Planurile de amenajare a bucătăriilor importante – modele și bucătării

bucatarii importante etaj planuri chiuveta triunghiulara

Planuri de etaj importante pentru bucătării

 Alegerea unui plan de bucătărie depinde de spațiul disponibil și de eficiența și confortul dorit acolo. Aceasta este zona definită de frigider, plită și chiuvetă. Un triunghi compact limitează distanța dintre aceste obiecte de bucătărie importante.

Dacă doriți să alegeți planul corect de construcție pentru casa dvs., acordați o atenție deosebită acestui triunghi, unde veți lucra cu siguranță.

Planuri de amenajare a bucătării importante - în formă de L

În formă de L, aspectul important al bucătării este flexibil
 În formă de L este planul cel mai comun al site-ului. Este nevoie de mai puțin spațiu și oferă mai multă flexibilitate între spațiile de lucru. Acest plan funcționează bine dacă bucătăria se învecinează cu un spațiu obișnuit.

L formă de lux - design de bucătărie

În formă de L importante bucătării etaj planuri flexibil idee interior

    Avantajul unei bucătării în formă de L este că masa este în mijlocul camerei. Aceasta este întotdeauna o modalitate excelentă pentru ca fiecare familie să vină împreună pentru a fi împreună unde este pregătită mâncarea. Acest lucru atrage, de asemenea, oaspeții să stea aproape de bucătar în timp ce toată lumea vorbeste. Aparatele de bucătărie se află de-a lungul peretelui din spate, iar frigiderul este pe peretele lateral, care este de fapt un triunghi bun și grozav.

 Insula bucătăriei - design

bucatarii importante planuri de etaj bucatarie insula bucatarieInsulele par a fi cea mai bună soluție într-o bucătărie în formă de L, cu o scară de 3X3 metri, care este, de asemenea, deschisă pentru o altă cameră. Îmbunătățiți funcționalitatea bucătăriei dvs. prin crearea unei insule, cu o plită sau scaune de bar pentru a vă bucura de mese cu prietenii.

Insula inspirată din insulă

rustic design bucatarie compact subțire ornament

Acest plan de bucătărie în formă de L are o insulă în mijlocul camerei. Aceasta este o indicație bună dacă doriți să instalați o cameră de depozitare mare cu spațiu suficient de depozitare în bucătărie. Sertarele de pe insula cresc capacitatea de stocare, iar rafturile deschise servesc atât spațiu expozițional, cât și spațiu suplimentar de depozitare.

    În formă de U U proiectat bucatarie proiect proiect insula idee pătrat triunghi Important planuri de etaj bucătării

Uită-te cu atenție la triunghiul din acest plan. Dacă dispozitivele sunt prea apropiate împreună, veți ajunge să vă simțiți blocați și deprimați în colț. Luați în considerare deschiderea jumătății de perete într-o cameră adiacentă adiacentă.

 Bucătărie în formă de UU bucătărie bucătărie lucioasă bucătărie lucioasă podele din lemn întuneric

O bucatarie in forma de U permite bucatarului sa aiba grija de munca sa, in timp ce face parte din camera alaturata. bucătării în formă de U sunt ideale pentru bucătari grave, deoarece există multe rafturi deschise, care vin la îndemână în timpul gătirii sau atunci când se pregătește o masă mare.

    galeră

compact mic proiect de bucătărie îngust proiectul de proiectare Planuri importante de planuri de bucătărie

Cuvântul cheie este aici: nu vă închideți în bucătăria coridorului îngust! Încercați să creați spațiu în apropierea celor mai utilizate dispozitive! Pentru a crea mai mult spațiu de stocare, ar trebui să aveți o cămăruță de extragere, o cămară sau o cămară suplimentară lângă bucătărie.

Bucătărie minunată

superba bucatarie de design mic blat compact negru

    Bucătăriile mici, cum ar fi bucătăriile de bucătărie cu dimensiunile de 2,40 x 3,00 m, sunt proiectate pentru un singur bucătar-șef. Desigur, gătitul pentru o persoană este întotdeauna puternic în această cameră. Setați aparatele de bucătărie de-a lungul celor două laturi, ceea ce ușurează munca dvs. în sistemul triunghiular. Blaturile de birou din granit negru sunt ideale pentru gătit sau pentru servirea hranei.

-P formă

P reprezintă peninsula cuvântului englez, i. Peninsula. Formatul în formă de P rezultă din planurile de planșeu în formă de L și U. Permite o suprafață de lucru suplimentară în bucătărie, fără a ocupa mult spațiu.

Planul în formă de P

Bucătărie cu bucătărie modernă, modernă, de bucătărie modernă

Pentru a optimiza acest model de 3.90 x 3.30 m, designerul a decis să creeze un plan în formă de P. Peninsula cu dulapuri de bucătărie și bucătărie adaugă un spațiu suplimentar de lucru și oferă un spațiu de stocare mai mare pentru planul în formă de U.

 Insulele de bucătărie moderne în maro și albbucătărie insulă moderne strălucitoare maro podele din lemn oală de flori

Frumos paleta de culori bucătărie - 14 uimitoare idei de design plin de culoare