Zid moderne de viață – 8 exemple de inspirație pentru a imita

living living living living canapea alb design interior covor podea din lemn

Unitate de perete modernă - living minunat cu TV

 

Cum ar trebui să configurați exact televizorul? Această întrebare a fost foarte importantă de foarte mult timp. Deoarece televizoarele nu arată întotdeauna foarte bine.

Dar în câteva exemple, soluțiile sunt super-chic și potrivit. Chiar și în multe cazuri, ele fac ca ambianța să arate mai nobilă decât înainte.

Dar pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să respectați câteva reguli foarte simple. Azi vrem să vorbim despre asta.

Primul exemplu (imaginea de mai sus) este ideal pentru cei cărora le place să vizioneze televiziunea în timpul zilei. Puneți o canapea în fața televizorului. Diametrele celor două ar trebui să coincidă aproximativ. Aveți nevoie doar de ceva pentru a vă sprijini pe picioare și bucuria este plină.

TV, care poate fi mutat în locuri diferite, este al doilea exemplu (imaginea de mai jos). Aici aveți un panou de sticlă cu un film negru pe care îl puteți mișca. Astfel, se schimbă imaginea. Deci, indiferent unde stați, vă puteți uita la TV.

Flexibilitatea înseamnă modernă

sufragerie moderna camera de zi canapea mobilier idei covor pardoseala
Cel de-al treilea exemplu folosește materiale naturale și nuanțe. În fundal, în fața unui fundal de marmură, puteți vedea televizorul, care a fost montat pe perete de un panou.

Materialele naturale și culorile pământului

camera de zi modernă cameră de zi design interior design idei

În al patrulea exemplu, experimentați caracterul fermecător al ecranului elegant, elegant. Acesta arată ca o imagine minunată, care se potrivește perfect în restul mediului.

Televizorul cu ecran plat este instalat inteligent în peretele din lemn

cameră de zi modernă cameră de zi de perete decorați acasă decor vopsea perete turcoazUrmătorul exemplu presupune poziționarea perfectă pentru recuperarea organismului. Apoi, cineva sa ocupat de poziționarea ideală în această privință a ecranului. Această configurație se dovedește a fi cea potrivită. Cadrele sunt albe, pentru a fi perfect înscrise în restul ambianței.

Relaxați-vă și relaxați-vă

moderne de living perete living mobilier de idei perete care acoperă din lemn zid de sticlă tv

Piele și lenjerie de corp domină materialele din camera următoare. Scaunele, care se află acum în fața noastră, au un mecanism pe care se poate întoarce aici și acolo. Deci, poți să te întorci liniștit la televizor, dacă vrei asta.

Piele și lenjerie

moderne de perete de origine camera de zi mobilier idei de culoare schema de bej maro cortina idei

Un astfel de ecran gigantic se potrivește minunat într-o cameră mare, cu plasare gratuită. Mobilierul din piele de pe laturi determină cadrul camerei. În schimb, fotolii cromate sunt disponibile pentru distribuirea gratuită.

Dă-i un sentiment de lux

moderne living living mobilier mobilier idei din lemn perete tv tv

Camera de zi super modernă este absolut completă cu ecranul mare și perdelele din fața lui. Un film real, dar la fel de confortabil ca și acasă. Mare, nu? Mobila super mare a fost realizata din piele ecologica.

Home theater într-un cadru modern

Living living perete cameră de zi mobilier de designer de origine teatru draperii mov albastru