15 cărți răcoroase de perete rafturi plasate în colțul camerei

cărți răcoroase perete rafturi colț cameră cameră de lucru birou de acasă

15 cărți răcoroase de perete rafturi plasate în colțul camerei

În timp ce majoritatea dintre noi petrecem prea mult timp decorând casa noastră și planificând soluții de interior mai eficiente, adesea se întâmplă ca încăperile mici pătrate să treacă neobservate. Mulți dintre noi consideră că este prea ușor să se ocupe de faptul că nu putem face prea multe lucruri cu ele și că am stabilit o fetiță decorativă sau ceva absolut inutil acolo.

Aranjament jucat în grădiniță

cărți răcoroase perete rafturi cameră colț colorat cadru cadru portocaliu
Există suficiente soluții de proiectare pentru rafturile de perete care pot transforma colțul plictisitor într-un spectacol fascinant sau într-un loc de depozitare. Rafturile personalizate din colțuri ajută la creșterea spațiului disponibil. Rafturile mobile realizate în colțuri pot contribui la creșterea spațiului disponibil.

Pereții violeți din pereți și rafturile de perete negre

carti racoroase pereti rafturi colturi colturi perete violet rafturi negre vase

Tot ce trebuie să faceți este să căutați inspirație în bucătăria proprie! Este fascinant să vezi cum acest colț delicat în bucătărie este echipat cu rafturi ergonomice. Noi facem același lucru și atunci când vine vorba de dormitorul nostru sau camera de zi. Iată câteva idei care, sperăm, vă vor inspira să încorporați câteva idei minunate de raft pe perete.

 Fixați colțul uitat

cărți răcoroase perete rafturi colț cameră pepinieră bej Biblioteca de acasă este ceva pe care majoritatea dintre noi îl gândesc, dar niciodată nu lucrează cu adevărat. O cameră mică și liniștită de lectură este un plus minunat pentru orice acasă și puteți utiliza o atenție elaborat în formă de L raft carte de colț, să-l transforme într-o bibliotecă acasă sofisticat. Adăugați niște scaune de pluș și aproape că ați terminat.

Birou de birou contemporan cu rafturi pătrate pătrate pentru un punct de vedere frumos

cărți răcoroase perete rafturi colț cameră cameră de zi modernă

 Indiferent dacă se află în sala de mese sau cameră de zi, există întotdeauna un colț uitat sau neglijat. Un raft inteligent amplasat ca cel prezentat mai sus poate transforma instantaneu un spațiu fascinant de vizionare care exemplifică designul creativ. Alegerea și amplasarea unor astfel de rafturi costă puțin efort real, deoarece tot ce trebuie să faceți este să alegeți ceva care să se potrivească temei existente prin forma și designul acesteia. Exemplul de aici este minunat dacă doriți să atingeți o "atingere orientală".

O modalitate elegantă de a arăta colțul sumbru

carti racoroase pereti rafturi colt bucatarie zona dinette

Biroul de acasă prezentat mai sus a fost special conceput pentru entuziaștii de baseball. În timp ce întreaga cameră pare foarte obișnuită din punct de vedere al designului, rafturile mobile din colțuri sunt "iluminați" de memorabilii de baseball cu mândrie. Ei bine, asta numim "utilizare totală" din colț. Puteți utiliza rafturi de colț similare "iluminate" pentru a afișa posesiunile dvs. valoroase.

 Home Office - rafturi din lemncărți răcoroase perete rafturi colț sala de meseCele mai multe camere moderne lasa unangestattet de colț față (uneori la un simt minimalist pentru a aduce), dar dacă o persoană care îi place să completeze formularul cu funcționalitate, apoi face acest design cel mai bine. O soluție deosebit de eficientă pentru spațiu pentru apartamente mici.

poza: În formă de L rafturi de cărți reprezintă un plus eficient pentru camere moderne. Un dormitor este locul perfect unde poti folosi un Eckregel de lux, care poate servi atât ca o zonă de afișare, precum și spațiu pentru stivuire cărți.

carti racoroase perete rafturi dormitoare colț

Extindeți zona din spațiile de lucru ale biroului la domiciliu, încorporând o pereche de rafturi mobile în colț.

Chiar dacă aveți o fereastră pe una dintre fețele din încăpere, puteți utiliza în continuare zona peretelui adiacent. Spațiul inteligent și economisitor pentru picioare, rafturile mobile reprezintă o soluție minunată.

  Imagine: birou modern cu rafturi de colț, care formează o zonă de afișare frumoasă

cărți răcoroase perete rafturi colț cameră birou de acasă

Rack-urile laterale de colț sunt un plus magic pentru camera de zi sau pentru zona de lounge. Ele sunt ușor de integrat și pot fi adăugări extraordinare la rafturile existente.

În timp ce ar putea fi un pic dificil pentru apartamentele mici să se integreze, ele pot umple spațiul într-un mod semnificativ în camere mari.

