Idei de decorare pentru camera de oaspeți cu funcție dublă

Idei de decorare pentru covorul moale din covor roșu

Idei de decorare pentru camera de oaspeți în scopuri multiple

Aveți o astfel de cameră la domiciliu care într-un fel nu poate fi finalizată? Un spațiu pentru scopuri multiple, care ar trebui să fie o cameră de oaspeți și un birou de acasă, dar de fapt nu oferă nici un somn? Sau un al treilea dormitor, care va deveni o grădiniță în viitor și are nevoie acum de o funcție diferită?

.. Astăzi ne concentrăm pe mobilarea camerelor de oaspeți. Deși servește și ca grădiniță, birou de acasă sau cameră de exerciții, există o modalitate de a integra diferitele elemente într-o singură unitate. Și pentru a face FABULOUS ...

Soluții pentru camere multiple

Baza din Zweivweckräumen este patul. Și ar trebui să fie compactă. Canapea clasică din imaginea de mai jos este bine integrată în această cameră, nu-i așa?

Birou modern de birou cu culori bogate

Idei de decorare pentru camera de oaspeți de birou rafturi de perete de cărămidă
O sursă pentru numeroase idei ar putea fi camerele interioare mobilate de adolescenți, deoarece funcționalitatea acestora ia în considerare și jocul și somnul. Acesta este exact ceea ce face acest dormitor, birou și cameră de muzică multifuncțională în imagine. Un aspect foarte adaptabil pentru o cameră de oaspeți care servește și ca birou de acasă sau ca un alt spațiu creativ.

Cameră multifuncțională modernă

Idei de decorare pentru covorul de birouri pentru oaspeți albastru albastru

Sala de exerciții combinată / cameră de oaspeți este deosebit de inteligentă. Mulți recomandă ca echipamentul sportiv să nu fie într-un decor fin, însă foarte puțini sunt cei care au suficient spațiu pentru o sală de exerciții suplimentare. Puneți o canapea confortabilă în colț și asta este. Culorile din cameră sunt minunate.

Camera de exerciții cu scaune colorate

Idei de decorare pentru mobilierul feminin pentru casă de fitnessCe soluții există pentru a dormi în camerele multifuncționale? Ce crezi despre un pat de perete? Noaptea servește să doarmă și apoi să se desfacă în perete. Sau pe rafturi. Sau în dulapuri.

Birou modern cu pat de perete

Idei de decorare pentru pereți de rafturi din lemn pentru pereți de oaspeți

Chiar și paturile supraetajate sunt articulate. Deci, nu aveți nevoie să salvați zona pentru un pat queen size în biroul dvs. de acasă. Și paturile cu paturi nu sunt doar pentru copii. Lemnul mare face camera destul de sublimă.

Paturi suspendate într-un birou de acasă

Idei de decorare pentru saltelele de dormit dormitor cadă din lemn cadă saltea

Și acum venim în combinație de grădiniță / cameră de oaspeți. Desigur, ar trebui să înființezi această cameră în funcție de interesele copiilor. Camera poate fi, de asemenea, apreciată de adulți, mai ales dacă începe ca o cameră de oaspeți și apoi se schimbă în grădiniță. În imagine, vedem mobilier amuzant de pădure de către Numi Numi Design într-o cameră proiectată de Project Nursery. Și acolo mai avem paturi supraetajate.

Cameră pentru copii cu paturi supraetajate

Idei de decorare pentru patul de camera pentru copii pentru camera de copii

O altă componentă esențială a unui spațiu multifuncțional este rafturile spațioase. Acest lucru este deosebit de util într-un birou de acasă, care servește și ca cameră de oaspeți. În următoarea imagine, vedem un stil de design excelent într-un dormitor pentru adolescenți.

Suficiente rafturi într-un birou de acasă și în dormitor

Idei de decorare pentru camera de oaspeți gri de birou de birou de perete de masă

Aici vedem frumusețea unei canapele retrase, care este o piesă de mobilier semnificativă în timpul zilei și o opțiune de dormit confortabilă pe timp de noapte. Această canapea extensibilă tandom de CB2 este ușor de folosit și, ca un bonus, părțile devin capul și picioarele în timpul somnului.

