Idei de design interior în stilul meșterilor

moderne de decorare casa meșterul stil roșu podea lampă canapea

Idei de decorare pentru o casă în stil Craftsman

Majoritatea oamenilor iubesc stilul meșteșugarilor! Și tu aparții acestui grup? Există ceva primit și cald în aceste apartamente. Ei mărturisesc simplitatea și preferința pentru materialele de construcție.

Astfel de soluții de design au apărut la scurt timp după începutul secolului al XX-lea.

Acestea sunt caracterizate de multe caracteristici distinctive. Acestea includ coloanele conice, detaliile ferestrelor liniare, ușile frontale și grinzile deschise sub streașină.

Astăzi, ne uităm rapid la o casă artizanală și ne uităm la diversele opțiuni pentru decorarea unor astfel de case. Unele dintre casele de astăzi sunt recent construite, iar altele mai vechi. Primele au fost construite în stil craftman de la început, iar celelalte au fost reproiectate în ele.

 Idei de design interior în stilul meșterilor

moderne de decorare casa craftsman stil piatra de perete șemineu
În cazul decorului puteți vedea multe stiluri. Acestea variază de la accente tradiționale la întâlniri luminoase și moderne. Cum ai decora o casă de craftman?

Craftsman a proiectat spații de locuit

Idei de decor interior de design în casa fermecătoare în stil Craftsman

Începem această serie cu Casa Craftman a Studioului Dorothy Howard Architect. Acordați o atenție deosebită detaliilor ferestrelor, precum și barierelor de protecție ale acoperișului expuse. Te-ai îndrăgostit, de asemenea, de nuanțele verde și vrăjitoare ale fațadelor pe fațadă?

Acum, să aruncăm o privire la imaginea următoare? Cum ai decora un astfel de interior? Ce detalii crezi că fac diferența aici? Există mai multe răspunsuri corecte la această întrebare. O puteți găsi cel mai rapid mod de a fi atent.

Ele dau camerei o căldură senzuală. Unii designeri craftman folosesc și o mulțime de sticlă. În partea de jos a imaginii, acesta este cel mai atractiv accent decorativ.

Gasim detaliile din lemn deosebit de atragatoare

Idei de design interior în detalii de lemn de tip artizanalAcest lucru face ca efectul elementelor liniare să fie foarte puternic. În cazul camerei prezentate mai jos, avem de-a face cu iluminat suspendat și de perete.

Apoi vine efectul liniștitor al luminii

Idei de design interior în sala de mese moderne în stil Craftsman

Unele apartamente Craftsman se concentrează cel mai mult pe nuanțele calde și pământești. Alții optează pentru o abordare ușoară și luminată. În camera următoare puteți simți armonie de accente pline de viață și nuanțe vesele.

Un joc umbra albastru și alb face atmosfera irezistibil de atrăgătoare

Idei de design interior în dormitor redecorat în stil Craftsman

Mulți oameni au o mare plăcere să privească pereții gri din ardezie. Acestea pot fi găsite în imaginea apartamentului Terapia de mai jos.

Reorientarea unei case istorice într-un stil modern

Idei de design interior în stilul meșteșugului, camera de zi negru, construită în șemineu

Această cameră de zi contemporană în stil Craftman include iluminat pendant modern, accente de lemn alb și artă contemporană. Rezultatul este un aspect care este confortabil, împodobit și totuși la modă și modern.

Vedere confortabilă și modernă

Idei de design interior în mese artizanale moderne rafturi mobilier

Craftsman a proiectat bucătării și săli de mese

Acum, să aruncăm o privire la unele bucătării și sufragerii? Suntem bucuroși să vă oferim o perspectivă asupra acestui subiect. Prima bucătărie se ascunde în spatele unei fațade fabuloase de craftmans. Această casă Moore Architects are o ușă mare, cu coloane conice și balustrade albe.

Casa Moore Arhitecților

Idei de design interior în ușa de intrare din scara interioară în stil Craftsman

După această intrare, vă simțiți cu adevărat indulgență. Acum aveți într-adevăr dispoziția pentru bucătării frumoase și zone de luat masa. Mai presus de toate, arhitecții au stabilit o relație între designul interior și exterior.

În interior, unele accente de lemn legate de design exterior se regăsesc sub formă de sertare, uși și dulapuri de bucătărie - și de insulă.

