10 idei vii pentru un interior elegant

chic living camera mobilier pentru canapele canapea feminin roz pastel

Chic mobilier de camera de zi - interior la orice gust

Cunoașteți subiectul cu gustul combinației a două persoane cu iubitorii? Una îi place mai moderne, iar celălalt designul interior clasic și se caută o combinație a celor două.

Dar acesta este doar un exemplu, deoarece cuplurile sunt super-individuale.

Există o formulă pentru combinații în camera de zi care se aplică cuplurilor în general? Aceasta este întrebarea pe care încercăm să o răspundem în acest post.

Designerii se gândesc de obicei la combinația de stiluri cu raportul 80/20. Dar armonie într-o pereche necesită un echilibru de 50/50, uneori 60/40, uneori 40/60.

Asociați formele împreună

chic cameră de zi mobilier design canapea original
În prima ilustrație, succesul designului se datorează funcției unificatoare a formelor organice. Prin urmare, în ciuda diferitelor stiluri, există o carismă uniformă de calitate tangibilă.

Acest scaun este numit scaun Womb și este o lucrare a designerului Eero Saarinen. A fost inventat în 1948. Se poate spune că combină diferite aspecte ale securității. Pe de o parte el emană confort și pe de altă parte - a supraviețuit procesului de timp.

Trebuie să înțelegeți de ce partenerul dvs. este atras de unul sau de altul. Așadar, veți crea și combinația celor două.

Compromis - În acest caz, avem un spațiu care nu pare prea modern sau prea clasic.

chic living mobilier pentru canapele canapea design idei vii originale

În ilustrație, avem de-a face cu un spațiu de tranziție. Sunteți ambii purici și doriți să vă bucurați de stiluri în forma lor pură? Apoi, ar trebui să priviți dincolo de ideile anterioare și să căutați ceva ce le place atât.

gustare

chic cameră de zi mobilier canapea design scaun neutru maro Poate doriți haine clasice și partenerul tău iubește aspectul modern? Poate ai putea acoperi piesele vechi de mobilier cu tapițerie nouă? De ce nu?

Scaunul aici arată foarte șic cu damascul neutru! Restul camerei arată o combinație atentă între elemente clasice și moderne.

Asigurați-vă că atașați elemente puternice și semnificative

chic living mobilierul de cameră design canapea chevron model covor

Camera a fost în mod clar tradițională înainte de a se adăuga canapeaua albastră închisă. Dacă partenerul tău iubește designul modern, atunci poți să-i creezi o dispoziție potrivită pentru el (sau ei) cu un singur element. În plus, umbra albastru închis face ca aspectul să fie înclinat, deoarece oferă un echilibru pentru efectul puternic al covorului.

Repetați elementele, relaționați-le unul cu celălalt și asigurați-le amestecul potrivit

chic mobilier de camera de zi fotoliu roșu perete

Camera prezentată aici este un amestec echilibrat de elemente moderne și tradiționale. Canapele și scaunele de pe laturi fac o schimbare.

Cu toate acestea, dacă vă uitați atent, veți găsi o corespondență cu fiecare element din cameră.

O combinație de 80/20

chic living mobilier cameră canapea fotoliu design idei de viață originale frumoase

Ei puteau să rămână în această combinație și să ajungă la armonie. Cele 20 de procente pot fi pur și simplu mai semnificative, dar mai concentrate și cele 80 - distribuite, mai subtile, dar bine distribuite din punct de vedere spațial.

Sunteți de acord? Cine ia 80 pentru tine și cine 20%? Aceasta poate este întrebarea?

 Starea de artă și camera de zi minimalistă chic living mobilier canapea design modern   Culorile alb și roz combinate în zona de living chic living mobilier de cameră fotoliu canapea design alb roz  Cameră de zi tradițională - interior vesel sufragerie chic fotoliu fotoliu cald ambiente decorare