Canapea extensibila elegantă

Idei de decorare pentru canapea extensibila covor extensibil pat rosu

O altă opțiune de așternut de la CB2 este canapea extensibilă Lubi Turquoise, care impresionează cu o nuanță albastră. Această bucată de mobilier este mică și poate sta în colțul unei camere multifuncționale, cum ar fi biroul de acasă. Vă puteți relaxa acolo și oaspeții pot dormi acolo.

O canapea extensibilă în culori vii

Idei de decorare pentru camera de oaspeți lampă de podea albastru perdele

Ultimul găsit în CB2 este o posibilitate de dormit, care poate servi și ca o strălucire strălucitoare a culorii în cameră. Această canapea extensibilă din portocaliu flexibil poate fi configurată în trei poziții diferite. Cu o nuanță de foc și un cadru cromat, este un loc minunat de a dormi pentru camere multifuncționale.

Canapea portocalie retractabilă compactă cu funcție de dormit

Idei de decorare pentru covorul moale din covor roșu

Cameră multifuncțională

Cum se integrează diferitele funcții într-un stil coerent?

Primul exemplu este o cameră multifuncțională în Austin, Texas de Matt Garcia Design. Stilul: rustic. O fuziune fără întrerupere a spațiului de locuit, a biroului de acasă și a dormitorului:

Cameră multifuncțională modernă

Idei de decorare pentru camera de oaspeți lemn suspendate tavane rafturi perete

Uitați-vă la această sală de exerciții luminos și plină de viață ... și apoi veți vedea un pat în partea dreaptă a imaginii. Culoarea liniștită a acestui antrenament / dormitor se unifică într-un mod minunat, precum și ferestrele largi în rame albe.

Oaspeți luminoși și plini de viață / sala de antrenament

Idei de decorare pentru camera de oaspeti verde vopsea de perete de fitness

Sau puteți proiecta un set tradițional de pluș de opțiuni de dormit și de dormit și perdele de cameră înalte. Mai jos vedem o cameră de oaspeți și biroul de acasă al Centsational Girl:

Cameră spațioasă pentru birouri

Idei de decorare pentru camera de oaspeti dormitor clasic confortabil

Un alt stil strălucitor, cu oglinzi și gresie strălucitoare în birou, cu scaune de mai jos. Se schimbă în pat. Și oaspeții pot face mail-urile lor în confortul de cazare.

Cameră elegantă, cu birou

Idei de decorare pentru camera de oaspeți perete oglindă rotund canapea canapea

Din ce în ce mai popular în camerele pentru copii, este stilul modern, dar și prietenos cu copiii. Picturile de perete geometrice, luminile agățate, oglinzile rotunde și pernele eclectice sunt atrăgătoare și învechite. Această cameră de oaspeți / cameră pentru copii este foarte invitantă. Canapea este Parsons of West Elm.

Cameră modernă pentru copii cu posibilitatea de dormit

Idei de decorare pentru camera de oaspeti

O altă opțiune este de a face camera elegantă. Frumoasa tapițerie, opere de artă în stil galerie și perdele dau tonul șic în camera de mai jos. Vopseaua de perete și accentele luminoase sunt obiecte prietenoase pentru copii.

Idee pentru camera de oaspeți

Idei de decorare pentru camera de oaspeti

Următoarea cameră modernă pentru copii este o canapea extensibilă în stil hollywoodian. Elementele ochi-prinderea sunt culori îndrăznețe, iluminat elegant, opere de artă moderne și o oglindă sculpturală. Aceasta este o cameră fantezie în care oaspeții pot petrece noaptea, dar unde sunt satisfăcute nevoile copiilor.

Cameră modernă pentru copii cu canapea extensibilă

Idei de decorare pentru camera de oaspeți fereastra covor camera pentru copii

Ultimul exemplar de cameră pentru copii, cu posibilitatea de a dormi, este într-un stil artistic. În această cameră sunt combinate multe elemente elegante. Există scaune acrilice în jurul unei mese Isamu Noguchi. Un fotoliu violet cu aspect de jucărie de vinil este punctul central. O colecție de perne diferite face stilul camerei nedefinabile.

Cameră modernă pentru copii cu pat

Idei de decorare pentru camera de oaspeți camera de baie alb-negru mobilier

Am rezolvat unele dileme de decor cu aceste exemple? Cum îi găzduiți pe oaspeți acasă? Spuneți-ne părerile dvs. într-un comentariu de mai jos ...