Design atractiv pentru camera de oaspeți – impresionați-vă pe soacra

design atractiv cameră de oaspeți design nuanțe lumina lemnului de cires

Design atractiv pentru camera de oaspeți

Data viitoare, dacă aveți o vizită peste noapte, asigurați-vă că oaspeții sunt în mâinile bune. Camera dvs. de oaspeți este atractivă și primitoare? Este bine ventilat și suficient de luminos? Camerele de oaspeți sau suitele-mamă sunt de fapt o combinație de dormitor și baie, separate de o ușă intermediară de restul apartamentului.

Uneori există, de asemenea, o chicinetă și o sufragerie suplimentară și o cameră de zi. Chiar dacă ați proiectat deja o cameră de oaspeți, puteți învăța mereu ceva nou. Deci, uitați-vă la imaginile următoare și regândiți ideile practice. Este posibil ca designul potrivit să fie deja acolo pentru dvs.

 Proiectați o cameră de oaspeți în culori frumoase și textura primitoare de Terrat Elms Design Interior

design atractiv cameră de oaspeți ocru ornamente cuverture pernă turcoaz
O modalitate ușoară de a face mai multă viață și varietate în camera de oaspeți este decorarea peretelui. Utilizați culori care sunt calde și invita ca bej și galben. Tehnica tapetului este o metodă excelentă care poate adăuga o atingere luxoasă suitei. Puteți crea, de asemenea, o ambianță relaxantă pentru oaspeții dvs., folosind fotografii cu picturi murale cu motive naturale. O priveliște a mării, o luncă însorită sau o pădure romantică în toamnă pot face multe. Luminile de perete reprezintă un plus esențial pentru decorarea camerei. Astfel, oaspeții dvs. pot întotdeauna să ajusteze lumina în funcție de propriile nevoi.

Alege culorile care se potrivesc cu sezonul - ideea Su Casa Designs

design atractiv cameră de oaspeți model frumos floral

Găsiți mobilierul potrivit

Dacă doriți să transformați suita Mother-in-Law într-un spațiu liniștitor și primitoare, ar fi mai bine să obțineți mobilier modern, subevaluat. Un design rafinat și uniform necesită o combinație reușită de dresser, noptiere și dulap. Un pat dublu îngust se potrivește perfect.

În mod normal, un fotoliu sau o canapea mică pentru colțul de lectură este absolut suficientă. Dacă există mai mult spațiu, ați putea să vă creați o zonă de ședere mai mare în fața televizorului. O chicinetă opțională poate fi dotată frumos cu o masă mică și două scaune de bucătărie.

 Textile trebuie să fie la fel de invitative și suple Meredith L. Bohn Design interior

design atractiv cameră de oaspeți design îngust pat dublu din fier forjatNu uita! Confortul rămâne întotdeauna cea mai mare prioritate. Utilizați numai lenjerii de bună calitate și un prosop care va crea culoarea peretelui. Setați accentele luxoase cu perne cu aruncături nobile și asigurați-vă că există întotdeauna destule pături și plăci montate în dulap. Jaluzelele și perdelele pot fi combinate cu lenjeria de pat. Dar este mai important să le permiteți oaspeților o doză perfectă de lumină naturală.

Indiferent când și de ce vizitați, veți fi mereu în siguranță, cu o cameră confortabilă și primitoare. Indiferent de stilul pe care îl alegi, singurul lucru care contează este al tău. Este important ca oaspeții dvs. să se simtă confortabil și să se odihnească bine.

Deci, dacă aceste idei și exemple vă dovedesc utile, luați în considerare cu atenție care dintre acestea ar fi potrivite și potrivite pentru propria cameră de oaspeți!

O ambianță modernă, rustică

design atractiv, design rustic și colorat

O atingere de romantism

design atractiv, cu un romantic romantic

Elegant și foarte confortabil

design atractiv cameră de oaspeți spațioase și luminoase

Quilt în culori pastelate și o mulțime de lumină naturală

design atractiv pentru camere de oaspeți discret și proaspăt

Culori și modele subtile

atractiv cameră de oaspeți design perne colorate canapea mică

Lemn de stejar, pături de lână și o nișă confortabilă la fereastră

design atractiv cameră de oaspeți confortabil și flexibil