Idei de stocare cool pentru bucătăria dvs. – economisiți spațiu în stil

idei de depozitare răcească sistem de rafturi deschise

Idei de stocare răcoritoare - pe măsură ce economisiți mai mult spațiu în bucătărie

Până de curând, am fost obsedat de ideea de a avea o mulțime de spațiu de depozitare în bucătărie. Să ne confruntăm cu adevărul: majoritatea dintre noi nu au spațiu acolo.

Acesta nu este cu siguranță locul în care putem despacheta și expune o mulțime de decorațiuni pentru a crea un aspect misterios.

De fapt, obiectele pe care le stam aici sunt decorarea camerei.

Corect: vasele și rafturile sunt cele mai importante elemente din spațiul nostru de bucătărie.

Deci, ar trebui să le proiectăm în modul cel mai elegant.

Există ceva special în aspectul bine proiectat în bucătăria bine organizată. Grilele metalice, canistrele colorate și piesele industriale pot fi combinate în sensul unei zone utile, care, în același timp, arată modernă și subțire.

Acest aspect este în articolul de astăzi. Prezentăm atât coșuri pline de fructe, cât și rafturi mari.

Opțiuni pentru depozitarea fructelor și legumelor

În primul rând, este vorba de opțiuni frumoase pentru mâncare și băuturi, pe care ne place să le mâncăm.

Mai jos puteți vedea coșul de două niveluri din Crate & baril

răcoroase idei de stocare oțel stand două niveluri
Când m-am mutat în noul meu loc de reședință, căutam cu disperare un coș în care aș vrea să-mi depozit produsele.

După ce m-am mutat, am aflat următoarele: Practic nu este că totul este sortat stocat. Și aici sunt idei ca acest coș pentru a ajuta: el are aspectul unui coș de epocă, dar se odihnește practic pe contorul de bucătărie. Aici aveți spațiu pentru fructe și pentru legume speciale cum ar fi ceapa și usturoiul.

Acum hai să vorbim despre canistre din sticlă? De asemenea, descoperiți că ordinea curată a ingredientelor din bucătărie vă motivează să gătiți? Sunt destul de de parere.

Aceste vase de sticlă se află în producție încă din 1940

idei de stocare răcoritoare ochelari eleganți

Sunt un produs al lui Crate & Barrel. Cu cei pe care îi puteți vedea exact ceea ce este în ea și mi se pare foarte convenabil. Cine vrea să-și piardă timpul de gătit, ghicind unde se află ceea ce stă?

Ce credeți despre recipientele de sticlă Williams-Sonoma din imaginea de mai jos?

Acestea sunt închise de plafoanele metalice minunate, de pene. Ele au un aspect potrivit pentru bistrouri și mici restaurante și pot oferi bucătăriei dvs. un aspect mai profesionist.

Orificiile largi facilitează îndepărtarea ingredientelor

ochelari de idei de stocare cool cu ​​oglinda de topVrei și mai multă culoare în bucătăria ta neutră? Ce zici de roșu sau portocaliu, sau ceva în mijloc, ca în imaginea de aici? Aceste borcane spumoase de biscuiți sunt doar fabuloase, nu crezi?

Ele sunt un produs al companiei West Elm

idei de depozitare răcoritoare containere de plastic portocaliu-roșu

Păturile ermetice asigură prospețimea produselor în acestea. Suprafața lăcuită aduce piesele să strălucească.

De asemenea, puteți introduce organizația în frigider! Acesta este un fapt neglijat de mulți oameni. Mai ales proprietarii vechilor modele care nu dispun de spațiu de stocare vor aprecia această idee. Oferim găleți, organizatori și boluri de la Crate & Barrel.

Aceste piese lichide și cu nervuri dau frigiderului un stil modular

idei de depozitare răcească recipiente din plastic transparent în frigider

De asemenea, lichidele au nevoie de un loc în bucătărie. Căutați câteva sticle elegante care vor servi acestui scop.

Cum găsiți sticlele de sticlă și închizătorii din lemn de la West Elm. Acestea includ găleți frumos proiectate și sfere din lemn chic. O soluție minunată, dacă nu doriți să faceți compromisuri cu aspectul bun în această privință.

Mai mult decât atât, se poate prezenta cu mândrie această lucrare pe raft

sticle de sticlă cu idei de depozitare se răcească cu capace de bile din lemn

Acum este vorba de vin ...

Aveți, de asemenea, dificultăți în găsirea unor rafturi bune pentru vin? De fapt, este dificil să depozitați articolele în locurile dorite. Motivul este dimensiunile diferite.

