Design interior în stilul casei de casă – ambianță rustică

design interior în stil de țară decorare perete din lemn design alb

Design interior în stilul casei de casă – ambianță rustică

Interiorul fermei se caracterizează prin detalii simple. Acest stil american particular se confruntă cu un boom major în ultima vreme și este atrăgător pentru cei care preferă stilul clasic, confortabil. Acesta este un amestec de elemente arhitecturale care sunt cele mai vizibile în verandele acoperite, obiecte moștenite, culori strălucitoare și suprafețe grosiere.

Acest aspect sentimental nu mai este rezervat persoanelor care trăiesc în proprietățile lor. Oricine poate face asta oriunde. Iată câteva aspecte ale fermei care vă pot ajuta să creați aspectul în casa dvs., de asemenea.

Veranda din jur

Configurați designul verandelor tradiționale în stilul țării
în primul rând Inițial destinat ca un loc pentru a scăpa de căldură, este acum un loc de întâlnire pentru familie și prieteni pentru a vorbi.
Dacă nu aveți o verandă înfășurată, atunci puteți face terasa acoperită sau balconul astfel. În cazul în care camera nu este suficient de mare, atunci puteți pune butoaie flori sălbatice.

Lămpi de perete clasice

Design interior în stil de țară decorare usi de intrare sconces

în al doilea rând Această iluminare a devenit simbolul decorului fermei.

Efectuați acest lucru: Gândiți-vă la înlocuirea iluminatului cu lumini de perete. Dacă acest lucru nu se potrivește cu finanțele dvs. în acest moment, atunci alegeți unele lămpi suspendate de buget.

Căldura lemnului

design interior în stil de țară decorare oglindă alb peretetreilea 

Obțineți acest drept: dacă nu vă puteți permite să puneți pardoseli din lemn de esență tare oriunde, încercați partea din casă pe care o vedeți cel mai mult – camera de familie. Mobilierul din lemn, panourile de perete și elementele ajută, de asemenea, ferma să se simtă caldă fără a trebui să renoveze întreaga casă.

Iadul. La început, pereții erau lumina, deoarece proprietarii pur și simplu nu aveau opțiunea pentru culori scumpe de linie

design interior în stilul țării de înființare a plăcilor de design din lemn

4a Unele familii au folosit uneori imagini de fundal în locuri importante, cum ar fi la intrare, pentru a-și demonstra stilul. În cele din urmă, pereții strălucitori au devenit un element clasic al interiorului fermei.
Obțineți acest lucru: vopsiți pereții, elementele decorative, ușile și panourile într-un ton de lumină. Lemnul nu trebuie neapărat să fie vopsit în aceste case, dar dacă casa ta este limitată în lumină, atunci ia în considerare pictura lemnului întunecat pentru a ușura camera.

Materiale simple. Casele de fermă nu sunt peste partea de sus

design interior în stil de țară decorare perete din lemn design alb

a 5-Țesăturile și tapițeria au fost realizate manual sau predate de la o generație la alta. Deci, țesăturile sunt de obicei amestecate și confortabile.

Corect: Cotton a fost tot în satul timpuriu al Americii. Deci, luați bumbacul ca țesătură principală.

Inima casei. Bucătăria este inima fermei.

design interior în stil de țară amenajat cu ușile din sticlă de bucătărie

a 6-  Deoarece traficul la domiciliu în bucătărie este intens, se utilizează suprafețele. Dulapurile de lucru dură și dulapurile masive au ca rezultat o casă plină de oaspeți.

Obțineți acest drept: Cu finanțare limitată, puteți cumpăra accesorii ceramice, cum ar fi recipientele pentru vase sau vasele. Unele plăci grosiere pot participa, de asemenea.

Sala de mese robustă

stil de interior stil de țară aranjat masa masivă din lemn mese

a 7- masă. Un termen poate descrie punctul central al oricărei sali de mese din fermă: robust. Masa clasică de masă a fost de obicei realizată manual și predată din generație în generație.

Dacă nu vă puteți permite altceva, atunci o placă de tâmplărie mare poate fi elementul central rustic.

Se amestecă și se potrivesc în dormitor

design interior în stil de țară decorare dormitor dormitor cadru din lemn

a 8- În dormitor, mai multe lucruri sunt moștenite de la prieteni și familie. Învelișul lejer și subțire și pereții vopsite în alb au completat aspectul rustic.

Luptați-vă: găsiți lucrurile cu aspectul secolului XIX sau începutul secolului XX. Ar fi mai bine dacă articolele ar arăta pur și simplu colectate.

Cada de lux pe picioare

design interior în stil de țară înființat baie prosoape baie

nouă   Nu puteați să comandați aceste căzi de baie până la sfârșitul secolului al XIX-lea. La început erau fabricate din fontă și porțelan.

Lupta asta: replicile fibrelor pot fi cumpărate pentru o mie de dolari. Dacă nu sunteți gata, faceți stilul cu accesorii. Hangere pe pereți, scaune de lemn pentru dressing, mese auxiliare pe lateral. Un covor țesut în loc de bathmat.

Configurați designul verandelor tradiționale în stilul țării