12 sugestii pentru o viață frumoasă în mansardă sau studio

frumos care trăiesc în mansardă sau studio living living decor original

Personalizați loft-ul sau studioul la nevoile dvs.

Vă lipsesc opțiunile de stocare? Nu ai dormitor? Iată câteva idei despre cum să maximizați spațiul și să personalizați mansarda sau studioul la nevoile dvs.

Nu contează cât de mari, lofts și studiouri au caracteristici similare.

Aproape toți nu au suficientă dulapuri încorporate pentru depozitare, au nevoie de mobilier personalizat și, nu în ultimul rând, au dormitorul de dormit din sufragerie. Citiți cele 12 note pentru planificarea camerelor pentru confort maxim, stil și flexibilitate.

Planificați o schemă de culori coerentă - trăiți frumos în mansardă sau studio

frumos de viață în mansardă sau canapea de studio rafturi perete cameră de zi
Dacă vă puteți vedea doar spațiul de locuit dintr-o privire, atunci cu siguranță aveți nevoie de culori potrivite. O cameră cu culori armonioase pare mai curată, curată și integrată.

Luați în considerare potrivirea pieselor de mobilier. Un aspect eclectic ar funcționa dacă este țintit în mod deliberat - compoziția riguroasă a culorii ajută apoi. Dar dacă nu vă simțiți în siguranță, rămâneți la un singur stil - de exemplu Midcentury. Aveți apoi o cameră uniformă.

Setați sistemele de iluminare la înălțimi diferite

frumos de viață în mansardă sau mobilier de masă mobilier clasic mobilier clasic

Lămpile cu pandantiv agățat joasă dau un sentiment intim - astfel încât să le folosiți deasupra mesei sau în sufragerie. Luminile cu înălțime mai mare sunt potrivite pentru colțurile "publice" - cum ar fi coridoarele sau stațiile de lucru din bucătărie.

Proiectați "camerele" cu covoare. O sugestie veche, dar din nou pentru a apela, pentru că funcționează cu adevărat. Prea mic, un covor pentru zonă este cea mai frecventă greșeală. În mod ideal, ar trebui să alegeți covoare care sunt suficient de mari pentru a se potrivi tuturor mobilierului. Pe covor puteți pune un covor mai mic pentru mai multă culoare și moale. În sala de mese, luați un covor destul de mare, astfel încât scaunul împins înapoi rămâne pe covor când se ridică.

Luați în considerare opțiunile de stocare

frumos care trăiesc în mansardă sau studio living living decor originalDulapurile cu dulap nu sunt suficiente în mansarde și studiouri. Instalați dulapurile pe perete. Creați întregul perete cu rafturi, dulapuri și dulapuri încorporate. Deși este costisitor, această cheltuială face viața mai ușoară și mai plăcută în fiecare zi, deci merită.

Separați camera cu rafturi fără perete

frumos care trăiesc în mansardă sau studio rafturi partiție lemn decor

Cea mai ușoară modalitate de a crea o cameră într-o cameră este să folosiți un raft fără perete care este perpendicular pe perete. Acest indiciu poate fi folosit în camere mai mari și mai mici. Aranjați cărțile pe orizontală, mai degrabă decât pe verticală, plasați lucrurile în coșuri care arată bine din toate părțile și amestecați multe elemente decorative, cum ar fi vase, lumânări și boluri. Desigur, totul trebuie să fie în siguranță - dacă locuiți cu copii mai mici sau într-o țară cu cutremure, atunci trebuie să fixați în mod decent raftul la perete și / sau podea.

Montați rotile pentru flexibilitate

care trăiesc frumos în designul raftului sau al rafturilor pentru studiouri

Piesa de mobilier din imagine este biblioteca dintr-o parte și dulapul celuilalt - și cu rotile poate fi ușor rotit și deplasat. În oferta de pe piață sunt mobilier mare pentru a cumpăra cu rotile, dar le puteți monta la aproape orice mobilier existent. Amintiți-vă cât de inteligent ar fi să puteți mișca imediat canapeaua, patul sau raftul.

Utilizați mobilier inovator și flexibil

frumos de viață în mansardă sau lemn de lemn masiv glisante ușă

Într-un spațiu îngust, aveți nevoie de un design inteligent, cu economie de spațiu. Luați în considerare paturile de perete despicate, ușile dispărute, canapelele moderne de tragere și mesele și mesele de cafea reglabile în înălțime.

frumos care trăiesc în mansardă sau studio spațiu gol alb perete

Cu mobilierul său, studioul arată ușor și expansiv în imagine - și zona de pat este folosită în alte scopuri.

Alegeți scara corectă

frumos de viață în mansardă sau studio sala de mese sufragerie Cu dimensiunea potrivita a mobilierului, camera arata confortabila si confortabila, altfel ciudata. Pentru camere mici, cumpărați dimensiunea maximă posibilă care să permită suficient spațiu pentru mișcarea în jurul mobilierului. Piesele mici de mobilier vă vor face să vă simțiți incomod. În camerele mai mari puteți să vă permiteți mobilierul mai mare - dar nu cumpărați suprafata. Cateva canapele si scaune de pe piata de astazi sunt atat de gigantice incat o persoana obisnuita se simte suprasolicitata.

Instalați un pat de mansardă

frumos de viață în mansardă sau bucătărie scară de bucătărie compacteO modalitate foarte bună de a maximiza spațiul vertical și spațiul personal este să aveți un pat de mansardă. Dar gândiți-vă bine dacă doriți să folosiți scara în fiecare zi sau mai degrabă să sacrificați mai mult spațiu și să formați o scară confortabilă. În caz contrar, pentru copii sau dacă nu vă deranjează, soluția la scară este destul de eficientă în spațiu.

Utilizați perdele pentru a înmuia colțurile și pentru a crea spațiu privat

frumos de viață în mansardă sau perete de studio galben confortabil

Permiteți perdele pentru a separa o încăpere inexistentă sau pentru a face spațiul și dormitorul mai private. Desigur, puteți atârna perdele de înaltă cameră pe geamuri - pentru mai multă căldură și spațiu privat, de asemenea pentru o lumină mai naturală.

Profitați de suprafețele extinse ale pereților cu un perete de galerie

frumos de viață în mansardă sau studio imagini perete canapea dresser

Cu peretele galeriei vă puteți sugera stilul mai bine. Nu trebuie să umpleți întregul perete deodată. Porniți compoziția din mijloc și în timp puteți adăuga mai multe lucrări.
Spuneți-ne: Locuiți într-o mansardă sau studio? Care este cea mai mare provocare pentru tine?