Tratamentul ferestrei Feng Shui – păstrarea energiei pozitive la domiciliu

modern birou casa verde fotoliu fereastră feng shui minimalist

Tratamentul ferestrei Feng Shui - menținerea energiei proaspete și pozitive la domiciliu

Păstrarea ferestrelor curate la domiciliu este o necesitate pentru Feng Shui. Sistemul de tratare a ferestrelor armonice care permite lumina maximă a zilei să se înmoaie, precum și confortul pe timp de noapte este cel mai bun Feng Shui.
Ferestrele sunt numite "Ochii Casei" în Feng Shui și se referă la un nivel de energie pentru abilitatea dvs. de a vedea clar în viață.

Care sunt opțiunile bune pentru Feng Shui pentru tratamentele pentru fereastra de acasă? Dacă nu vă plac draperiile și perdelele, jaluzelele ferestrelor sau obloanele asemănătoare acordeonului sunt considerate bune feng shui.

Designul bucătăriilor urbane - ferestre mari și supradimensionate

feng shui fereastră de tratament mare curat etaj clare
În primul rând, la fel ca în cazul tuturor soluțiilor Feng Shui, trebuie să fii sigur că îmbunătățirile contribuie la designul interior armonios. Cel mai bun Feng Shui este subtil și rafinat, sau cu alte cuvinte Feng Shui, creat în cadrul liniilor directoare de decor bun de origine. Instrucțiunile generale Feng Shui pentru tratamentele pentru ferestre sunt după cum urmează:
Perdele sau draperii din țesătură naturală pentru a aduce o energie sănătoasă și bună în ea.
Culoarea Feng Shui - folosiți-o pentru camera și zona bagua.
Feng Shui - material potrivit pentru diferitele zone Bagua. Dacă alegeți o țesătură cu modelul îndrăzneț, asigurați-vă că formele și modelele sunt potrivite pentru ambianță.

Design frumos de bucătărie albă în podul - fereastra Feng Shui

feng shui fereastră de tratament bucătărie mare curată

În ceea ce privește tipul de tratamente pentru ferestre, este legat de ceea ce este adecvat și adecvat pentru dispozitiv. Dacă alegeți obloane, trebuie să știți că este întotdeauna o opțiune mai bună de a alege lemn de înaltă calitate în loc de plastic, de exemplu.
Acoperirile în stil acordeon pot să nu fie bune feng shui, deoarece acestea tind să furnizeze o calitate mai clară a energiei în timpul zilei atunci când sunt pliate.
Cel mai bun tratament Feng Shui pentru dormitor sunt perdelele din țesături naturale (mișcarea lor adaugă blândețe energiei dormitorului).

Designul confortabil și proaspăt al dormitorului - teoria Feng Shui

Feng Shui fereastră tratament mare dormitor curatCulori reci și proaspete în dormitor - pereți dungi, perdele verzi

Feng Shui fereastră de tratament mare cortina verde

Tonuri calde, maro - design confortabil și luminos în camera de zi

feng shui fereastră tratament mare primăvară luminos  Suprafețe de lemn și texturi întunecate în zona de bucătărie luminoasăfeng shui fereastră de tratament mare de lemn curat întuneric    Ferestre clasice, înalte - zona de orașfeng shui fereastră tratament mare curat urban Design luminos, confortabil în camera de zi - texturi moi și albeFeng Shui fereastră de tratament mare curată zonă de viață alb

Bucătărie echipată în mod clasic - fotolii albe, cu ochi-prindere

Feng Shui fereastră de tratament alb bucătărie