu siguranță la experiența de ansamblu chic.

Ceea ce nu se potrivește, este potrivit

camera de zi design idei de stocare idei idei vii sârmă rafturi lemn

Aici vedem o entitate foarte simplă și minimalistă. Puteți vedea cât de eficientă este atunci când ea servește ca separator de cameră. Aceste unități modulare sunt atât de mari, deoarece sunt foarte ușor de deplasat în direcții diferite. Îmi place în mod deosebit că acea parte a acestei unități rămâne minimalistă și are cărți monocrome pe rafturi. Dar, de asemenea, arată o atingere plină de viață cu formele organice care sunt distribuite acolo. [Imagine prin Stardust]

Rafturile de sticlă elegante pot fi de asemenea utilizate ca separatoare de cameră în camera dvs. de zi

camera de zi design idei bin idei spatiu de locuit spatiu separator sarma rafturi raft

Plăci de sârmă pentru dormitoare, băi și zone de lucru

Da, acesta este același raft metalic pe care l-ați văzut în ultimele două bucătării. Ați găsit o astfel de utilizare fantastică în dormitor și încă arată superb. Pe această unitate, stocați un televizor, accesorii, cărți și aveți și o zonă de machiaj. Lucrul foarte interesant este că unitatea de reguli este neutră și după cum puteți vedea pentru dvs., ea poate fi aplicată oriunde.

Ce poate fi plasat pe un raft fabricat din sârmă

living idei dormitor bunk de sârmă de depozitare coșuri de coș de coș

Acest mini birou este atât de funcțional încât aproape că se înscrie în perete. Ramă de sârmă face ca totul să pară plutitor și utilizarea complementară a scaunului Ghost adaugă la această ușurință a aspectului. Deci folosiți spațiul mic într-un mod minunat. Nu numai că sunt frumoase, ci și ele sunt foarte utile. [Imagine prin intermediul Mezzanine Interiors]

Rafturi de perete din sârmă și panouri din lemn în studiu

idei de studiu idei cameră de zi sârmă birou raft birou de lucru

Acest aspect elegant din țară arată minunat în baie. Rafturile sunt clasice, rurale și interesante, fără a fi prea stresante. Ele reprezintă "delicatese" delicate, care se potrivesc minunat cu oglinda criptică. Acesta este, de asemenea, un mod minunat de a expune lucruri frumoase, cum ar fi parfumurile. [Imaginea țării Living]

O soluție elegantă pentru baia dvs.

baie oglindă cameră de zi pat supraetajat sârmă pat

Acest aspect final este foarte impresionant și dovedește într-adevăr că ați putea folosi rafturile de sârmă în multe feluri diferite. Atingerea de verde în plante este minunată și îmi plac foarte mult tranzițiile dintre camere diferite. Soiul este cel mai bun! Rafturile ar trebui să combine funcția și spațiul de stocare în același timp! Nici unul dintre aceste aspecte nu lipseste. [Fotografiile sunt din aprilie și mai]

Estetic și practic în același timp

idei de viață coridor modă scara bin idei de perete rafturi de sârmă de design

Sper că înțelegeți cât de repede pot fi rafturile frumoase și unice. Dați-le o șansă să vă umple casa cu prospețime!