De aceea opțiunea ca CB2 este minunată.

Structura cubistă, cu aspectul industrial, face un efect elegant cu acoperirea zincului antic. În plus, întreaga soluție este super practică.

Fiecare piesă poate fi conectată la un rack diferit

idei de stocare răcească stand de sticlă de sârmă din oțel

Rafturi și echipamente de bucătărie

Acum este vorba de obiecte de stocare mai mari care pot conține multe articole de bucătărie. De exemplu, aș vrea să vă arăt acest rack tradițional oval de farfurie de la Williams-Sonoma. Acestea vor fi achiziționate de la oțel inoxidabil ciurit sau acoperite cu cupru. Astfel, puteți alege exact aspectul potrivit pentru bucătăria dvs.

Grilele metalice din metale grele dau întregului un solid, multe probleme care rezista construcției

răcoritoare idei de stocare oval bucătărie cu cârlige

De ce nu adaugi lumina designului? Aici vedem un raft de ceramică cu iluminare suspendată a firmei Pottery Barn. Aceasta include acoperirea cu nichel.

Și priviți la lămpile suspendate cu nervuri de dedesubt! Astfel, construcția devine atât practică, cât și estetică plăcută. Minunat, nu?

Această soluție este, de asemenea, minunată pentru cei care iubesc Bistrolook

Idei de stocare răcoritoare rafturi oțel strălucitoare pentru ustensile de bucătărie

De la tavan până la podea. Uneori avem nevoie de puțin mai mult spațiu în colț sau în cămară. De asta piesa cu cele patru sertare Crate & Barilul este atât de popular. Aveți posibilitatea să achiziționați huse suplimentare pentru sertare dacă nu doriți stilul cu nervuri.

Roțile se adaugă și la stabilitate

bucătăriile răcoritoare de bucătărie se îndrăznesc cu role

O altă opțiune excelentă pentru extinderea spațiului de depozitare în camera dvs. este utilizarea suprafețelor de lucru portabile, cum ar fi pe insula bucătăriei. Unele au spațiu de stocare suplimentar mai jos.

În imaginea de mai jos putem vedea contorul de metal și bar al companiei West Elm

Spațiul răcoritor al meselor de depozitare se răcește pe roți

Ele au roți și capac din oțel inoxidabil din oțel inoxidabil. Puteți pregăti mâncarea de pe suprafață și apoi puteți așeza obiecte suplimentare de dedesubt.

În acest caz, coșurile au fost colectate acolo.

Compania de restaurare Hardware aduce pe piață multe soluții industriale de rafturi. Aici avem de-a face cu o construcție de lemn și oțel reutilizat.

A fost făcută din lemn de pin cu suprafață neprelucrată

idei de stocare răcoritoare raft deschis pe roți

Pentru a face acest lucru, am luat oțel industrial de înaltă calitate. Elementele de pământ întâlnesc modernitatea aici!

Un stil ușor maritim înfrumusețează aici acest sistem de rafturi maritime. Aceasta este o altă lucrare a companiei Hardware de restaurare. Potrivit designerilor, ei au fost inspirați pentru această lucrare prin tuburile de formă de pe pereții de capăt ai navelor mari.

Aduceți acest raft pe perete și umpleți-l cu multe produse diferite

idei răcoritoare de depozitare deschis raft montat pe perete

Vrei o privire mai caldă în bucătărie? Poate că aveți nevoie de un raft de perete, cum ar fi unul din Studio Narrow! Acesta este un minunat ochi pe acest perete alb! Sunteți de acord?

Sănătos și confortabil

idei de stocare reci drăguț bucătărie insulă de lemn inchis

Doriți să aveți o piesă semnificativă, dar mobilă? Aruncați o privire la rama mobilă a companiei Williams-Sonoma de mai jos! Cu greu puteți rămâne indiferent la aspectul de epocă al acestei bucăți industriale.

Ramele de fier și rafturile din lemn răsucite sunt un plus bun venit la bucătăria modernă

idei de depozitare răcească raft de laminare din oțel și lemn

Aveți rafturi de metrou în bucătăria dvs.? Acest separator de coș pliabil de la compania Williams Sonoma se potrivește minunat cu astfel de bucăți. Acestea au fost executate din oțel cromat și fiecare coș include două șine conectate. Acestea pot fi fixate pe rafturi cu ajutorul a câtorva instrumente de asamblare.

Care este situația dvs.? Să sperăm că v-am adus puțin mai aproape de a decide cu privire la următorul tău mobil în bucătărie?

coșuri de coșuri ideale pentru depozitare din oțel