12 modele interioare în stil italian – ambianță chic

cameră de zi luxoasă italiană built-in ornamente de șemineu oglinzi de perete

 12 modele interioare în stil italian - flerul casei italiene

Nu sunt planificate sărbători peste hotare? Încă mai puteți simți sentimentul lumii vechi din Italia cu aceste idei ale unui designer italian.

În fiecare an, familia mea merge pe ceea ce noi numim o "călătorie mare".

Soțul meu a ales Tokyo pentru ultima noastră excursie. Am avut atât de multă distracție - cultura japoneză este minunată. De data asta este rândul meu și am ales Italia. Sunt italiană și nu am fost niciodată în Italia. Strămoșii mei sună, așa că sunt gata să răspund la apel.

Îmi place arhitectura italiană, mai ales stilul vechi al casei Toscane. Îmi plac mobilierul și textilele italiene. Deci vă puteți imagina cât de emoționată sunt înainte de această călătorie. Există atât de multe modalități de a aduce cele mai bune din Italia acasă. Alăturați-mă să aruncați o privire la unele minunate accente italiene.

Textile. Materialul pe acest scaun este numit Fortuny, numit după designerul său, Mariano Fortuny

design interior în stil italian de amenajare flori idee
Născut în Granada, Spania, Fortuny sa mutat la Veneția și a rămas acolo până la moartea sa în 1949. În atelierul său venețian, a proiectat textile, costume și iluminat și a dezvoltat mașinile care își fac textele. Atelierul său rămâne astăzi în Veneția ca muzeu.

mobilier de epocă

design interior în stil italian de mobilier ornamente dresser

 Acesta este un Dressing Florentine Vintage. Suprafața conține detalii de aur. Acest stil de mobilier a fost comun în anii '40 și '50. Alte piese comune în acest stil sunt tabelele de cuiburi, oglinzile, ramele de imagini și tăvile, denumite Toleware Florentine.

Accesorii rustice

design interior în stil italian de mobilier de tavane suspendateSetări de masă formale

design interior în stil italian de mobilier decorare perete întuneric Unele dintre lucrurile mele preferate pe care mi-a dat-o mama mea erau niște fețe de masă italiene de la bunica mea. Apreciez aceste fețe de masă și le folosesc adesea pentru adunări de familie. Acest apartament de la Roma este frumos decorat cu pâine proaspătă, flori și lenjerie de pat italiană.

Terasa - o masă mică și scaune pentru adunare sunt grozave în vreme caldă

design interior în stil italian mobilier spațiu exterior elegant

Loggias - zone acoperite în aer liber

decoratiuni interioare in stil italian mobilier terasa zona clasica de relaxareO loggie este aproape la fel de "în afară", dar, bineînțeles, zonele exterioare sunt acoperite. O loggie este un plus minunat pentru un dormitor sau o sufragerie.

Pietrișuri de pietriș

amenajări interioare în stil italian mobilier de intrare curte ușă de intrare
Îmi place sunetul de pietriș. Îmi amintește de acasă. Pietrișul este un material ieftin și redus de întreținere. Disponibil în mai multe culori, se potrivește perfect cu arhitectura italiană.

Pietre exterioare

zonă exterioară în italiană stl pietre exterioare pietre perete planteObișnuit pentru peisajul italian, marele piatră exterioară ilustrează traiul rustic și casual. Îmi place acest stil arhitectural. Textile imperfecte, inegale se potrivesc cu partea mea lipsită de griji.

măslini

design interior în stil italian în aer liber peisajul grădinii Verdeața salvie a unui măslin îmi amintește de grădina bunicii mele. Îmi amintesc încă atunci când miroși roșii. Plantele de măsline sunt disponibile în soiuri non-fructe, dacă nu vă place haosul măslinilor care se încadrează. Ele sunt, de asemenea, foarte robuste și necesită puțină apă.

O masă de fermă

design interior în stil italian rustic lumini pandantiv de bucătărieLuați această masă de fermă cu fructe proaspete și brânză, creveți și ulei de măsline pentru scufundări. Și vin, mult vin. Acum, luați în jur aproximativ 15 persoane în jurul mesei reprezentând toate grupele de vârstă, de la copii până la anii 80. Așa a arătat zona de luat masa a familiei mele când eram copil - mesele erau practic un sport de contact. Mesele de fermă, cu tot farmecul lor rustic, sunt perfecte pentru adunările de familie.

Usi reabilitate

zonă exterioară în stil italian de lemn usi rustic sconcesCu materiale recuperate, acestea sunt o victorie. Ele arata grozav si adauga caracterul arhitecturii rusesti italiene. Ușile, decolorate cu vopsea, și hardware-ul ruginit sunt autentice, iar viața acestor frumoase rămășițe arhitecturale pentru viitoarele generații devine reală.

Placile de teracotă recuperate sunt detaliile mele preferate în arhitectura stil italian. Placile restaurate sunt cu adevărat cele mai bune, după părerea mea. Patina din anii de vreme este de fapt un bonus. Observați aici combinația excelentă de piatră exterioară și plăci de teracotă. Ei bine, e italian!

țigle Terracotta

acoperiș cărămidă clasic idee stil italian fațadă