Atributele moderne sunt combinate cu afirmațiile tradiționale pentru a crea un spațiu de locuit cald și confortabil. [în funcție de The Kitchen Source]

Accenturi din lemn - sertare, usi si dulapuri de bucatarie

Idei de design interior în stilul meșteșugar interior interior din bucătăria insulei

Apoi vine o bucatarie istorica la preturi. Aceasta este lucrarea lui W.B. Constructori, completate de strălucirea caldă a detaliilor din lemn.

Cald strălucește din detaliile lemnului

Idei de design interior în stilul meșteșugului din lemn detaliază bucătăria istorică

 Un perete din spate cu gresie, pereți albi și suprafețe de lucru de bucătărie întunecate contribuie la un aspect elegant. Insula din lemn și scaunele de bar tradiționale ne amintește de rădăcina Craftmans a casei. [conform lui Sandoraz].

Următoarea ilustrație arată designul craftman într-un aspect modern de bistro Idei de design interior în bucătărie moderne în stil de bucătărie agățat lămpi

Să aruncăm o privire la sala de mese. Această cameră frumos manichiurată este dat personajul său craftman de câteva elemente încântătoare. Dintre acestea, iluminarea plafonului și combinațiile galben, verde și maro sunt deosebit de izbitoare. Vasele florale sunt, de asemenea, tipice pentru designul interior Craftmans. Ați observat piesa Art Nouveau în colțul din dreapta jos? El pare să vină din tavan decorat cu elemente de plante sau nu?

Idei de design interior în stilul meșteșugului tropical

Următoarea zonă de mese gri deschis este puțin mai modernă. Întregul lucru este completat de o bandă decorativă. Ai văzut asta? Printre alte lucruri, camera se datorează aspectului său modern, cu nuanțe luminoase și nuanțe reci. [în funcție de Denoxa]

Idei de design interior în mobilierul din sticlă în stil Craftsman

În acest context modern, dorim să introducem și iluminatul de pandantiv de mai jos. Picturile de perete și o colecție de vase aduce acest spațiu la un nivel peste medie. Amestecul de nuanțe calde și reci asigură armonie. [în funcție de Sarah Greenman]

Idei de design interior în mese de mese din lemn de masă din lemn mese

Dacă ați acordat atenție, veți recunoaște camera de mai jos! Aceasta este zona de luat masa renovată din aceeași bucătărie veche de la Apartment Therapy. Am menționat anul de origine? Casa a fost construită în 1912, iar decorul său este compus din comori contemporane și de epocă. Sala de mese nu face excepție.

Idei de design interior în stilul meșteșugului covor negru

Dormitor în stil Craftsmans

Cea mai frumoasă păstrează întotdeauna sfârșitul! Și noi am făcut asta. Deoarece dormitoarele Craftmans sunt în camere cu armonie pură. În mod tradițional, ne uităm la "coaja" acestui prim, apoi la designul exterior al casei în sine.

Idei de design interior, în stilul meșteșugului exterior, casa san francisco

Uneori, modul simplu și curat de proiectare este cel mai bun. Mobilierul din lemn ocupă o poziție centrală în camera de mai jos. De asemenea, este fermecătoare combinația acestora cu pereții de culoare bej pe ambele părți.

Idei de design interior în stilul meșteșugului dormitor stil

Poate că nu v-am inspirat să vă proiectați complet interiorul într-un stil modern craftman. Dar puteți încorpora în continuare câteva accente frumoase. Un exemplu al unei astfel de proceduri este următoarea figură.

Arte și meserii din setul de paturi conține cea mai puternică declarație din cameră.

Idei de design interior în mobilier din lemn de tip meșteșug

Acum urmează un spațiu mai larg, completat de coșuri din lemn și Türkzen. Reflectorizările alb și albastru contribuie la o sofisticare clară și aerisită, nu credeți? [potrivit Annette English & Associates]

Idei de design interior în dormitor redecorat în stil Craftsman

O altă fotografie a casei vechi din 1912 ilustrează puterea nuanțelor gri și albe și a mobilierului contemporan. Uită-te la lucrările de artă moderne și la lampa acrilică de pe noptieră. [în funcție de Terapia de apartament]

Idei de design interior în stilul meșteșugar dormitor negru

Ultima imagine prezintă influența puternică a aranjamentelor florale moderne în desenele Craftmans. Dacă declarațiile de stil sunt destul de puternice datorită detaliilor liniare clare, se pot introduce cu ușurință unele elemente contemporane. Acest lucru se poate întâmpla chiar și la ușa din față.

V-ar combina în mod similar Craftman și elementele moderne în casa ta? Ai porni deja la fațadă sau consideri asta o surpriză în interior? În toate cazurile vă dorim rezultate magice!

Idei de design interior în stilul meșteșugului portieră verandă