Imagine: Rafturile deschise pe colțurile din exterior arată uluitoare!

cărți răcoroase pereți rafturi de perete colț de cameră lemn modern rafinat

 

Rafturile curbate în colț sunt o completare estetică deoarece adaugă un design geometric diferit de toate pătratele și dreptunghiurile.

Chiar și rafturile triunghiulare care se potrivesc chiar în colț dau camerei un aspect complet nou. În plus față de iluminarea colțului liber, acestea oferă o nouă zonă de afișare.

Rafturile de colț creative oferă o zonă suplimentară de vizionare în zona de luat masa

cărți răcoroase pereți rafturi colț zonă de luat masa

Adăugarea unei mici stații de lucru în colțul mic este o soluție puțin sensibilă care poate economisi spațiu. Acest lucru funcționează excelent în case și apartamente, unde vă luptați pentru a câștiga mai mult spațiu. Puteți extinde această bogăție a resurselor cu un singur nivel, adăugând de asemenea rafturi mobile de perete prin stația de lucru de la biroul de acasă. Aceasta este o modalitate inteligentă de a scăpa de acasă.

 Imagine: Suprafața colțului din dormitor se transformă într-un birou compact, cu o cameră de depozitare largă.

cărți răcoroase perete rafturi colț alb

Sticla este un material care devine din ce în ce mai popular, deoarece majoritatea designerilor și designerilor moderni îl folosesc pe scară largă și pe scară largă în proiectarea diferitelor structuri. În casele moderne, care au ferestre largi, de la podea până la tavan, este logic să folosiți rafturi mobile din sticlă în colț. Rafturile din sticlă dau un apel "ușor și aerisit", paralel cu un element de textură diferit.

 Imagine: Rafturi din sticlă ergonomică în colț pentru o ambianță perfectă și contemporană la domiciliu

cărți răcoroase perete rafturi colț colț șemineu șemineu mozaic

Doar pentru că atingeți un aspect minimalist sau chiar semi-minimalist nu înseamnă că sunteți forțat să reduceți spațiul de raft. Această cameră de zi folosește rafturi mobile în colț care sunt elegante, ergonomice și care creează un contrast vizual subtil cu aspectul obișnuit. Aceasta este o minunată strategie minunată care vă va permite să vă puneți titlul de libeling într-un loc potrivit.

Rafturile mișcătoare uimitoare în colț - stil minimalist

carti racoroase pereti rafturi colt camera living covor

Acesta este un exemplu minunat pentru modul în care fiecare cameră din casa dvs. poate avea rafturi unice și imigibile care sunt diferite.

Rafturi în formă de raft în apropierea pătuțului din grădiniță sunt vizibile în restul camerei.

Ele se remarcă ca adaosuri foarte atrăgătoare și promoționale, deoarece copilul tău va fi încântat de obiectele care sunt acolo.

 Design colorat, peisagisticcărți răcoroase perete rafturi cameră colțuri mobilier colorat cameră grădiniță

Proiectarea unei zone de ședere lângă fereastră în dormitor ne va oferi șansa de a ne scufunda în imagini și sunetele de acolo.

Acest dormitor merge mai departe cu un raft pătrat, care arată și o suprafață sub formă de placă. Aceasta oferă un spațiu integrat și compact, în care vă puteți pune liniștit propriile idei pe hârtie și vă puteți bucura, de asemenea, de câteva momente contemplative în timpul zilei.

 Imagine: Rafturile compacte din colț cu platformă și scaun integrat

cărți răcoroase perete rafturi colț dormitor dormitor dormitor dormitor

 Aceste rafturi de nuc aduce un twist contemporan în fiecare cameră pe care o decorează. Rafturile mobile formează un ecran lat sau o zonă de depozitare unde puteți stoca toate cărțile și accesoriile.

Prin creșterea numărului de rafturi și creșterea distanței dintre ele, puteți obține un aspect nou de fiecare dată.

 Imagine: Rafturi mobile elegant, de nuc perfect pentru fiecare cameră

cărți răcoroase perete rafturi colț dulap din lemn masiv

Pepiniera poate fi, de asemenea, un loc perfect pentru unele rafturi de colț reinzutun.Wenn este vorba de copii, indiferent cât de mare este camera, va fi întotdeauna nevoie de mai mult spațiu de stocare geben.Sogar mici rafturile de colț în mișcare pot ajuta pentru a ascunde mizeria.

Coșurile drăguțe și cutiile proiectate inteligent care ascund mizeria pot umple acest spațiu de raft. În acest caz, se întâmplă în camera frumoasei fete de mai sus.

Grădină roz roz

cărți răcoroase perete rafturi cameră colț drăguț colorat roz roz

Sticla rafturi mobile în baie

cărți răcoritoare perete rafturi colțuri colțuri baie de sticlă

Zigzag rafturi din lemn de colț    cărți răcoroase pereți rafturi cameră colț coridor lemn        cărți răcoritoare perete rafturi colț negru idee interesant

 scrisă și editată de Radomira