Viața scandinavă este o filozofie a vieții

Ce înseamnă "viața scandinavă" și "viața scandinavă"?

Cu siguranță ați auzit despre stilul de viață scandinav? Mobila și îmbrăcămintea poartă caracteristicile nordului și sunt frumoase. Aceasta este o filozofie a vieții, inspirată de Nord. Stilul de viață scandinav este cunoscut și ca stilul suedez de viață. A trăi în Scandinavia înseamnă a trăi în mod natural, a fi într-o ambianță luminată și plină de culoare și a crea confort în jurul vostru. Durabilitatea și flexibilitatea sunt, de asemenea, termeni care sunt utilizați pentru a descrie designul scandinav.

Decorațiunile scandinave de design de cameră de zi deco idei

Este deosebit de trendy în aceste zile să aducă flerul scandinav acasă. Pentru a putea simți corect stilul scandinav, trebuie să ne bazăm mai întâi pe naturalețe și confort. Asta este, ia în considerare mobilier, deco și modele care sunt reminiscente de nord și de a crea un mediu de viață confortabil.

O adevărată atitudine scandinavă față de viață este creată cu produsele potrivite. Multe magazine online, inclusiv www.scandinavian-lifestyle.de, oferă produse de design care sunt scandinave în sine și lasă un sentiment autentic de spațiu. Combinați liniile curate cu un design fantezist și creați o atmosferă foarte frumoasă în locuință. Deci vă puteți bucura de caracterul informal al designului scandinav.

scandinavă, modelul roz geometricScandinavă viu de decorare figuri din lemn voegel

Stilul scandinav poate fi recunoscut la prima vedere. Liniile simple și simplitatea sunt caracteristice pentru el. Acest lucru se poate observa atât în ​​designul mobilierului, cât și în decor. Trebuie să te simți complet natural în casa ta. Tipic de instituție scandinavă sunt nuanțele luminoase, care se datorează modului de viață al suedezilor. Dar contrastele culorilor nu sunt scutite de designul scandinav. Modelele țesăturii folosite în designul interior se remarcă și aici: aici sunt folosite modele geometrice și colorate, care creează contraste frumoase în interior.

Scandinavă cameră de zi de zi Galben Canapea rotunda Tabele Geometrice covorTe simți destul de confortabil într-o cameră în stil scandinav. Unul se bazează pe simplitatea decorului și ornamentele sunt inutile. Designul scandinav radiază claritate și eleganță prin combinațiile de culori. Albul este culoarea principală, dar este combinată cu alte nuanțe, cum ar fi nuanțele negre, gri și pastelate. Se face foarte confortabil, dacă decorați frumos. Deco vase, figuri din lemn, sfeșnice, suporturi de tealight și picturi murale, condimentează interiorul și îl completează. Decorate cu litere și numere, dacă ai înființat scandinav.

Locurile de locuit scandinave din planurile de locuit segregate

Dacă aveți motive să înființați scandinavă, creați mai întâi un concept clar de design. Deoarece designul scandinav este versatil: puteți crea o cameră de zi scandinavă modernă, dar poate și să facă camera să fie eclectică.