Barul acasă – o tradiție modernă nu doar pentru bărbați

barul la domiciliu foarte nobil de cires si piele

Barul acasă

Barurile au o tradiție îndelungată în viața socială. În ultimii ani, însă, importanța barului de acasă este din ce în ce mai accentuată. Și casa devine tot mai populară ca loc de întâlnire și locul în care ne place să ne petrecem timpul cu prietenii și membrii familiei. Acesta este modul în care aducem conceptul de bar acasă.

Barul casei a devenit o cameră importantă în casele de astăzi. În aceste camere, influența masculină este mai vizibilă. O mulțime de lemn, televizoare, fotolii din piele, mese de biliard și verande sunt elemente tradiționale ale barului de acasă modern.

Bucurați-vă de o băutură într-o atmosferă rustică

ambianța rustică acasă a barului cu floarea-soarelui
Frumoase scaune de bar cu modele colorate

designul barului de design modern, colorat, cu scaune de bar

Este imaginația bărbaților – toți prietenii de acolo, niște femei frumoase, relaxare. În ultimii ani, zona de case a crescut rapid, astfel încât există multe case cu camere pentru a umple. De ce nu trebuie să-ți dai seama de fanteziile lui?

Pentru iubitorii adevărați de vânătoare

Barul de acasă este în mod tradițional vânătoare atmosferă colibeProprietarul casei se duce de multe ori în călătorii de afaceri la Londra. Are un bar preferat, pe care la imitat în propria casă din New York.

Totul în verde de măsline și lemn fin

barul la domiciliu cu măsline verde în pivniță

De vreme ce soția lui avea mai mult control asupra instalației din clădirea principală, el dorea ca proiect propriu. Arhitectul Jimmy Crisp a fost însărcinat să obțină aspectul acestui pub din Londra aici.

Deoarece camera ar trebui să pară foarte autentică, gropile și amprentele au fost făcute pe podeaua din lemn cu lanțuri

barul la domiciliu cu nuanțe verde cu măslini de șemineu

Proprietarul se poate petrece timp de 60 de ani, iar după ce închide ușa, casa este încă neatinsă

ornamentele pentru bar acasă biliard din lemn

În această cameră cu panouri de pini, proprietarul arată sport, joacă biliard, discută cu niște prieteni și organizează petreceri mari. Aceasta este peștera masculină.

Totul în cameră a fost comandat de către proprietar în plus. Există colecții pe pereți.

Unele televizoare pentru sport și chiar uși în curtea din spate pentru pauze de țigări

Barul de origine mobilier antic stil confortabil conacDesignerul Michael Macaluso a ales culoarea vin roșu pentru pereți pentru a completa barul alderwood. Există, de asemenea, motive de animale și piele. Nu a fost o sarcină dificilă pentru un designer de sex masculin.

Atunci când configurați o bară de acasă, este important să estimați corect zona. Masa de biliard ocupă mult spațiu. Clienții doresc mașini de slot, jocuri de hochei pe gheață și apoi nu există locuri. Designerul de interior spune că o astfel de cameră costă aproximativ 70 000 EUR – mobilier, dulapuri, suprafețe de podea, plafon din lemn, televizoare de primă clasă și sisteme audio, rafturi pentru vin.

Bar scaun: Mimi Londra

mobilierul din bara de acasa si barul din lemn de nuc masiv

Un jucător de baseball pensionat a amenajat spațiile din casa de vacanță din Arizona din acest bar pentru a-și expune colecțiile sale de sport

Design-ul eclectic al barului pentru iubitorii de sport

Restul casei este în stil venețian, așa că a vrut să aibă ceva mai aproape de el. Elementele de estetică africană cu pereți de bambus și motive de animale dau un sentiment de vară.

Casa este altfel strălucitoare și albă cu stropi de vopsea, dorința pentru această cameră a fost puțin mai întunecată și mai plină de moody

Bar de origine lemn de mahogany retro tapițat bar scaune

Multe dintre articolele din bar sunt dorințele soțului, cum ar fi plafonul de tablă, dulapurile din lemn de arin. Există, de asemenea, o chiuvetă de cupru, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, tub de lumină LED, TV și podea cuarțită naturală.

Contractorul Bob Michels a instalat camera de depozitare deasupra garajului într-un bar cu vederi uimitoare

barul acasă tradițional pub ambiente

Soția lui a ales covoarele și vopselele de perete în casa principală și acolo era camera lui completă. Camera are o masă de biliard, încălzire prin pardoseală și dulapuri frumoase de către Dura Supreme.
Spațiul îngust a fost folosit optim, la fel ca și chiuveta, frigiderul și depozitul pentru băuturi.

Bar scaun: cameră & bord; Wack Rack: entuziast de vin

barul acasă mic și fin cu respirație nautism

Podeaua pietonală și fotolii din fier forjat

Bara de origine din fier forjat ornamente bar scaune o mulțime de lemn

Aici avem barul lui Ian Wade din lemn laminat și paleți vechi de lemn

Barul la domiciliu cutii cioburi de lemn eleganta dură

Și asta e camera de divertisment a lui Peter Santrach și a soției sale din Minnesota. Ambele au vizat acest aspect întunecat.

O mașină de cocsare și-a găsit locul aici

Barul de acasă antic și modern într-o singură

Camera a fost dotată cu masă de poker și masă de biliard, mașină de popcorn și cuptor de pizza. Ei bine, el este și o cameră de familie.

Această sală de bar costă aproximativ 10 000 EUR pentru elemente, cheltuieli, blat, oglinzi, iluminat, plafon metalic, lucrări de instalare, instalații și echipamente pentru electricitate și apă.

Acesta este subsolul într-o cabină a unei tinere familii cu patru copii

Bara din lemn masiv din lemn masiv din lemn

Soția și-a prezentat estetica proprie. Ea dorea o atmosferă rustică cu lemn noduros, construit de maeștrii locali. Există un joc de poker electronic, un frigider, mașină de popcorn, cramă și cuptor cu microunde.

Placa de bază este realizată din fier ondulat – un maestru de metal local a reușit

Bara de acasă la soclu grinzi masive din lemn masiv