Designer de interior sa angajat să vă patru pereți proprii? – Idei proaspete pentru interior, decor și peisaj

Angajați designer de interior pentru casa ta

În cazul în care casa, apartamentul sau doar o cameră care urmează să fie renovată, mulți oameni sunt adesea copleșiți de selecția de mobilier și obiecte decorative. Există, de asemenea, achiziții false: Canapeaua, care părea atât de minunat de mare și invitată în magazin, pare a fi uriașă și ciudată în sufragerie. Nu este ușor să înființezi o cameră în mod corespunzător.

Începe cu culoarea podelei și tapetului și se termină cu culoarea decorurilor. Totul trebuie să fie coordonat unul cu altul și prea adesea oamenii pierd din vedere acest lucru în designul interior. Imaginile de pe pereți apoi mușcă în culoare, de exemplu cu covorul. Sau albul atat de elegant pe pereti, impreuna cu mobila alba, de asemenea, nu arata la moda dupa o lunga perioada de timp, ci pur si simplu incolor. Oricine se confruntă cu aceste probleme în proiectarea propriului spațiu de locuit este adesea pe punctul de a angaja un designer de interior. Această profesie este specializată în proiectarea și proiectarea spațiilor. De la planificarea podelei până la decor, totul poate fi pus în mâinile designerului de interior – cu toate acestea, acesta oferă câteva avantaje și dezavantaje.

Planificarea fără stres a unei încăperi

Masă de masă cu scaune Designer de interior pentru propriile patru pereți
Cei care angajează un designer de interior beneficiază mai ales de planificarea fără stres. În plus față de un loc de muncă cu normă întreagă și de familie cu copii, este adesea dificil să se concentreze suficient asupra planificării unei camere sau chiar a unui apartament întreg. Consecința este aceea a camerelor insuficient amenajate, în care lucrurile importante, cum ar fi spațiile de depozitare, sunt uitate. Mai ales în cazul camerelor mici, este important ca potențialul lor să fie epuizat, astfel încât să nu existe lucruri care să fie situate pe podea. Un designer de interior îi ajută: El preia întreaga planificare și se ocupă de decorare la cerere. Astfel, familia se poate muta într-un apartament complet fără a fi nevoie să caute obiecte potrivite în magazinele de mobilă.

Erori și întârzieri sunt în detrimentul designerului de interior

camera de zi moderne designer de interior pentru proprii patru pereți

Dacă există greșeli sau întârzieri în planificarea unei camere cu un designer de interior – de exemplu, bucătăria nu este livrată la timp sau dulapul este prea înalt – atunci acest lucru este în detrimentul designerului de interior. El va avea grijă ca erorile să fie corectate cât mai repede posibil și nu pe cheltuiala clientului său. Acest lucru provoacă o mare ușurare pentru proprietarii de case: nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu nimic sau chiar să vă ocupați de furnizori. Este aproape imposibil să faci un apartament mai relaxat.

Pentru a accentua spațiile mici

Toată lumea care a trebuit să înființeze o cameră mică știe această problemă: fiecare bucată de mobilier pare să facă încă o cameră mai mică, iar extinderea optică nu este posibilă. Dacă vă confruntați cu această problemă, vă puteți baza foarte bine pe un designer de interior. Acestea sunt concepute pentru a atrage întregul potențial de spațiu chiar și din cele mai mici încăperi. Cu spațiu de depozitare, culori luminoase și puțin decor, arhitectul reușește să transforme camera mică într-un salon confortabil.

Vizualizarea tremurată a clădirilor

Un designer de interior are o vedere mai antrenată și mai neutră a clădirilor și încăperilor decât proprietarul, raportează paradisi.de. El se uită la camerele cu experiența sa și adesea vine cu soluții care pot fi neconvenționale și curajoase – și pe care proprietarul nu le-ar fi gândit niciodată. Profesionalismul designerului de interior este, prin urmare, un avantaj atunci când vine vorba de mobilierul și designul camerelor.

beneficiidezavantaje
Planificarea fără stres a camerelorDesigner de interior înseamnă costuri ridicate
Designerul de interior are grijă de greșeli și întârzieriStilul nu se poate potrivi proprietarului casei
Exploatați potențialul spațiilor miciInstalarea de apartamente mici nu justifică volumul de muncă și costurile
Aduceți idei neconvenționale

Costuri ridicate de salarizare pe oră și mobilier

Un designer de interior este plătit în majoritatea cazurilor la o taxă fixă. Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele costuri care trebuie plătite proprietarilor de locuințe: mobilierul din magazinele de mobilier mai scumpe sau chiar facilitățile de clasă de lux este adesea ales atunci când un designer de interior ajută la proiectare. Acestea costă mult mai mult decât proprietarii ar fi cheltuit cel mai probabil în magazinele de mobilier mai ieftine. Dar apartamentul sau casa este, de asemenea, complet mobilat și este gata pentru ocupare cu data de colectare, astfel încât numai obiectele personale din dulapuri trebuie să fie aranjate.

O chestie de gust

baie chiuveta designer de interior pentru propriile patru perețiExistă mulți designeri de interior care lucrează independent sau împreună cu un birou. Înainte ca proprietarul să decidă să coopereze cu unul, ar trebui să se informeze pe internet. Multe site-uri oferă site-uri informative pentru a oferi clienților un prim gust al stilului de setter. Există o persoană de contact competentă în aproape fiecare oraș mare pentru a pune întrebări despre propria dvs. facilitate. Există diverse liste de designeri de interior pentru regiunea respectivă pe Internet. Pe lângă directoarele clasice și directoarele telefonice, cum ar fi paginile galbene bine cunoscute, sunt adesea furnizori de mobilier, imagini de fundal și obiecte decorative de înaltă calitate, o bună adresă. Dealerii specializați în special, cum ar fi furnizorul de mobilier de designer smow.de, vă vor ajuta aici. Unii designeri de interior oferă chiar și o consultare inițială gratuită. Este important ca clienții să clarifice dacă gustul lor în dispozitiv se potrivește cu cel al designerului. În caz contrar, proprietarul nu va beneficia probabil de mobilier și de schema de culori. Prin urmare, un designer de interior fals este un dezavantaj mare.

Înființarea de apartamente mici

noul apartament cu pereți verzi cu pereți de design

Designerii de interior sunt pregătiți să creeze clădiri de birouri întregi. Deși aceștia pot, de asemenea, să proiecteze apartamente mai mici și probabil să facă și acest lucru – dar aici este întrebarea dacă costurile și beneficiile sunt justificate. Un apartament mic nu oferă mult spațiu de manevră – de aceea arhitectul probabil are de gând să planifice un timp relativ lung pentru a profita la maxim de potențialul apartamentului. Aceasta înseamnă o taxă mare pe care proprietarul trebuie să o achite lângă costul mobilierului.

Un designer de interior nu este necesar pentru designul interior

Aceste avantaje și dezavantaje arată că un designer de interior, în timp ce o ușurare considerabilă în proiectarea de locuințe mijloace, dar, de asemenea, are dezavantaj major de cost. Dacă vă simțiți confortabil în a-ți face propria casă, ar trebui să luați în considerare acest lucru. În plus, poate fi mult mai plăcut să nu intri în încăperile gata făcute până la ultimul detaliu. Mulți oameni consideră că este mult mai plăcut atunci când apartamentul crește cu ei și căutând mereu noi opțiuni de design. Poate fi o sarcină de viață pentru a crea o cameră în funcție de nevoile dvs. Această sarcină nu este deloc văzută negativ: designul vă ajută să găsiți propriul stil. Acest lucru face ca casa mult mai mult dintr-o bucata din propria viata si acasa decat este posibil prin designul unui designer de interior. Cu toate acestea, dacă nu doriți să faceți fără mobilier de lux, ar trebui să consultați un designer profesionist, astfel încât piesa de lux selectată se potrivește cu restul interiorului apartamentului.